cookie
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

http://www.tiszaferr.hu/blog-14

Üzletberendezés-tervezés? Bízza ránk!    

Egy induló, kereskedelmi vállalkozás számára a kezdeti teendők sokszor okoznak gondokat, hiszen számtalan tényezőt kell figyelembe venni. Az üzletberendezés tervezése például rengeteg időt elvehet a szintén fontos teendőktől, és sokszor ki is marad, aminek az eredménye egy átláthatatlan, a vásárlók számára használhatatlan bolt.

Az üzletberendezés tervezésekor figyelembe kell venni az üzlet profilját, hiszen nem mindegy, hogy élelmiszerre, ruhára, vagy egyéb fogyasztási cikkekre kell felkészíteni az üzlethelyiséget. A következő szempont az átláthatóság, vagyis a polcoknak és tárolóknak elég szellősnek kell lennie ahhoz, hogy a vásárlók megtalálják azt a terméket, amire szükségük van. Lényeges figyelmet fordítani arra is, hogy a vásárlók kényelmesen tudjanak közlekedni a boltban, hiszen egyrészt nem szerencsés, ha egymás mellett nem tudnak elhaladni, vagy leverik a polcokról a termékeket, másrészt egy szűkös boltba nem szívesen térnek vissza, vagyis a vevőkör nem fogja tudni egy idő után eltartani a vállalkozást. Ezen túl természetesen az üzletberendezés minősége, tartóssága, strapabírósága és nem utolsó sorban az ára is meghatározó, hiszen induláskor a költségeket is figyelembe kell venni.

Az üzletberendezés tervezése épp ezért tapasztalatot igényel, tehát érdemes olyanra bízni, aki már túl van néhány sikeres üzlet berendezésének megtervezésén. Cégünk nem csak az üzletberendezést tudja biztosítani az Ön számára, hanem a tervezéssel is megbízhat bennünket! Bármilyen típusú üzletet nyit, a polcokat, állványokat és egyéb kellékeket megrendelheti tőlünk, és a helytakarékos, ám mégis szellős és átlátható elhelyezésüket is ránk bízhatja. Keressen fel bennünket bizalommal, ha új üzlethelyiséget készül nyitni, és bízza ránk az üzletberendezés tervezését!

Tekintse meg széles kínálatunkat, és válassza ki azokat a termékeket, amelyekre szüksége lesz a sikeres üzletmenethez, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje kollégáink segítségét az üzletberendezés megtervezéséhez! Várjuk megkeresését!


http://www.tiszaferr.hu/blog-14

Zöldítse boltját környezettudatos termékbemutató állványokkal!

A környezettudatos hozzáállás egyre jobban tetten érhető az élet minden területén. Nemcsak a magánemberek, de a vállalkozások, cégek is igyekeznek olyan döntéseket hozni, hogy azok minél kisebb ökológiai lábnyommal járjanak együtt. Nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolni, elég kis lépésekben haladni, például olyan termékbemutató állványokat beszerezni, amik lebomló anyagból készültek.

Az MDF natúr termékbemutató állványok is ilyenek, amik az áruházunk termékkínálatában hatalmas választékban elérhetőek. Az MDF egy olyan anyag, ami tulajdonképpen közepes sűrűségű farostlemezből készül. Az anyaga újrahasznosítható, tehát, ha már nincs szükség az ebből készült kiegészítőkre, termékbemutató állványokra, akkor nyugodtan ki lehet őket dobni a szelektív szemétgyűjtőbe, ahonnan majd újra felhasználják őket valamilyen MDF anyagból készített termékhez.

Termékkínálatunk már ilyen, natúr termékbemutató állványokat is tartalmaz, amikből sokféle típust forgalmazunk. A termékbemutató állványok között megtalálhatóak ékszertartók nyakláncok, órák, napszemüvegek, fülbevalók számára, valamint olyan állványok is, amik különféle termékek kiemelésére szolgálnak. Bögrék, sör válogatások és egyéb termékek is helyet kaphatnak ezeken a termékbemutató állványokon. Az egyedi dizájn és a natúr színek garantálják, hogy az állványok minden üzletberendezéshez nagyszerűen illenek. Könnyűek, mozgathatóak, mégis megbízható alapot nyújtanak az ékszerek, kiegészítők kihelyezéshez.

A termékbemutató állványainkat online rendelheti meg, tetszőleges mennyiségben és kedvező árakon. A hagyományos termékbemutató állványokat ilyen könnyen kezelhető natúr állványokkal tudja kiváltani, és közben még a környezetért is sokat tesz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön további részletekről!


http://www.tiszaferr.hu/blog-14

Milyen feladatokra jók a várakoztató táblák?

Egy üzletben a hiánytalan üzletberendezés része a várakoztató tábla is. A sikeres értékesítés kulcsa ugyanis nem csupán a széles kínálat, a minőségi termékek vagy a felkészült és kedves eladók, de ugyanúgy az akadálytalan információ szolgáltatás is. A termékekhez vagy a bolt működéséhez kapcsolódó információkat egy ilyen várakoztató táblán szokás közzé tenni. A nagyobb méretű termékek mellett ilyen várakoztató táblákkal jól láthatóan fel lehet hívni a figyelmet a termék főbb jellemzőire, illetve az árára is, de jó szolgálatot tesz akkor is, ha például aktuálisan futó akcióról szeretnék tájékoztatni a vásárlókat.

Az ilyen táblák nemcsak az eladótérben hasznosíthatóak, de például az üzlet bejáratánál, illetve a kasszáknál is praktikus a kiállításuk. A kasszáknál egy várakoztató tábla felhívhatja például a figyelmet az üzletben érvényben lévő szabályokra, a kasszáknál elvárt magatartási normákra. A bejáratoknál is nélkülözhetetlen a várakoztató tábla jelenléte, hiszen a betérő vásárlók már közvetlenül a bejáratnál értesülhetnek a nagyobb akciókról, a szezonális árleszállításokról, az aktuális promóciókról, illetve a kiemelt kedvezményekről is.

Ezzel párhuzamosan az ilyen táblákat olyan helyekre is ajánljuk, mint az ügyfélszolgálatok, irodák, rendelők, vendéglátóegységek, recepciók vagy egyéb, szolgáltatást nyújtó helyek, ahol egy hasonlóan praktikus üzletberendezést jól ki tudnak használni az információ továbbítására.

A várakoztató táblák kialakítása megfelel az aktuális igényeknek, tehát a keretük könnyen kezelhető, hogy a papírra nyomtatott információt egyszerűen lehessen cserélni. Ezen kívül pedig akár a tábla helyzetét is lehet változtatni függőleges vagy vízszintes irányba.

A várakoztató táblák elegáns, letisztult megjelenéssel bírnak, illenek minden környezetbe, csak annyira láthatóak, amennyire kell. Üzletberendezéseink között ilyen táblákat is talál, ha megtekinti széles termék kínálatunkat. Kérdéseivel keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!


megállítótábla legtöbbször az épület bejáratának közelében vagy a reklámozott cég megközelítését elősegítő helyen, általában nyitvatartási időbe n kihelyezett mobil hirdetőeszköz. A különböző formájú és méretű megállítótábláknak egy és ugyanazon célja van, hogy tájékoztassák, irányítsák és vásárlásra csábítsák az arra járó potenciális célközönséget. Ezek a táblák bevonzzák a járókelőket a bevásárlóutcákba, pubokba, éttermekbe és üzletekbe.

Hazánkban a megállítótábláknak három típusa igazán elterjedt, ezek közül is a legnépszerűbb a műanyagból vagy könnyűfémből készült zárható fajta. Mindkét oldala használható, alakja nagy „A” betűre hasonlít, innen származik az angol elnevezése, ami az „A board”. Mivel ezeket elég könnyen kibillenti az egyensúlyából egy komolyabb szél, így a második típus már ennek kiküszöbölésére jött létre. Ezek a megállítótáblák extra stabilitással bírnak, kifejezetten szélsőséges természeti körülmények közötti használatra vannak kitalálva. Mindkét típusnál a hirdetőlapot strapabíró műanyag védi, így egy hevesebb zápor alkalmával sem fog elázni, vagy kicsúszni a papír. A harmadik megállítótótábla típus a leginkább érzékeny mind közül, már egy pár csepp eső is elmoshatja a hirdetés szövegét, ugyanis a legutolsó típus az úgynevezett „krétatábla”. Nevéből eredően krétával kell rá felvinni a szöveget, általában fa kerettel készülnek, ugyan úgy összecsukhatóak mint a többi megállítótábla, főleg napi ajánlatokhoz célszerű ezt a fajtát vásárolni. Vagy olyan helyeken, ahol gyakran változik a kiírni kívánt szöveg, mert így nem kell újabb és újabb reklámlapot nyomtatni, egyszerűen letörölhető és krétával felírható az új.


http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90/megallito-es-varakoztato-tablak-110

Design információs táblákat keres?

Az információ napjainkban a legfontosabb dolog, és a legjobb, ha azonnali; nem véletlen az okostelefonok elterjedése sem. Persze információt nem csak az internetről szerzünk, hiszen nap, mint nap számos impulzus ér minket út közben, egy boltban, vagy akár egy kiállításon, rendezvényen is. Ezek nagy része valamilyen táblára írt szöveg képében jelenik meg, ám egyáltalán nem mindegy, milyen tábla az, amire az információ kerül.

A design információs táblák az információ közlésén túl dekorációs célokat is szolgálnak. Manapság, amikor mindennek van formaterve, egy tábla sem lehet egyszerűen csak egy papírlap, rajta szöveggel. A profizmus látszatához szükség van valamilyen körítésre még abban az esetben is, ha a táblán ugyanaz a szöveg szerepel. Az emberek sajnos hajlamosak elsőre ítélni, és egy kirakatra ragasztott felirat rossz benyomást tesz rájuk még abban az esetben is, ha az egyébként hasznos információkat közöl. A design információs táblák viszont adnak egy keretet a szövegnek – fizikailag és képletesen szólva is. A hatás a külső szemlélő számára lenyűgöző: lényegesen többen olvassák el a szöveget, ha az valamilyen professzionális eszköz segítségével kerül a szemük elé.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a szövegnek ne kellene figyelemfelkeltőnek lennie; a design információs tábláknak csupán a körítés szerepe jut. A sikeres tájékoztatás természetesen azon múlik, hogy hogyan tálaljuk az információt. A legegyszerűbb közlendő is szélesebb körbe jut el, ha a szöveg figyelemfelkeltő, esetleg humoros, de minimum esztétikusan van tálalva. A design információs tábla ez utóbbiban nyújt segítséget.

Kínálatunkban számos design információs tábla található a legkisebb, asztali verziótól a nagyméretű, megállító típusig, sőt, ezeken belül is többféle kialakítású táblát forgalmazunk, így, ha Ön ilyesmit keres, érdemes nálunk körülnéznie. Tábláink kiváló minőségűek, tartósak, az áruk pedig kedvező, tehát mindenképpen érdemes beszerezni őket üzletébe, telephelyére, vagy szakmai kiállításokra. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90/prospektus-tartok-111         

Design prospektustartók a színvonalas tájékoztatásért

A prospektusok a tájékoztatás eszközei; termékeket és szolgáltatásokat lehet bemutatni velük az ügyfeleknek, ezért számos vállalkozás készítteti el őket, majd helyezi el az irodájában, vagy adja az érdeklődőknek kiállításokon. Nem mindegy azonban, hogy milyen formában tálalják őket, hiszen az asztalra helyezett prospektushalom nem kelti fel az érdeklődést, sőt, rendezetlen hatást kelt. Érdemesebb beszerezni egy design prospektustartót, amin csoportokba rendszerezve helyezhetőek el a különféle tájékoztató füzetek, így az ügyfelek is könnyebben találják meg azt, ami érdekli őket.

Egy design prospektustartó nem csak a vállalkozás telephelyén, irodájában, vagy előterében tehet jó szolgálatot, hanem a különféle rendezvényeken is. Szinte nincs is olyan vállalkozás, amelyik ne venne részt szakmai kiállításokon, hiszen igencsak megéri. Itt személyesen találkozhatnak olyan érdeklődőkkel, akik egyébként talán sosem vennék fel velük a kapcsolatot. A cél ezen rendezvények esetében a tájékoztatás, méghozzá minél szélesebb körben, hiszen így lesznek az érdeklődőkből előbb-utóbb ügyfelek. A legkönnyebben úgy lehet egy vállalkozást reklámozni egy ilyen kiállításon, ha prospektusokat adunk mindenkinek, akit csak elérünk, és ennek csupán egyik módja a hostok és hostessek alkalmazása; a design prospektustartók nem hiányozhatnak egyetlen kiállítási standról sem!

Amennyiben design prospektustartókra lenne szüksége a soron következő rendezvényre, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk álló és asztali prospektustartók közül is választhat, az alapanyagot tekintve pedig a plexi és az acél szerepel a választékunkban. Méretek szerint is vásárolhat, sőt, érdemes akár több design prospektustartót is beszereznie, hogy ne csak a kiállításokon, de az irodában is tudja tájékoztatni az ügyfeleit szolgáltatásairól, termékeiről!

Ha kérdése lenne design prospektustartóinkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon kollégáinkhoz bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Tájékozódjon a megállító táblák szabályairól, elhelyezéséről!  

Manapság több figyelemfelkeltő népszerűsítő eszköz is a cégek rendelkezésére áll, így minden vállalkozás ki tudja választani azt az opciót, ami teljes mértékben megfelel az igényeknek. A megállító táblák a legközkedveltebb megoldások közé sorolhatók e téren, ugyanis valóban hatásosan vonzzák a vásárlókat, ügyfeleket. A különböző formájú és méretű megállító tábláknak a legfőbb céljuk, hogy tájékoztassák, irányítsák és vásárlásra vagy a szolgáltatás igénybevételére ösztönözzék az embereket. A megállító táblákra azonban felhasználásukkal, elhelyezésükkel kapcsolatban bizonyos szabályok vonatkoznak, amikkel fontos tisztában lenni, ugyanis így rengeteg kellemetlenségtől és büntetésről is megkímélheti magát.

Mivel a megállító táblák főként közterületen foglalnak el helyet, mindenképp szükséges úgynevezett közterület-használati engedélyt benyújtani az önkormányzathoz. Bizonyos városokban az egységes és rendezett városkép megőrzése miatt rendkívül szigorúan veszik ezt a szabályt, így, ha nem nyújtja be a használati engedélyt, még meg is bírságolhatják. Az igényléskor pontosan, négyzetméterben kell megadni, hogy a megállító tábla felállítása mekkora közterületet igényel és azt milyen időintervallumban szeretné használni. A havidíjat több minden is befolyásolhatja, például, hogy a megállító tábla a város központjában vagy pedig más, külvárosi részen lesz-e felállítva.

A megállító tábla elhelyezése akkor sikeres, ha nem balesetveszélyes a pozíciója, mindenki elfér mellette és nincs negatív hatással a település rendezett összképére. Rengeteg ízléses, igényes megoldás létezik a megállító táblákkal kapcsolatban, érdemes ezeket szem előtt tartani.

Kínálatunkban többféle megállító táblát is talál. Termékeink színvonalas, megbízható termékek, amiket bátran kirakhat a szabadba, hiszen kiválóan tűrik a szélsőséges időjárást. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90/megallito-es-varakoztato-tablak-110


A praktikus ékszertárolás kulcsa: bizsuállvány     

A hölgyek kedvelik azokat az üzleteket, ahol nem csupán ruhákat vásárolhatnak, hanem kisebb kiegészítőket, például ékszereket is. Minél sokoldalúbb a választék, annál több potenciális vevőre számíthatnak a tulajdonosok. Természetesen önmagukban a színvonalas termékek nem garantálják a sikeres vállalkozást, hiszen azt rengeteg tényező befolyásolja, melyek közül kiemelkedik a dizájn és a praktikus kialakítás.

Egy igazán vevőcsalogató boltnak egyedi stílusa van, ami kíváncsivá teszi az arra járókat, és maradásra, majd vásárlásra bírja a betérő érdeklődőket. Az üzletberendezést nem csak a nagyobb bútorok határozzák meg, hanem az olyan kisebb kellékek is, mint amilyen egy bizsuállvány. Az ékszerek tárolására alkalmas eszközökből is érdemes olyat választani, ami ízlésesen van kialakítva. A bizsuállvány akkor jó, ha önmagában stílusos, mégsem tereli el a figyelmet a lényegről, vagyis az értékesíteni kívánt ékszerekről.

Az üzletnek azonban jól átláthatónak, praktikus kialakításúnak is kell lennie. A berendezéseket tanácsos úgy megválasztani, hogy azok minden tekintetben a vásárlók kényelmét szolgálják. A bizsuállványok akkor töltik be tökéletesen a funkciójukat, ha rendezetten elhelyezhetőek rajtuk a termékek, tehát könnyedén áttekinthető a kínálat, a forgatható eszközök is gördülékenyen használhatóak.

Hasznos és dizájnos üzletberendezéseket keres? Szeretné könnyen átláthatóvá tenni az ékszer kínálatot is? Ismerje meg cégünk, a Tiszaferr 2001 Bt. választékát, melyben számos különféle bizsuállvány kapott helyet! Gyűrű bemutató tálca, asztali forgatható állvány vagy plüss ékszertartó nyak érdekli? Látogasson el www.tiszaferr.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran bizsuállvány kínálatunkban! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a futar.tiszaferr@gmail.com e-mail címen vagy a +36-20-325-5735-ös telefonszámon! Tegyen szert még több elégedett vásárlóra praktikus és stílusos üzletberendezéssel, rendeljen kínálatunkból bizsuállványokat!  


Tegye üzletét áttekinthetőbbé jól látható árjelzőkkel!   

 

Üzlete kialakítását vagy átrendezését tervezi, és szeretne minden részletre ügyelni a minél nagyobb forgalom elérése érdekében? Sokat számít, hogy milyen az üzletberendezés, mennyire könnyen lehet megtalálni a keresett ruhadarabokat. Lényeges az árjelzők használata, amelyek egyértelművé és jól láthatóvá teszik az árakat.

Bármilyen kereskedelmi területen, így ruházati üzlet vezetőjeként is feladata az igényes, átlátható, praktikus berendezés. Nagyon sokat számít, hogy milyen környezettel várja az érdeklődőket, ezen múlhat, hogy vásárolnak-e Önnél, és visszatérnek-e a későbbiekben.

Napjainkban az emberek egyre inkább elfoglaltak, és szeretik, ha a vásárlásukat megkönnyítik a különféle eligazítókkal, a méretmegjelölő eszközökkel és az árjelzőkkel. Szívesebben nézelődik mindenki olyan áruházban, ahol önállóan és könnyen tájékozódhat a termékek között, rövid időbe telik összehasonlítani az árakat. Az árjelzők nem csak az anyagi ráfordítás összegét jelölik, hanem áttekinthetőbbé teszik a polcokat, és egyszerűbbé teszik a különféle áruk beszerzésekor a döntést. Ajánlott termékenként más-más árjelzőt használni, mert ez egyben segít az árucikkek osztályozásában, elkülönítésében is. Manapság hozzájuthat többféle ilyen kellékhez is.

Egyszerűen intézheti a berendezési tárgyak és a különféle kiegészítők beszerzését, ha felkeresi Tiszaferr webáruházunkat. Lehetősége van egy helyen megrendelni a bútorokat, az állványokat, és az egyéb nélkülözhetetlen termékeket, mint például az árjelzőket, így sok időt és energiát spórolhat. Amennyiben szívesen megtekintené ezeket személyesen, örömmel fogadjuk bemutatótermünkben. Tudjon meg többet cégünk szolgáltatásáról a www.tiszaferr.hu weboldalunkon!

Helyezzen ki a boltjában figyelemfelkeltő, jó minőségű, könnyen kezelhető, jól látható árjelzőket! Könnyítse meg a vásárlók dolgát, tegye lehetővé az egyszerű tájékozódást! 


 A prospektustartó minden üzlet elengedhetetlen kelléke!          

Biztosan járt már Ön is autóval, vagy fürdőszoba-felszereléssel foglalkozó szalonban, így pontosan tudja, hogy a prospektustartók alapvetőnek számítanak mindegyikben. Általában a termékek mellé vannak kitéve, megrakva prospektusokkal, amik az adott modell sajátosságairól tartalmaznak információkat. Az üzletkötő íróasztalának is elengedhetetlen kellékei: prospektustartók roskadoznak az előre kinyomtatott árlisták és akciós ajánlatismertetők alatt.

Nagyon sokan szeretik az elvihető, színes, termékeket és szolgáltatásokat ismertető prospektusokat, gyakran olvasgatják őket akár a tömegközlekedési eszközökön, akár otthon, és előszeretettel választanak ezek alapján. Manapság már sok vállalkozás megengedheti magának, hogy ügyfelei számára fenntartson egy helyiséget, ahol kényelmesen várakozhatnak. Az ülőalkalmatosságok és frissítők mellett ide is érdemes prospektustartókat elhelyezni, hogy várakozás közben egy kicsit bővebben is megismerhessék a cég tevékenységét. Az is előfordulhat, hogy olyan újdonságra bukkan a várakozó, amiről nem is tudta, hogy az adott a cégnél is megkaphatja.

Ha egy rendezvényen népszerűsítené a vállalkozását, mindenképpen szerezzen be prospektustartókat, mert a csupán asztalra kihelyezett tájékoztatók nem átláthatóak, és nem is keltenek túl profi benyomást. Persze az sem mindegy, hogy mi kerül a tájékoztatóba, hiszen minden vevőkört máshogy kell megszólítani, egy azonban biztos: minőségi alapanyagokkal dolgozó, megbízható nyomdát kell választani.

A kínált prospektustartókat saját üzemünkben készítettük, nagy gonddal és odafigyeléssel, a legjobb alapanyagokból, így biztos lehet benne, hogyha a Tiszaferr 2001 Bt.-t választja, elégedett lesz. 

                                                                                                                                      


Plexi árjelzőkkel élen járhat a vevőtájékoztatásban!                     

A vevők megfelelő tájékoztatása a kínált termékekről mindig fontos. Ennek egyik alapvető része az egységár feltüntetése, amelynél kiemelt figyelmet kell fordítani az egyértelműségre, a jól láthatóságra és az olvashatóságra. Ez az ömlesztett áruféleségek, például zöldségek, gyümölcsök esetén nem is olyan egyszerű, azonban cégünk kiváló megoldással áll rendelkezésére a probléma orvoslásához, mégpedig a plexi árjelzőkkel.

A plexi árjelzőket elhelyezheti a zöldséges, gyümölcsös ládák előtt, de mivel ezek az eszközök nagyon csekély súllyal rendelkeznek, akár az árura is rátehetőek. Az árjelzők egyszerűen használhatóak, így a gyakori árváltozások sem okoznak hosszas pluszmunkát. Mindössze egy mozdulat, hogy kicserélje bennük az árcímkét. Szükség esetén ráadásul könnyen tisztíthatóak, így hosszú távon is használhatóak a vevők tájékoztatásához.

Keressen fel minket bizalommal, ha plexi árjelzőket szeretne vásárolni, széles termékválasztékkal állunk rendelékezésére!

                                 


                                                                                                                     

Könnyen kezelhető árazógépekkel gyerekjáték az árazás!

Az érvényben lévő szabályok szerint minden eladásra szánt terméken fel kell tüntetni annak pontos és valós árát. Amennyiben egy üzletben nincsenek kihelyezve árak, vagy nincsenek beárazva a termékek, az bírságot von maga után. Az árazás történhet az erre a célra készített plexi sávok segítségével, vagy pedig árcímkék elhelyezésével. Az árcímkék legegyszerűbben árazógépek használatával rögzíthetőek.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, amennyiben még nem rendelkezik árazógéppel, és szeretne egyet, vagy többet a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni! Ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat, illetve termékeinket.

A kínálatunkban kétféle árazógép is megtalálható, a használatuk egyszerű és gyors árazást tesz lehetővé. Mindegyik eltérő karakterszámban képes nyomtatni egy, illetve két sorban, attól függően, hogy melyik modellt választja. Az árazógépekhez többféle kiegészítőt is vásárolhat webáruházunkból.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, ha árazógépeink felkeltették az érdeklődését!


A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés!

Ahhoz, hogy egy üzlethelyiség népszerűvé váljon, nemcsak a minőségi, gyakran frissülő árukészletre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a bolt körülményeire is. Tény, hogy a vevők szívesebben térnek be olyan üzletbe, ahol igényes környezet várja őket. Ezt nagyban befolyásolja az ott található üzletberendezés is.

A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés. Színvonalas, ízléses berendezésekkel garantáltan kellemes és igényes légkört lehet teremteni az üzlethelyiségben, így a vevők szívesebben is térnek be a boltba, hiszen a körülmények szinte bevonzzák őket, és másokat is arra buzdítanak, hogy kövessék a példájukat, így széles vevőkör ismerkedhet meg a boltban található termékekkel. Mindezek alapján nem lehet kérdés, hogy érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy a tulajdonosok megleljék a tökéletes üzletberendezést, hiszen ez hosszútávon szolgálja a cég népszerűségét.

Ha Ön még nem tudja, hogy honnan szerezze be igényes üzletberendezését, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 


Miért fontos a minőségi üzletberendezés?

tiszaferr.hu_.19jan.jpg

Üzletet nyit a közeljövőben, vagy felújítást tervez? Netán nincs megelégedve a jelenlegi üzletberendezéssel? Érdemes a különféle elemek beszerzésére elegendő időt és figyelmet fordítani, ugyanis jelentős mértékben ezen múlik a termékeink népszerűsége. Egy átlátható, igényesen berendezett üzletbe szívesen térnek be az emberek, és már messziről felhívhatjuk magunkra a figyelmüket.

Cégvezetőként és eladóként a legfontosabb célunk, hogy elégedett, folyamatosan visszatérő vásárlókat szerezzünk. A termékeink, a kiszolgálás, valamint az üzletberendezés minősége egyaránt meghatározza a forgalmunkat. Ha igényesen kialakított üzlettel és széles árukínálattal várjuk az érdeklődőket, egyre sikeresebbek lehetünk. A polcrendszerekforgóállványok és áruakasztókgondos elhelyezése nélkülözhetetlen. Ezeket beszerezhetjük akár egy helyről is, így könnyíthetünk dolgunkon, és egyszerűen, költséghatékonyan valósíthatjuk meg az üzletberendezéssel kapcsolatos terveinket.

Különböző típusú és méretű polcrendszerekforgóállványokáruakasztók, és egyéb eszközök állnak rendelkezésére a Tiszaferr 2001 Bt. webáruházában. Olyan termékeket kínálunk, amik lehetővé teszik a praktikus, átlátható, esztétikus tárolást. Kis helyiség és nagyobb alapterület esetén egyaránt kiváló megoldásra juthat, ha a nálunk kapható kellékekkel oldja meg az üzletberendezést. Más-más kialakítású és színű pultok, valamint turkáló kosarak, állványok is megrendelhetőek tőlünk. Rendszeresen hirdetünk akciókat, ezért megéri hozzánk többször visszalátogatni. Tekintse meg kínálatunkat, és informálódjon bemutatótermünkről a www.tiszaferr.hu internetes oldalunkon!

Legyen sikeresebb az üzleti életben! Fogadjon egyre több vásárlót, és érjen el elégedettséget! Ne csak a termékek minőségére ügyeljen, hanem az üzletberendezés színvonalára is! Szerezze be tőlünk a szükséges eszközöket, és helyezze el igényesen az áruit! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-325-5735-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a butor.tiszaferr@gmail.com e-mail címünkre!

                 


Ésszerű spórolás olcsó üzletberendezéssel!                                             

Új vállalkozásba fogott és még nem engedheti meg magának, hogy mindenfélére meggondolatlanul költsön? Nem kell a legmagasabb árkategóriában gondolkodnia, olcsóbban is találhat megbízható termékekeket, szolgáltatásokat, amikkel kapcsolatban nem szükséges kompromisszumokat kötnie!

Keresse fel webáruházunkat, ha olcsó üzletberendezéssel szeretné boltját kiegészíteni! Nálunk olyan termékek közül válogathat, amik segítségével teljeskörűen berendezheti az üzletét, de nem kell értük vagyonokat fizetnie! Állványok, pultok, bútorok mellett sínes fali rendszerek, kosarak, görgők és egyéb kiegészítők is egyszerűen megrendelhetőek. Vásároljon online, és fizessen ésszerű árat az új üzletberendezésért!

Az olcsó üzletberendezéssel jól jár, mert másra is költhet a forrásaiból, és nem szükséges a berendezésbe ölnie a megtakarításait. Praktikus, megbízható, modern és nem utolsó sorban olcsó üzletberendezésért keressen minket bizalommal a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!


                                                                                                                

Miért fontos a minőségi üzletberendezés?                                   

A kereskedelemben nagyon sok múlik a külsőségeken is. Ha valamit szeretnénk eladni, akkor arra is ügyelni kell, hogyan kínáljuk a vásárlóknak. Ezért is fontos a minőségi üzletberendezés.

Amikor egy vásárló betér az üzletbe, azonnal a szeme elé tárul az egész bolt stílusa, arculata és a hangulata. Egy elhanyagolt, rendezetlen bolt cseppet sem jövedelmező, mert nem vonzza a vevőket, negatív képet ad. Másrészről a minőségi üzletberendezés hosszú távra is jó befektetés, mivel megbízható és strapabíró, sokáig nincs szükség javításra vagy cserére.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen kiváló ár-érték arányban minőségi üzletberendezést! Fali hálók, ruha állványok, ékszertartók, kirakati babák vagy sínes fali rendszerek, bútorok, ülőkék is kedvező áron megrendelhetőek.

Nézzen körül, és varázsolja újjá üzletét termékeinkkel! Amennyiben nem találja, amire szüksége van, esetleg kérdése merült fel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

                                                                                                                                              

Mire figyeljen az üzletberendezés kiválasztásakor?

Egy üzlethelyiség felújításakor vagy bővítésekor elkerülhetetlen, hogy a boltba új üzletberendezés kerüljön. Amikor beszerzésre kerülnek a bútorok, nem árt bizonyos tényezőket figyelembe venni, így a tulajdonos biztos lehet abban, hogy hosszú távú megoldásként tekinthet a megvásárolt termékekre.

Az első és legfontosabb az üzletberendezés megvásárlásakor, hogy a bolttulajdonos valóban a kínálatának megfelelően szerezze be a polcokat, bútorokat. Ha nem veszi figyelembe az áruk fizikai tulajdonságát, úgy nem fogja tudni ízléses és látványos formában bemutatni a vevők számára a portékákat, emiatt pedig a vásárlási kedv alábbhagyhat részükről.

A kialakításon kívül az esztétikum is fontos az üzletberendezés kapcsán. Érdemes a helyiség színvilágához vagy akár a márkajelzés stílusához igazítani a vásárlást, ugyanis így az adott brand tovább erősödhet, ez pedig abszolút pozitív hatással bír a vevőkre.

Kínálatunkban minden olyan üzletberendezést megtalálhat, amely illik felújított vagy bővített bolthelyiségébe. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 


Szeretne pozitív benyomást tenni a vásárlókra? Minőségi polcrendszerekkel megvalósítható!                                                                        

A megjelenés és a küllem az élet minden terén fontos, amivel az üzlettulajdonosok is tisztában vannak, ezért folyamatosan arra törekednek, hogy rendezett és átlátható terület várja a vevőket bolthelyiségükben. Ehhez pedig minőségi és praktikus polcrendszerekre van szükség!

polcrendszerekkel garantált a rend az üzlethelyiségekben, ugyanis olyan kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően ízlésesen és átláthatóan kínálható az áru a vásárlók számára, így a pozitív benyomás garantált! Mivel a polcrendszerekből különböző stílusú és kialakítású termékek találhatóak a piacon, a vásárlók teljes mértékben a saját igényeikhez igazíthatják a megvásárlásukat, így valóban praktikus, tárolásra alkalmas eszközökkel gazdagíthatják vállalkozásukat. Természetesen a polcrendszerek nem csak a vásárlók által látogatott térben hasznosak, hanem a raktárakban is, hiszen rendkívül kellemetlen tud lenni, amikor egy termék csak azért nem kerül kihelyezésre, mert olyan rendetlenség van a raktárhelyiségben, hogy képtelenség rálelni a kupacok és dobozok között.

Bármelyik polcrendszer mellett dönt, csakis hosszú távú befektetésre tehet szert, ugyanis a berendezések olyan, minőségi alapanyagokból készültek, amelyek ellenállnak mindennemű külső hatásnak, jól bírják a mindennapos használatot, az átrendezéseket és ha mégis megsérülnének, elemeik könnyedén pótolhatóak!

Végül, de nem utolsó sorban, ha nem találja meg az Önnek ideális polcrendszert, még mindig élhet az egyedi gyártás lehetőségével, így ténylegesen olyan berendezés tulajdonosa lehet, amiről mindig is álmodott!

 

Plexi termékek az üzletberendezés világában

Egy ruhaüzletről elsősorban nem a műanyag jut eszünkbe, hiszen a legjellemzőbb matéria inkább a textil. Ezekből találunk a legtöbbet a polcokon, ott lógnak a fogasokon és ott pihennek a pultokon is. De ha jobban megnézzük, akkor látni fogjuk, hogy más kiegészítőkkel is találkozhatunk, olyanokkal, amik az üzletberendezés szerves részét alkotják.  Ezek pedig többnyire plexiből, illetve műanyagból készülnek.

Az egyik legalapvetőbb üzletberendezés az árjelző. Nem mindenhol kedvelik ugyanazokat a megoldásokat, és a címkéken kívül árjelző táblákat is alkalmaznak. Ez akkor hasznos, ha a vásárlókat egyértelműen szeretnénk tájékoztatni az aktuális árakról, amiről anélkül értesülhetnek, hogy a szépen összehajtogatott termékeket szét kellene dúlni.

Fontos eszközök a megállító táblák is, amiknek szintén az az elsődleges feladatuk, hogy informáljanak, és az embereknek új híreket, hasznos információkat adjanak át. Fantasztikus árzuhanás, új termékek, esetleg végkiárusítás várja a betérő vásárlókat? Csupa olyan dolog, amiről minden potenciális vásárlónak tudnia kell! Csak az információkat tartalmazó papírt kell megtervezni, és kész is a reklámeszköz, mehet a gondosan kijelölt helyére a megállító tábla!


     A kirakat szerepéről: dekoratív reklámhordozók 

Kirakata a legtöbb üzletnek van, ez hozzátartozik az utcafronti megjelenéshez. Sokan a kirakatban csak a termékek ízléses elrendezésének helyszínét látják, pedig a kirakat több ennél! A megkomponált kép, a kitalált koncepció, az ünnepekhez, évszakokhoz illő dekoráció mind egy célt szolgál, mégpedig az eladást. A kirakati babák maguk is reklámeszközök, a bizsuállványok, áruakasztók, displayek mind reklámhordozók.

A kirakat információt közöl az utcán elhaladókkal, akik potenciális vásárlóvá lépnek elő, ahogyan rápillantanak. A kirakatban megjelenik minden hasznos információ, így például az, hogy mit lehet az üzletben vásárolni, milyen akciók érvényesek éppen, van-e olyan a boltban, ami érdekli az éppen arra sétálót, érkezett-e új kollekció, valamit olcsóbban meg tudunk-e vásárolni, mint más, hasonló üzletben.

A hatalmas üvegfelület és a mögötte pózoló kirakati babák feladata, hogy magukra vonják a figyelmet, hogy esztétikus, érdekes, izgalmas legyen az üzlet, ami előtt jó nézelődni. Ezért a kiállított termékek gondos megválasztása mellett ugyanolyan fontos az is, hogy milyen dekorációt szánunk a kis üvegfülkébe. A dekoráció feladata, kiemelje a kiállított termékeket, illetve rájuk irányítsa a figyelmet. Egy látványos installáció, érdekes díszek, harsány színek vagy éppen elegáns megoldások mind elérik a céljukat. A kiarat dekoráció teret ad a fantáziának, csodás dolgok születhetnek a nyomában, bár sajnos csak kevesen mernek igazán kreatív megoldásokat alkalmazni, ha erről van szó.

Ám bármennyire is merész vagy mesés egy kirakat, egy idő után bizony érvényét veszti, unalmassá válik, ezért szükség van rendszeres kirakatrendezésre. Általában a kirakati babákat, ruha állványokat idényekhez, alkalmakhoz kötve variálják.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Legyen átlátható a kínálat a ruhaüzletben!

tiszaferr.hu_.17.10.jpg

Új ruházati üzletet nyit, ahol széles lesz a választék, így sok tárolóra lesz szüksége? Fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessen a kialakítás módjára, és a polcrendszereket megfelelő mennyiségben szerezze be, hiszen szinte minden az üzletberendezés színvonalán múlik. Az árukészlet gondos, áttekinthető tárolása saját munkáját és vásárlói tájékozódását is megkönnyíti, amit csak megfelelő berendezési elemekkel valósíthat meg!

Az öltözködés mindegyikünk életében meghatározó. Évszaktól függően viseljük a különféle ruhadarabokat, amelyeket egyedi kiegészítőkkel tehetünk különlegessé. Amennyiben mi magunk foglalkozunk ruhák és egyéb öltözködéssel kapcsolatos kellékek eladásával, elengedhetetlen a stílusos üzletberendezés! Hangulatos környezettel, átlátható, könnyen hozzáférhető árukínálattal sikeresek lehetünk. A falak mentén elhelyezhető polcrendszereken kívül érdemes forgóállványokatáruakasztókat is alkalmaznunk, így színesebb módon, praktikusan kínálhatjuk termékeinket.


                                                                                                             Milyen legyen a használt ruha bolt berendezése?

Milyen legyen a használt ruha bolt berendezése?

A ruhaüzletek kínálatára mindig lesz kereslet, hiszen ruhát venni alapvető szükséglet. A kérdés inkább az, hogy milyen ruhát, hol és mennyiért vásárolnak az emberek. A használt ruha üzletek virágkorukat élik mostanában! Ma már kifejezetten divat használt ruhák között válogatni és azokat megvásárolni a saját magunk számára. Minden tálalás kérdése, ami régen turkáló volt, az ma second hand üzlet! Ahol régen halmokban állt ruhák között kellett turkálni, sötét boltokban botorkálni, ott ma stílusos környezetben, átlátható módon kihelyezett ruha sztenderek között vásárolhatunk a válogatott holmik között. Nem ritka az sem, hogy a használt ruha üzletek egy-egy meghatározott korszak darabjait árulják tematikusan, megcélozva ezzel egy bizonyos réteget, akik a vintage, vagy retro ruhák és kiegészítők iránt érdeklődnek!

Tehát milyen üzletberendezés szükséges egy használt ruha üzletbe, ha azt szeretnénk, hogy az túlnőjön a turkáló műfaján, és igényes second hand bolt váljon belőle? Mindenképpen szerezzünk be ruhaállványokat és sínes fali rendszereket, na és persze jó sok vállfát! Ezekre kerülnek majd a ruhák színek, méret, vagy stílus szerint. Érdemes kijelölni egy haladási irányt, illetve elkülöníteni a termékcsoportokat az üzletberendezés kihelyezésekor, így a saját, és a vásárlók dolgát is megkönnyíthetjük! Ha kicsi a hely, a sínes fali rendszerekkel egy teret nyerhetünk, kihasználhatjuk a falfelületet is!

Érdemes további területeket fenntartani a ruhákon kívül egyéb dolgoknak is. Otthonosabb lehet a belső tér egy kényelmes kanapéval, szobára emlékeztető berendezéssel! A bizsuk, táskák, cipők, sálak, kalapok sem maradhatnak ki, a számukra tökéletes például egy forgó állvány, vagy egy stílusos kirakati baba!


Milyen eszközök alkalmazásával vezethetjük sikeresebben üzletünket?

tiszaferr.hu_.18jan.jpg

Üzlete berendezésén dolgozik, és még nem állnak rendelkezésére a megfelelő eszközök? Netán meglévő ruhaboltját szeretné átalakítani? A praktikus polcrendszerek, a forgóállványok, és a kirakatban jól mutató, felöltöztetett próbababák mind fontos részei egy jó üzlet berendezésének. Ha pedig az utcai járókelők figyelmét kívánja felhívni, megállító táblával eredményes lehet.

A minőségi árukészlet, az udvarias és felkészült kiszolgálás nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy egyre több érdeklődőt fogadjunk, és visszatérő vásárlókat szerezzünk, emellett azonban elengedhetetlen az átgondoltan megtervezett, színvonalas üzletberendezés. A hozzánk érkezők akkor érzik jól magukat, ha átlátható sorok között mozoghatnak, és a termékeket praktikusan elhelyezett polcrendszerekről választhatják ki. A forgóállványok sokat segítenek abban, hogy apróbb termékeinket rendszerezetten tároljuk, amelyekhez mindenki könnyen hozzáférhet. Az üzlet berendezéséhez hozzátartozik a kirakat gondos megtervezése és kialakítása is. A próbababákon látható, összeállított kollekciók hatékonyan vonzzák be az utcán közlekedőket. Ha szeretnénk kihasználni más eszközök előnyeit is, érdemes egy megállító táblát tennünk az üzlet bejárata mellé. Mindezeket egyetlen helyen beszerezhetjük, ha olyan online kereskedést keresünk fel, ahol könnyedén megrendelhetünk minden szükséges használati tárgyat, amelyekkel stílusossá és praktikussá tehetjük üzletünk berendezését.


                                                                                                 

Kölcsönözzön egyedi megjelenést ruhaüzletének!                                                     

Alig várja, hogy megnyissa új üzletét? Netán felújítást, vagy bővítést tervez, hogy még sikeresebben vezethesse vállalkozását? Nagyon fontos, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzön a helyiségnek, hiszen ezáltal hívhatja fel a figyelmet minőségi árui széles választékára. Megfelelő méretű polcrendszerekkelforgóállványokkal és strapabíró áruakasztókkal tökéletes üzletberendezés tulajdonosa lehet.

Üzletünk kialakítása számos teendővel jár. Bármilyen áruk, és bármekkora mennyiség elhelyezését próbáljuk hatékonyan megoldani, figyelembe kell vennünk több szempontot. Az átláthatóság, a praktikusság és az esztétikus kivitelezés rendkívül fontos. Rendezett, alaposan átgondolt üzletberendezéssel biztosítani tudjuk vásárlóink könnyű tájékozódását, praktikus, egyszerűen kezelhető, jól elhelyezett eszközökkel pedig a saját munkánkat tesszük gördülékenyebbé. Rengeteg polcrendszer közül választhatjuk ki azokat, amelyek számunkra a legideálisabbak. Érdemes minden területet kihasználnunk, és akár forgóállványokkal is bővíthetjük a polcrendszerek körét. Egyedi áruakasztókat a falra is függeszthetünk, így megfelelően ügyelhetünk a helytakarékosságra. Saját fantáziánkra van bízva, hogy pontosan milyen módon végezzük az üzletberendezés kialakítását. Ha szeretnénk mindent egy helyen beszerezni, akkor érdemes egy üzletberendezéssel foglalkozó webáruházat felkeresnünk. Ezen a módon időt és pénzt is spórolhatunk.


                                                                                                                                                       

Milyen az ideális üzletberendezés?

Azok a vállalkozók, akik a kereskedelemben tevékenykednek, és üzlethelyiséget is üzemeltetnek ehhez, tisztában vannak azzal, hogy az első benyomás hatalmas befolyással bír a vállalkozás sikerére a vevők részéről, ezért az üzletberendezés megvásárlását nem lehet a véletlenre bízni. Szerencsére manapság rengeteg termékből válogathatnak a cégvezetők, azonban a gazdag kínálatban könnyen el lehet veszni, ha az ideális üzletberendezés kerül szóba, ezért vegyük át, mi az, amire érdemes figyelni!

Ha az ügyfél bizonyos szempontokat előtérbe helyez vásárláskor, könnyen megtalálhatja az ideális üzletberendezést. Az első és legfontosabb szempont – amit tisztázni kell a beszerzés előtt – az, hogy az adott kereskedés milyen termékekkel foglalkozik. Ha például túlnyomó többségben nagyméretű árucikkek lelhetőek fel a vállalkozás kínálatában, kiemelt figyelmet kell fordítani az ellenállóképességre az üzletberendezés kiválasztásakor. Nemcsak a vállalkozás vezetőjének kellemetlen, ha a termékeit nem bírják el a polcok, hanem a vevőre is veszélyt jelenthetnek, hiszen egy gyenge üzletberendezés bármikor elengedhet, így időzített bombaként is lehet tekinteni egy ilyen darabra.

Mivel az üzletberendezés állandó használatnak van kitéve, ebből kifolyólag koszolódik is,ezért az ideális üzletberendezést könnyedén és viszonylag rövid időn belül le lehet takarítani, így mindig kifogástalan körülményekkel lehet várni a vásárlókat az üzlethelyiségben. Fontos, hogy a különböző vegyszerek ne ártsanak a berendezés felületének, így nem indulhat kopásnak.


Vevőcsalogató üzlet igényes kirakati babákkal

A jól megtervezett, stílusos üzletberendezés nem csupán vásárlásra ösztönzi az érdeklődőket, de olyan egyedi környezetet teremt, ami arra csábítja a vevőket, hogy más alkalommal is visszatérjenek a boltba. Ám hiába a különleges enteriőr, ha nincsenek meg azok a vevőcsalogató eszközök, melyeknek köszönhetően a járókelők akkor is betérnek az üzletbe körülnézni, ha valójában nem állt szándékukban.

A ruhaboltok tekintetében az egyik legfontosabb eszközöknek számítanak a kirakati babák. Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy mivel nem a bábu, hanem a rajta lévő ruha a lényeg, mindegy, hogy milyen kirakati babákat választunk. Ám ezek a bábuk az üzlet előhírnökei, nem csak a termékkínálat legjavát tárják a potenciális vásárlók elé, de árulkodnak a bolt igényességéről is. Nem csak a minőségi kivitel fontos, amikor válogatunk a kellékek között, hanem az is, hogy olyan babák mellett döntsünk, melyek nem vonják el a figyelmet az eladni kívánt termékekről, az érdeklődők mégis magukhoz hasonlónak, természetesnek lássák azokat. Ma már számos különféle kivitel kapható, női, férfi és gyermek kirakati babák többféle modellben is elérhetőek, melyek közül kiválaszthatjuk a legjobbakat a bolt kínálatának megfelelően.


A stílusos üzletberendezés alapjai: Milyen az ideális bizsuállvány?

Az ördög a részletekben lakozik – tartja a mondás, mely az élet szinte minden területén megállja a helyét, így az üzletberendezés tekintetében is. A jó bolthelyiség olyan magával ragadó hangulatot kelt, mely nem hagyja azonnal kifordulni az érdeklődőket, éppen ellenkezőleg, nézelődésre, válogatásra és vásárlásra ösztönöz. A kellemes atmoszféráért és lenyűgöző látványért rengeteg összetevő felel, a berendezési elemek éppúgy, mint a színvilág, dekoráció vagy éppen az olyan apróságnak tűnő részletek, mint amilyen egy bizsuállvány.

A stílus természetesen önmagában még kevés, hiszen hiába válogatunk össze egyedülálló kiegészítőket, ha azok nem praktikusak, nem esnek kézre, nem engednek elég teret a válogatásnak, az szintén csökkenti a vásárlási kedvet. Milyen akkor az ideális bizsuállvány?

Tanácsos olyan terméket választani, ami dekoratív küllemével magára vonzza a tekintet, mégsem tereli el a figyelmet a rajta elhelyezett ékszerekről. Az a bizsuállvány optimális, amelyik valamennyi rajta elhelyezett árut szépen láttatja, nem engedi lecsúszni a kellékeket, ugyanakkor könnyű hozzáférést enged a vásárlónak a kiválasztott ékszerhez. Mindemellett természetesen az is fontos szempont, hogy a kiegészítőre hosszú távon számíthasson az üzlet tulajdonosa, ennek tekintetében pedig nem elhanyagolható tényező a kiváló alapanyag és strapabíró szerkezet sem.

                                                                                              

Bizsuállvány a gyűrűknek is!

Az ékszereknek szükségük van arra, hogy ízlésesen közszemlére tegyék őket. Talán még jobban, mint a ruháknak, hiszen sok esetben értékes, csillogó, dekoratív darabokról van szó, amiket vétek egy sötét vitrinbe rejteni. Éppen ezért az üzletberendezés egyik alapdarabja a bizsuállvány! Azonban a gyűrűk esetében lehetünk kicsit kreatívabbak, bátran válasszunk például gyűrű tárolására szolgáló festett öntött műanyag kezet!

Egy ilyen kézen jobban érvényesülnek az ékszerek, sokkal inkább észreveszik őket a vásárlók, mint egy üveg vitrinben. Egy ilyen bizsuállványról bátrabban leveszik és felpróbálják az ékszereket, de a kirakatba is kerülhet, hogy a drágább, vagy szebb darabokat reklámozza.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon hagyományos, vagy rendhagyó bizsuállványokat gyűrűkhöz is! A segítségünkkel megteremtheti ékszerei számára a dekoratív kihelyezés lehetőségét, és népszerűbbé teheti termékeit a vásárlók körében! Elérhetőségeinken minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

 

                                                                                                                                                     

Hívja fel a figyelmet árukészletére bizsuállványokkal!          

A bizsuk kihelyezésének több módja is van, attól függően, hogy milyen üzletberendezést választunk hozzá. Többféle eszközt is bevethetünk egyszerre annak érdekében, hogy a vásárlók minden ékszert, amit az üzlet kínál, észrevegyenek és meg tudjanak nézni.

Itt van mindjárt a forgatható bizsuállvány, amit a pultra, szemmagasságban lehet kihelyezni. Erre egyszerre több nyaklánc is elfér, és forgatható, tehát semmi nem marad rejtve az érdeklődők elől, ráadásul az eladók számára is karnyújtásnyi távolságra van. Előfordul, hogy a forgatható bizsuállvány nem elég, mert olyan óriási a kínálat; ebben az esetben a fali állványokat tanácsos felhasználni, mert ezekkel akár egy teljes falfelületet is kihasználhatunk a nyakláncok kihelyezésére. Végül ott vannak az ékszertartó nyakak, amiket egy, esetleg pár darab ékszer kiemelésére vehetünk igénybe.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és válogasson bizsuállványaink közül! Bővítse üzletberendezései sorát a vásárlói igényeknek megfelelően!

 

 

Segítse a vásárlók döntését torzók használatával!                                    

Divatáru kereskedéssel foglalkozik, és fontosak Önnek az ügyfelek? Szeretne nekik segíteni a vásárlásban, vagy a végső döntésben egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban? Számít Önnek a rendezett és ízléses üzlethelyiség? Ha a kérdésekre igennel felelt, biztosan torzókra lesz szüksége!

A torzók mind a tulajdonosok, mind a vásárlók szemszögéből előnyös berendezési eszközöknek számítanak, ugyanis a vevőknek a felsőrészek esetében nem a fantáziájukra kell hagyatkozniuk a kialakítással, fazonnal kapcsolatban, hanem vizuálisan összképet kaphatnak a termékekről, így könnyedén el tudják dönteni, hogy valóban szükségük van-e a termékre, vagy sem. Mivel a torzók bemutató eszközöknek számítanak, főként kirakatrendezéshez és az aktualitások megjelenítéséhez alkalmazzák őket. A torzók felkeltik a vásárlók érdeklődését, így sokkal könnyebben lehet becsalogatni és vásárlásra buzdítani őket.

Segítse Ön is vásárlóit, szerezze be üzlethelyiségébe a torzókat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot! 

     

http://www.tiszaferr.hu/blog-14

A torzók funkciójáról bővebben

Akik a ruhaiparban tevékenykednek, vagy ruházati boltot vezetnek, azok számára a torzó kifejezés nem ismeretlen, ugyanis szinte minden ruházati termékkel foglalkozó kisebb-nagyobb vállalkozás telephelyén fellelhetőek ezek a praktikus kiegészítők.

A torzók olyan próbababa-szerűségek, amelyeknek csak a törzs része áll rendelkezésre, ebből kifolyólag a torzókat főleg felsőruházati termékek, vagy rövid ruhák esetében használják. Erre azért van szükség, mert nem egy póló vagy tunika esetében a vállfák csalhatnak, míg a torzók a ruhák kialakítását, fazonját emelik ki, így a vásárlóknak első látásra nem kell a fantáziájukra hagyatkozni egy-egy felsőrész esetében. Torzókkal nemcsak az üzlethelyiségen belül találkozhatnak a vásárlók, hanem a kirakatokban is, hiszen alkalmazásukkal kiválóan bemutathatóak az aktuális trendek is, így igazi vevőcsalogató eszközként is funkcionálnak.

Ha torzókra lenne szüksége, szerezze be választékunkból! Ha kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! 

                                                       


                                                             

Az egyedi standok előnyei                                              

Ügyfeleink sokszor felteszik nekünk a kérdést, hogy érdemes-e egyedi standot terveztetni, hiszen az többe kerül. A rövid és tömör válaszunk: igen!

Az egyedi standnak köszönhetően cégünk olyan előnyökhöz juthat a versenytársakkal szemben, amelyek miatt megtérülő befektetéssé válik. Ha a kiállítási standunk kitűnik a tömegből, több látogatóra számíthatunk, így több új ügyfelet szerezhetünk. Ha a kiállítást látogatóknak első ránézésre tetszik a standunk, szinte biztosan oda fognak menni. Amelyik vállalkozás nem egyedi standot választ, sajnos könnyen elveszik a tömegben, és több potenciális ügyféltől is elesik. Azonban ha részt veszünk egy kiállításon, az olyan lehetőség, amit maximálisan ki kell használnunk!

Kiállításra készül cégével? Válasszon látványos és innovatív megjelenést, válasszon egyedi standot! Ha bővebb információra van szüksége, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink részletes tájékoztatást adnak elérhetőségeinken az egyedi stand tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban!

 

Egyedi standdal a biztos sikerért                                   

Szeretne cégével részt venni egy kiállításon, de nem tudja, hogyan lehetne ez egy megtérülő befektetés? A kulcsszó az egyedi stand!

Egy kiállításon a legfontosabb, hogy vállalkozásunk kitűnjön a versenytársak közül. Ezt a legkönnyebben úgy érhetjük el, ha egyedi standdal jelenünk meg. A stand illeszkedjen a cég stílusába, erősítse a profilt, és legfőképpen legyen látványos, figyelemfelkeltő, melyben sokat segítenek az ötletes grafikák. A feliratok rövidek, tömörek és mindenki számára érthetőek legyenek, valamilyen módon tegyék kíváncsivá a látogatókat. Túl hosszú, vagy bonyolultnak tűnő szövegeket senki sem fog elolvasni.

Ha egyedi standot választunk, könnyen alakíthatjuk úgy, hogy messziről is jól észrevehető legyen. Egy különös forma, szín, mozgó elem, vagy akár csak egy világító felirat magára vonzza a tekintetet, ezáltal standunk látogatottabb lesz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kiállítási stand kivitelezéssel kapcsolatos kérdése van! Válasszon egyedi standot, és hozza ki a maximumot a lehetőségből!


                                                                                                             

Egyedi, design polcrendszerek a stílusos üzletért!

Szívesen megújítaná üzletberendezését? Van olyan, amikor a régi már egyre elavultabbnak bizonyul, amikor szükség van egy kis vérfrissítésre, hogy beengedjük az újat, az egyedit. Keressen minket bizalommal és válogasson üzletberendezéseink közül, ismerje meg polcrendszereinket közelebbről! A hagyományos, sínes fali rendszerek mellett vásárolhat tőlünk design termékeket is!

Amennyiben úgy gondolja, hogy az üzletébe sokkal jobban illenének az egyedi polcrendszerek, akkor csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön egyedi ajánlatainkról! Mit kínálunk azoknak, akik olyan polcrendszereket keresnek, amik egy adott boltra szabottak? Nem kell keresgélni, rengeteg terméket megnézni, lemérni, kipróbálni ahhoz, hogy megtalálja a legideálisabb polcrendszert. Csupán annyit kell tennie, hogy felkeres minket, és az Ön elképzelései alapján mi elkészítjük egyedi polcrendszerét üzletébe!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és mindent megtudhat polcrendszereinkről!

Okos tárolás polcrendszerekkel!

Melyik az az üzlet berendezés, ami egyetlen ruhaüzletből sem hiányozhat? Természetesen a polcokról van szó! A polcrendszerek segítségével egy boltot úgy lehet berendezni, hogy abban mindennek tudjunk helyet találni, hogy semmit se kelljen bezsúfolni. Mi olyan polcrendszereket kínálunk, amik minden igényt képesek kiszolgálni és hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott ruhaüzletben meglegyen az átlátható rend.

Keressen minket bizalommal és válogasson különféle polcrendszereink között, garantáltan megtalálja termékeink kínálatában azt a polcrendszert, ami az üzletébe beleillik. Rácsos állványok, sínes fali rendszerek között válogathat, amiket az üzlet kialakításának megfelelően helyezhet fel a falakra, így több helyet tud fenntartani az eladásra szánt ruháknak, ékszereknek, kiegészítőknek és egyéb termékeknek. A polcrendszerek körültekintő elhelyezésével ráirányíthatja a figyelmet bizonyos termékcsoportokra, tetszés szerint variálhatja a bolt elrendezését. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, frissítse fel üzletberendezését modern polcrendszerekkel!

Miért döntsön az áruakasztós üzletberendezések mellett?

Aki kereskedelemmel foglalkozik, tisztában van azzal, hogy mennyire befolyásoló tényezőként hat az üzlethelyiség rendezett látványa, hiszen a legtöbb vevőt már a helyiség külleme is meggyőzi arról, hogy az adott üzletet válassza a vásárláshoz. Ahhoz, hogy ily módon előnyre tehessen szert, mindenképp gondot kell fordítani az üzlet berendezésére, aminek beszerzésekor ne feledkezzen meg az áruakasztó üzletberendezésekről sem!

Az áruakasztó üzletberendezések igen keresett termékeknek számítanak, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulnak az üzlethelyiség rendezettségéhez, ráadásul alkalmazásukkal a kínálat tökéletesen átlátható, így a vevők könnyedén tudnak válogatni! Az áruakasztó üzletberendezések nem csak az emberek kényelmét szolgálják, hanem az árukészlet kiváló állapotban maradását is, ugyanis az árucikkek többsége ily módon elhelyezve kevésbé sérül!

Teremtse meg a rendet az áruakasztó üzletberendezésekkel! A minőségi termékeket garantáljuk! 

Milyen üzlethelyiségek esetében érdemes az áruakasztó üzletberendezésekkel számolni?     

Az áruakasztó üzletberendezések rendkívül keresett és népszerű termékek, ugyanis számos előnnyel bírnak: többek között praktikus kialakításúak és rendezett összképet biztosítanak az üzlethelyiség számára. Ugyan bárhol hasznukat veszik, de vannak olyan kereskedelmi területek, ahol egyszerűen elengedhetetlenek az áruakasztó üzletberendezések!

Az áruakasztó üzletberendezések alkalmazási területeit főleg az árukészlet és annak csomagolása befolyásolják, ugyanis nem egy termék esetében a gyártók már a csomagolás küllemével irányt mutatnak arra, hogy a kereskedők milyen módon helyezzék ki az adott árut. Az áruakasztó üzletberendezésekkel főleg különböző barkácsáruházakban, ékszerüzletekben, vagy egy egyszerűbb élelmiszerboltban is találkozhatunk.

Tegyen szert Ön is praktikus és minőségi termékekre, tekintse meg áruakasztó üzletberendezéseink kínálatát és válassza ki igényei szerint az elengedhetetlen eszközöket! http://www.tiszaferr.hu/racsos-allvanyok-fali-halok-87/allo-racsos-allvanyok-95                                  

A rácsos állvány lehetőségei

Egy ruhaüzletet sokféleképpen be lehet rendezni, hiszen sokféle üzletberendezés közül válogathatunk. Minden adott ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álló eszközök, kiegészítők és bútorok segítségével egy olyan ruhaboltot alakítsunk ki, amilyet megálmodtunk. A bolt adottságaiból a legtöbbet úgy hozhatjuk ki, ha a különféle üzletberendezéseket okosan és kreatívan használjuk fel!

Mit lehet kezdeni például egy rácsos állvánnyal? Sokféle bútordarabot is tudunk velük helyettesíteni, kiválthatjuk vele a polcokat, a ruhasztendereket, de akár térelválasztásra is használhatóak. Ez különösen akkor hasznos, ha a ruhabolt alapterülete nagyon pici. Akkor is jól jöhet egy jól kihasznált rácsos állvány, ha nem szeretnénk túlzsúfolni az üzletet és a fal mentén végigfuttatott rácsos állványokra szeretnénk ízléses módon kihelyezni az árukat!

Csak kiegészítőket árul? Sapkák, sálak, ékszerek, táskák, vagy fehérneműk, esetleg papíráru kihelyezéséhez is felhasználhatóak a rácsos állványok!


http://www.tiszaferr.hu/vallfak-88                        

Vállfa, vagy nem vállfa?

Egy használtruha üzletet sokféleképpen be lehet rendezni mind stílusában, mind az üzletberendezések kialakításában. Vannak, akik a régi módszert követik, és a ruhaboltot a régi nevéhez híven turkálónak alakítják ki, ahol élvezettel hódolhatnak a vásárlók a ruhavadászat örömének. Vannak olyan üzletek is, ahol inkább a modernebb megjelenésre esküsznek és ruhasztenderdekkel, vállfákkal pakolják ki az eladásra szánt használt ruhát.

Nos, mindkét megoldásnak megvan a maga előnye. A vállfákra akasztott ruhákkal egy olyan használtruha bolt képét közvetítjük, ahol a hangsúly a minőségen van, ahol minden darab válogatott és gondosan átnézett ruha.  Egy ilyen üzletberendezés azokat a vásárlókat is képes becsalogatni, akik egyébként nem hívei a turkálóknak.

A vállfákat nélkülöző, a ruhasztenderdek és állványok nélküli ruhaüzletnek is megvannak a maga kitartó rajongói. Azok számára, akik a vadászat izgalmát szeretik, akik imádnak kincseket keresni, egy ilyen turkáló a vonzóbb. Ezekből mégis egyre kevesebb van, mert sokan döntenek úgy, hogy haladnak a divattal.

Ön melyik csoportba tartozik? Szerezze be üzletberendezéseit egy helyről, bármi is az, amire szüksége van!


http://www.tiszaferr.hu/blog-14                        

Kirakati babák nélkül üres a kirakat!

Egy üzlet vonzerejét nagymértékben meghatározza az, hogy mi fogadja a vásárlókat a kirakatban. A kirakat tulajdonképpen egyfajta ízelítő, ami a belső tartalomhoz csinál kedvet. A kirakati babák azon üzletberendezések közé tartoznak, amikkel berendezni egy kirakatot szinte kötelező!

A kirakati babákon be lehet mutatni az aktuális kollekciót, a legérdekesebb darabokat rivaldafénybe lehet állítani már az előtt is, hogy a vásárlók belépnének a ruhaboltba! A felhasználásukkal jól illusztrálható, hogyan mutat egy ruha, vagy egy komplett outfit felvéve! Ez sokkal ideálisabb megoldás, mintha vállfán, vagy fektetve tálalnánk a kínálatot! Egy kreatívan berendezett, jól eltalált kirakat felkelti a figyelmet, kedvet csinál a vásárláshoz, beindítja a fantáziát, felszítja a kíváncsiságot annyira, hogy nem lehet nem betérni a ruhaüzletbe!

Keressen minket bizalommal, és rendeljen üzletébe különféle, tartós, minőségi kirakati babákat! Egy kirakat szinte üres nélkülük! 


http://www.tiszaferr.hu/blog-14                                                                                          

Önnek teljes az üzletberendezése?

A használt ruha üzletek nagyon népszerűek mostanában.  Egy ideje megfigyelhető az a tendencia, hogy egyre többen a second hand boltokat választják, ha ruhavásárlásról van szó. Aki használt ruha üzletet üzemeltet, annak is ügyelnie kell a külcsínre! A vásárlóbarát elrendezés, az ideális helykihasználás és a jól megválasztott üzletberendezés segítségével alakítható ki a hosszú távon is népszerű üzlet!

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk azokat az üzletberendezéseket használt ruha kereskedésébe, amikből esetleg még hiányt szenved! A korábbi szokásokkal ellentétben a használt ruhák egy nagy, és átláthatatlan kupacba dobálása már nem szokás, sokkal vonzóbb az igényesen elrendezett ruhakínálat! Egy barátságos bolt, egy vásárlókat vonzó kollekció kialakításához szüksége lesz ruhasztenderekre, vállfákra, polcrendszerekre, vagy éppen bizsuállványra! A turkálókosarakról se feledkezzen meg!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen minőségi üzletberendezést webshopunkból!


www.tiszaferr.hu/ruhasztenderek-82                                                    

Ahol ruhák vannak, onnan nem hiányozhatnak a ruhaállványok!

Legyen szó akár egy ruházati boltról, varrodáról vagy jelmeztárról, biztos lehet benne, hogy egyik helyiségből sem hiányozhatnak a ruhaállványok, amik a legpraktikusabb eszközök a ruhák tárolására. Többféle ruhasztender is beszerezhető, a felhasználási módtól függően lehet bemutató jellegű, vagy egyszerű tároló állvány, statikus, vagy mozgatható, esetleg forgó kialakítású.

A ruhaállványokkal gyűrődésmentesen, átláthatóan elhelyezheti a ruhákat, ennek köszönhetően könnyedén tájékozódhatnak közöttük a vevők, gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a keresett ruhadarabokat.

A ruhaállványok különböző méretben, kialakításban kaphatóak, például egy jelmeztárba vagy ruharaktárba a gurulós típusú ruhaállványok ideálisak, amelyek nem csak az átlátható tárolást biztosítják, hanem a mobilitást is, így könnyedén mozgatható egyszerre több ruha is. A ruhaállványok ráadásul rendkívül masszív, stabil szerkezetek, így nagyobb ruhatömeget is elbírnak.

Kínálatunkban számos ruhaállvány közül válogathat, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon praktikus ruhasztendereket üzletébe! 


http://www.tiszaferr.hu/ekszertartok-99                                  

Ékszertartók az üzletben: Megéri beruházni!

Az ékszerekért minden nő rajong, sőt férfiak is szívesen hordják ezeket a stílusos kiegészítőket. Ahhoz, hogy ezek a nyakláncok, gyűrűk, karkötők vagy fülbevalók még jobban érvényesüljenek az üzletben, sokat tehet egy üzlettulajdonos. Egy ékszertartó segítségével az ékszereket a vásárlók jobban észreveszik, és a válogatás is egyszerűbb, így ezek jobban ki tudnak tűnni a többi áru közül.

Az ékszertartó arra is kiváló eszköz, hogy egy-egy darabot kiemeljünk. Ez az üzletberendezés lehetővé teszi, hogy az ékszereket jobban meg lehessen csodálni, akár több vásárló számára is egy időben, esetleg felpróbálni. Egymás mellé, szépen kihelyezve a nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, a potenciális vevőknek lehetőségük nyílik azokat egymással összehasonlítani, részleteiben megszemlélni.

Keressen minket bizalommal és válogasson ékszertartóink közül annak megfelelően, hogy milyen ékszert szeretne kihelyezni, mekkora hely áll a rendelkezésére ehhez, és milyen típusú ékszertartót szeretne!


Olcsó üzletberendezés – járjon jól!

Új üzletet nyit, vagy a már meglévő bútorokat szeretné újakra cserélni? Fontos Önnek, hogy a minőségi megoldásokhoz kedvező áron jusson hozzá? Ha olcsó üzletberendezést keres, akkor érdemes körülnéznie nálunk!
 

Igyekeztünk úgy összeállítani kínálatunkat, hogy bárki megtalálhassa nálunk azokat az olcsó üzletberendezési tárgyakat, amikkel bátran megnyithatja a boltját, de mégsem kell egy vagyont fizetnie ahhoz, hogy kialakíthassa a belső látványvilágot. Termékeink praktikusak, strapabíróak, ami a modern követelményeknek megfelelő megjelenéssel párosul! Az olcsó üzletberendezés nem jelent egyet azzal, hogy alább kell adni a minőségből! Ha hosszútávra tervez, akkor is bátran vásárolhat nálunk, hiszen megbízható megoldásokkal várjuk Önt!

Keressen minket bizalommal ajánlatunk részleteiért vagy böngésszen kínálatunkban bátran, és találja meg az Ön számára ideális megoldásokat! Ha olcsó üzletberendezést keres, és a minőségi kivitel is fontos, akkor jobb helyen nem is járhatna!


 VIGYÁZAT ELINDULT:   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.tiszaferr.hu/blog-14                                                                       

Stílusos fali rendszerek - Felejtse el az üresen tátongó felületeket!

Arra törekszik, hogy ruhaüzletéből kihozza a maximumot? Egy nagy alapterületen elhelyezkedő boltot is be lehet úgy rendezni, hogy az előnytelen legyen, de egy kicsi boltocska is lehet sikeres és vendégcsalogató.

Mi a titok? Először is nem árt okosan megválogatni az üzletberendezést. Ahol nem férnek el a hatalmas polcok vagy széles állványok, ott más, praktikusabb megoldásokra van szükség. Gondolt már arra, hogy a különféle fali rendszerekkel mennyi helyet spórolhat? Próbálja ki ezeket a praktikus polcrendszereket és meg fogja látni, hogy nem létezhet nélkülük üzletberendezés.

Miért előnyös ilyen fali rendszereket választani? Ezek a rendszerek a legkézenfekvőbb felületeket, a falakat használják ki. Akár egészen a padlótól a mennyezetig a teljes falat lefedheti egy sínes panellal vagy fali oszlopos rendszerrel, és máris megvan hová pakolhatja az eladásra szánt áruit.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza azt a fali rendszert, ami a legjobban illik üzletéhez és elképzeléseihez! Különféle oszlopos vagy sínes panelek és fali rendszerek közül válogathat, amikkel helyet spórolhat és kihozhatja a maximumot üzletéből!

http://www.tiszaferr.hu/blog-14                          

Rendeljen turkáló kosarakat az üzletébe!

Ruhákat árul, de nincs már hely, hogy még több terméket ízlésesen elhelyezzen, pedig lenne rá igény? Esetleg gyakran tart akciókat és ehhez kellene egy speciális hely, amiről a vevő a boltba lépve azonnal tudja, hogy ott vannak az olcsóbb áruk? Akkor a turkáló kosár a legjobb megoldás!

Aki ruházati termékekkel foglalkozik, már biztosan tudja, hogy sokszor kellemetlenségbe ütközhet bizonyos áruk elhelyezése – például az utolsó darabok, ha a kínálat többi része között maradnak, akkor állandó kérdezősködésre adnak lehetőséget, hogy van-e belőle más méret is. Ezeket jó külön kezelni, és erre a turkáló kosár remek lehetőséget ad! Ráadásul az értékcsökkent áruk, a szezonális kiárusítás, vagy bármilyen más egyéb ötlet esetében is nagy hasznát veheti!

A turkáló kosár sok vevő számára igazi élményt ad, hiszen bátran kutathatnak kincsek után a ruhák között. Adja meg Ön is a lehetőséget az üzletébe betérőknek, és szerezzen be nálunk minőségi turkáló kosarakat!


http://www.tiszaferr.hu/blog-14                                     

Rácsos állványok kis üzletbe

Léteznek, hatalmas, tágas üzletek, amelyekben szinte el lehet veszni, ugyanakkor vannak egészen apró, otthonos méretű boltocskák is. Utóbbiakban is ki lehet alakítani ideális körülményeket ahhoz, hogy az értékesíteni kívánt áru is ízlésesen elférjen és a vevők is kényelmesen érezzék magukat, anélkül, hogy levernék az árut a polcokról vagy szoronganiuk kellene.

Ilyen praktikus megoldás például a nagy teret elfoglaló polcrendszerek helyett, a rácsos állványok használata. A rácsos állványok többféle méretben, görgős változatban is kaphatóak. Előnyük, hogy keskenyek, mégis egy egész falfelületnyi teret lefedhetnek. Kiválóak különféle apróbb kiegészítők kínálatára, de akár vállfák segítségével akaszthatunk rájuk ruhákat is.

Egy kis alapterületű boltban ugyanígy hasznosak lehetnek a karos ruha sztenderek, körállványok vagy éppen olyan falra szerelhető gondolák, amelyekre áruakasztók, karok erősíthetőek.

Nézzen szét webáruházunkban, és szerelje fel üzletét minőségi, praktikus üzletberendezéssel!

http://tiszaferr.hu/vallfak-88

A legjobb vállfák egy helyen!                                        

A ruhaüzletekben, legyen szó új-, vagy használtruha üzletekről, ruha-nagykereskedésekről, butikokról egy dologból sosem elég (a ruhákon kívül természetesen), mégpedig a vállfákból.

A turkálókban, használtruha nagykereskedésekben gyakori megoldás a turkáló kosarak használata, ám az esztétikusabb megjelenést preferálók és a ruhák jó állapotának megőrzését szem előtt tartók inkább teszik le voksukat a ruhaállványok és a vállfára lógatott ruhadarabok mellett.

Ehhez a megoldáshoz nyilván nagyobb üzlethelyiségre van szükség, hiszen egy turkáló kosárban sokkal több ruha fér el, mint a ruhaállványokon, ahol minden ruha külön-külön vállfára van akasztva. A vállfák nagy előnye, hogy rajtuk a korábban kisimított, kitisztított ruhák nagyobb mértékben őrzik meg tisztaságukat és formájukat, mint a kosárban egymás hegyén-hátán fekvő ruhadarabok.

Webáruházunkban különböző méretű és dizájnú vállfák széles választéka várja, böngéssze át kínálatunkat, és rendeljen!


http://www.tiszaferr.hu/display-allvanyok-79                                             

Használja ki a forgó állványok előnyeit!
 

Szeretne olyan megoldást találni az üzletbe, ami egyszerre helytakarékos és látványos? Mi tudunk egy remek lehetőséget, amit érdemes kihasználni! Szerezzen be Ön is forgó állványokat!

A forgó állványok használata mellett számos érv szól – nézzünk meg ezek közül néhányat!
 

 • Nagyobb mennyiségű áru ízléses elhelyezését lehet a segítségükkel megoldani, mint a falra szerelt polcok esetében. Akár a pultra téve is lehetőség van arra, hogy növeljük a tároló felületeket.
 • A vásárlók általában élvezettel böngésznek az apróbb darabok között, ami egy forgó állvány segítségével még izgalmasabb tevékenység lehet.
 • A változatosság gyönyörködtet – igaz ez a boltokban is, hiszen minél érdekesebb a berendezés, annál szívesebben térnek majd be a vevők.
 • A forgó állványokból is több típus létezik, így könnyen megtalálhatjuk azt, ami a leginkább megfelel a céljainknak, és segít a legjobban kihasználni a rendelkezésünkre álló teret.

Tekintse meg Ön is bátran termékeinket, minőségi forgó állványokkal várjuk!


Esküvői ruhaszalonokba is ajánljuk kirakati babáinkat!                

http://www.tiszaferr.hu/blog-14

Aki esküvői ruhákkal foglalkozik, tudja, hogy az óriási ruhaválasztékban könnyen elvesznek a menyasszonyok, hiszen nehéz dönteni a szebbnél szebb ruhák között. Legszívesebben felpróbálnák szinte az összeset, ez viszont már egy egész napot kíván, ráadásul mire a végére érnek, elfelejtik milyenek voltak az elsők.

Ezen problémák kiküszöbölésére ajánljuk a kirakati babákat! Érdemes őket a legújabb kollekcióba felöltöztetni, így sokkal jobban láthatóvá válik az esküvői ruha szépsége, a szoknya esése. Sokszor előfordul, hogy egy-egy ruha különlegessége a fogason lógva teljesen észrevehetetlen, míg egy próbababán már igen látványossá válik. Sok időt is spórolhatunk a menyasszonynak, ha már a próbababán látja, hogy az adott ruha nem az ő alkatára való, neki nem állna jól, és ezért fel sem próbálja.

Ha szeretne esküvői ruhaszalonjába élethű próbababákat vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Minőségi termékekkel, kedvező árakkal és gyors ügyintézéssel várjuk!


http://www.tiszaferr.hu/kirakati-babak-torzok-81/muanyag-egesz-alakos-babak-102            

 

A kirakati babákkal leggyakrabban a ruhaüzletekben találkozhatunk, ahol közvetlenül a kirakat mögött szokták elhelyezni őket. Ezen kívül elengedhetetlen kellékei a divatbemutatóknak, valamint a varrodáknak és ruhatervező szalonoknak.

Általánosságban a kirakati babák célja, hogy az adott ruhamárka legújabb kollekcióira felhívják a vásárlók figyelmét. Az elmúlt években észrevehetően megváltozott a kirakati babák külseje. Míg 15-20 évvel ezelőtt szinte csak unisex babákat láthattunk, amelyek androgün külsővel rendelkeztek, manapság már megjelentek a férfi és női nemi jellegzetességek. Ennek köszönhetően szemléletesebbé tehetjük mind a női, mind a férfi öltözékeket a vevők számára. Nem beszélve arról sem, hogy az elmúlt években megjelentek a gyermek formájú kirakati babák is. Külön érdekesség, hogy míg korábban különösebb kiegészítők nem tartoztak a ruhákon kívül kirakati babákhoz, napjainkra elterjedt például a női paróka alkalmazása is.

Ha Ön is minőségi módón kialakított kirakati babákat szeretne vásárolni, akkor garantáltan a legjobb helyen jár! Tekintse meg elérhetőségeinket, és lépjen velünk kapcsolatba!

http://www.tiszaferr.hu/ekszertartok-99                             

Rendezze be ékszerüzletét exkluzív ékszertartókkal!                       

Az ékszerüzletek vitrinjeiben és kirakatában tapasztalható csillogás és pompa mindenki érdeklődését felkelti, aki csak egy másodpercre is rápillant azokra. Ez persze majdhogynem genetikailag van belénk kódolva, szóval ebben semmi meglepő nincs. Ellenben a kihelyezett ékszereknek szükséges egy esztétikus formát adni, mivel csak így lehetnek igazán megnyerőek a vásárlók számára.

Különböző, bemutató célokat szolgáló ékszertartókkal vendégcsalogatóbbá tehetjük üzletünket és kirakatunkat egyaránt. Ezek segítenek a bemutatott ékszereket átlátható és esztétikus formában a vásárlók elé tárni. Például egy női nyakat formázó nyaklánc tartóval elősegíthetjük, hogy az arrafelé nézelődő potenciális vevő könnyebben képzelje el magán az adott darabot, ezzel vásárlásra ösztönözhetjük az illetőt. A gyűrű és karkötő tartók esetében az egyszerű tábla vagy henger alakzatok is megjelennek, itt inkább a kínálat széleskörű bemutatása a cél.

Ha minőségi ékszertartókat szeretne vásárolni ékszerüzlete fellendítése érdekében, akkor válasszon minket! Termékeinkben garantáltan nem fog csalódni!  

http://www.tiszaferr.hu/blog-14                            

Tippek kirakatok berendezéséhez

Rengeteg üzletet látunk nap, mint nap, ám míg egyes kirakatok mellett egyszerűen elsétálunk, mások előtt szinte ott ragadunk. Természetesen ezt befolyásolja az is, hogy az adott árura mennyire van szükségünk, de a dizájn elemek is sokat lendítenek figyelmünk felkeltésén.

Amelyik kirakat nem ragadja meg a tekintetünk, ott valószínűleg nincs átgondolt koncepció az áruk bemutatására. A koncepció kidolgozásra elegendő időt kell szánni, hiszen ez adja az első benyomást az üzletről. Vannak bizonyos szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a kirakat berendezése során:

 • Tanácsos igényes kivitelezésű kirakati babákat választani.
 • A fényt érdemes a próbababák mellkasára irányítani.
 • A kirakat folyamatos tisztántartása alapkövetelmény.
 • Ajánlott kéthetente átrendezni a kirakatot.

A kulcsszó a minőség és a kreativitás! Ha Ön is igazán figyelemfelkeltő kirakattal szeretné fellendíteni üzlete forgalmát, bátran válogasson kirakati babáink és más üzletberendezési elemeink között!

http://www.tiszaferr.hu/blog-14             

Keltse fel vásárlói figyelmét!                                   

Egy kirakatot látva, az utcán bámészkodó figyelmét nem biztos, hogy megragadja akár egy gondosan elhelyezett, akár egy vállfán lógó ruhadarab. A figyelemfelkeltés a ruhaüzletek kirakatainak elsődleges feladata. Ezzel csalja be a vásárlót, és ez alapján éri őt az első inger az adott üzletet illetően.

Szeretné tovább emelni ruházati üzlete presztízsét és megjelenését? Igazán figyelemfelkeltő kirakatra vágyik? Vásároljon próbababákat tőlünk! A próbababák szerepe, azon felül, hogy életszerűen bemutatják az adott terméket, eléggé sokrétű. Először is, így a vásárló jobban bele tudja magát képzelni az adott ruhadarabba, és mivel a próbababák felépítése általában egy ideális testképet ábrázol, ezzel azt sugallja a nézelődő vendégnek, hogy ez rajta is remekül fog kinézni. Tehát az adott ruhadarab bemutatásán kívül azt is közvetíti, hogy ez a darab számára ideális, illik hozzá, tehát megéri megvenni.

Próbababákkal továbbá különböző célcsoportokat tudunk megcélozni. Férfi, nő, gyermek, továbbá ezen fő célcsoportok között a különböző kollekciók összeválogatásával további kisebb célcsoportok figyelmét ragadhatjuk meg. Például idősebbeket, elegánsabb öltözékek kedvelőit, extravagánsabb stílusúakat és így tovább.

Amennyiben szeretné felkelteni ruházati üzlete vásárlóinak figyelmét, vagy egy olyan kirakatot szeretne, amit bizonyosan mindenki észrevesz, vásároljon igényeinek megfelelő próbababákat webáruházunkból! 


http://www.tiszaferr.hu/pultokbutorokulokek-92

Ülőkékkel a vásárlók kényelméért!                                         

A ruházati üzletekben, ahol a vevők általában hosszabb időt töltenek el, kifejezetten fontos, hogy lehetőség legyen arra, hogy szükség esetén leülhessenek. Milyen esetekben lehet hasznos egy megfelelő ülőke?

 • Cipő próbálásakor kifejezetten fontos, hogy a cipőcsere kényelmesen történjen, hiszen ez növeli a vásárlási kedvet. Ennek biztosítása legjobban komfortos ülőkék segítségével valósítható meg.
 • Ruhapróba esetén a fülkében elhelyezett ülőkék hasznos kiegészítői lehetnek a fogasoknak, hiszen pakolási helyként funkcionálhatnak.
 • Azok, akik csak kísérőként érkeznek, kellemetlenül érezhetik magukat, ha csak álldogálnak a fülke előtt, amíg társuk próbál, így ők is boldogan fogadják általában a leülési lehetőségeket.
 • A hosszabb boltban tartózkodás azt is jelentheti, hogy az idősebbek elfáradnak, esetleg megszédülnek. Ilyenkor egy-két perc és egy ülőke csodákra képes, a vevő sem hagyja ott a boltot csak azért, hogy keressen odakint egy padot, ahol megpihenhet.

Használja ki Ön is a stílusos és praktikus ülőkék adta előnyöket és vásároljon nálunk üzletberendezéseket! Nem fogja megbánni!


Pár mondat  2015-ről !     

Az év eleje egy 2014 év végén hozott döntés és személyi változások sorozatával lezárult egy akadozóan működő folyamat,amit egy addig is erősen és kreatívan zajló gyártási tevékenységet erősen visszafogó eladói háttér akadályozta amit egy személyi változással sikeresen megoldottunk!
Azóta több mint 50 %-al nőtt a cégünk forgalma 100%-kal tudtuk bővíteni a gyártási kapacitásunkat egy festő üzem egységgel, és egy újabb lakatosüzemmel,és egy megbízható pontosan precízen dolgozó asztalos csapattal!
Az új terület ami a weben történő áruforgalmazás eddig nálunk falakba ütközött még a fel említése is a témának, de mivel aki miatt ez nem valósult meg évek óta, ő már nem a mi csapatunkba tartozik,így ezen a téren is meglepő gyorsasággal tudtunk nőni és még nagyon sok van előre!
És nem csak az egyedi megrendeléseink nőttek hanem a bemutató termünk látogatottsága is a duplájára nőtt így csekély mértékű (280nm) eddigi terünket hamarosan a duplájára kell növelnünk!
Mi nem a konkurencia fenyegetésével és üzleti titkok kiszagolásával szeretnénk előrébb jutni hanem minél inkább érthetően átláthatóan bemutatni és a nem hozzáértőknek segítséget adni a termékeink bemutatásával, illetve az egyszerűség nyelvére lefordítani az üzletberendezési lehetőségeket és a  display állványok fontosságát ! Azért ,hogy mindenki tudja növelni a forgalmát oly módon hogy nem kell feltétlenül irreálisan drága üzletberendezést és pozicionáló állványokat rásózni vagy valami távol keleti"bóvlit" ami még a kiszállítást is alig éli túl!Természetesen mi is forgalmazunk külföldről beszerzett terméket (NEM CHINAI) de elsősorban a Magyarországon a saját üzemünkben gyártott termékeket részesítjük előnybe és egyre inkább azt látjuk hogy a megrendelőinknek is fontos az ár mellett a származás és a rugalmasan személyre szabható forma és a megfelelő minőségű felületkezelés!
Ami nagyon fontos hogy nem csak mondjuk hogy értünk hozzá hanem vezetői és más szinten is szakmai végzettségünk is ezt igazolja! Sajnálattal látom hogy más cégeknél
se iskolai végzettség se több éves szakmai tapasztalat nincs a háttérben és mégis úgy hirdetik magukat hogy szakértők!
Végezetül mi nem fenyegetéssel zárjuk a mondatot,hanem továbbra is kitartóan és alázatosan állunk a megrendelőink rendelkezésére!
     
     


 A kirakati babákról                                                                   

Nap, mint nap találkozunk velük, végigsétálva a Váci utcán, vagy bármelyik város üzletsorán. Csendesen figyelnek minket a kirakatokból, szebbnél szebb ruhákban. Általuk lesz teljes egy ruhaüzlet képe, hiszen így egyből láthatjuk a ruhákat felvéve – valljuk be, ez praktikusabb, mintha csak a fogason lógnának. De mennyit is tudunk a kirakati babák eredetéről? Nézzük meg:

 • kirakati babák atyjának Lester Gaba-t tartják.
 • Kutatási feljegyzések szerint Tutanhamon 1922-ben feltárt sírjában is találtak torzószerű tárgyakat.
 • Az ipari forradalom előtt a kirakati babákat azért készítették, hogy ezeken mutathassák meg a leggazdagabbaknak a legújabb divatot.

Ma már szinte mindennapos a használatuk: találkozhatunk velük üzletekben, kirakatokban, és a varrónőknek is akirakati babák és a torzók segítenek, hogy kényelmesen tudják elkészíteni a megálmodott ruhadarabokat.

Kirakati babát keres újonnan nyílt üzlethelyiségébe? Szeretné Ön is feldobni üzlete arculatát? Szeretne még több vevőt becsalogatni? Forduljon hozzánk! Segítünk!

                                                

http://www.tiszaferr.hu/arjelzok-plexi-termekek-megallito-tablak-90

A megállító táblák fontossága

Ha Ön új boltot nyitott, vagy valami rendkívüli akcióra szeretné felhívni üzlete, cége előtt a figyelmet, az egyik legmegfelelőbb hirdetési és figyelem felhívási felület egy megállító tábla lesz.
Rendkívül jól tud jönni ennek az eszköznek a beszerzése, hiszen rengeteg előnye van - de mik is ezek az előnyök pontosan?

 • Az üzlet, bolt, vagy cég elé tudjuk kihelyezni, így a járókelők tekintetét felhívja reklámozandó helységre és termékre.
 • Ha kicsit eldugottabb helyen van üzletünk, cégünk tábláját ki tudjuk tenni egy forgalmasabb csomópontra a közelben - a figyelmet így magunkra tudjuk terelni a megállító tábla segítségével.
 • Ha erőteljes színeket, formákat használunk a megállító tábla felületén, az szintén megkönnyíti a reklámozást és a figyelem felkeltést.
 • Vevőcsalogató hatást is kelt, hiszen aki előtte nem vette észre üzletünket, a megállító tábla hatására belátogat majd hozzánk, és ezzel új vásárlókat, felhasználókat és ügyfeleket szerezhetünk.

Ha Ön is kedvet kapott, és szükségét érzi egy megállító tábla beszerzésének, forduljon hozzánk bizalommal!


Ismét bővítjük bemutató termünket közel 100 m2 -el,hogy jobban áttekinthetőek legyenek termékeink és természetesen hogy a folyamatos termékbővítés helyet kapjon! 


Vásároljon kirakatbábut üzletébe!            

Egy ruhaüzlet kialakítása és fenntartása nem egyszerű feladat. Rengeteg energiát és pénzt kell áldoznunk rá, ha azt akarjuk, hogy üzletünk jól működő és jövedelmező legyen. Először is meg kell találnunk az ideális helyszínt, megfelelően berendeznünk, és ezzel természetesen még közel sem járunk a dolgok végén. Ha az első lépéseket már megtettük, akkor keressünk olyan megoldásokat, melyekkel vállalkozásunk még gördülékenyebben, még jobban működhet!

Egy ruhaüzlet kialakításakor nagyon fontos, hogy figyeljünk az esztétikai szempontokra. Az üzlet berendezése nagyon fontos! A polcok, akasztók, állványokkosarak elhelyezését gondosan tervezzük meg előre, ezzel is segítve a boltban való könnyed, akadálymentes közlekedést és a kellemes atmoszférát. Ügyeljünk rá, hogy ruhaüzletünk minden egyes pontjáról sugározzon, hogy elegáns, igényes helyre csöppent a vásárló, ahol nézelődni és próbálgatni egyaránt öröm, nem beszélve a mesés új darabok beszerzéséről.

Mi más hívhatná fel jobban a figyelmet az üzletünkben árult ruhadarabokra, mint a kirakatban elhelyezett kirakati babák? Bizonyára személyesen is ismerjük azt az érzést, amikor az utcán vagy egy bevásárlóközpontban sétálgatva megakad a szemünk egy kirakatba állított próbababán lévő ruhán. Akirakati babák jelentősen képesek megnövelni egy ruhaüzlet forgalmát.

Vásároljon üzletébe kirakati babákat! Nézze meg széles termékkínálatunkat, és segítse vállalkozása sikerét! Rendeljen tőlünk, és kéréseivel, kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken! 


                                                                                            

Hogyan rendezzünk be egy üzletet?

Ez a lehető legnehezebb feladat, hiszen a leendő boltnak nem csupán dekoratívnak kell lennie, de vevőcsalogatónak is, nagyon sok múlik az áruk elhelyezésén, a megvilágításon, a berendezésen, és van számos marketing fogás, melyet érdemes szem előtt tartanunk.

Az üzletberendezésnek alapvetően két fontos eleme van, és ez pedig nem más, mint az áruk elrendezése és a megvilágítás. Érdemes úgy rendezni a termékeket, hogy lehetőleg a vevők átlássák a teljes kínálatot, és kellően soknak is érezzék. Praktikus megoldás kihasználni a falak nyújtotta lehetőséget és modern polcrendszereket alkalmazni. Emellett fontos előkutatást végezni, hogy milyen rendszert szoktak meg a vevők, vagy mit keresnek, és ezt a rendszert követni.

Cégünk különböző üzletberendezéshez szükséges eszközöket, kiegészítőket, bútorokatfali rendszereketforgó állványokatkirakati babákat és sok minden mást kínál, melyek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Ön kreatívan és egyedi módon rendezhesse be üzletét.

Bármilyen innovatív ötletet szeretne megvalósítani üzletében, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvéreüzletberendezéseink között!

 


Ameddig a szem ellát, legyen boltja jól átlátható!   

Már kiskorban, amikor játékboltba megyünk, megfognak minket a csalogató áruktól roskadozó boltipolcrendszerek. Némelyeket lehet forgatni, pakolászni rajta, gurítani, megnézni minden oldalról, amit kiskorunkban még csodálunk, idősebb korunkban pedig már – ezeknek hála - ösztönösen tudjuk, hogy egy adott boltban mit hol keressünk.

Minden boltnak megvan a maga átlátható üzletberendezése, aminek hála a vevők képesek lesznek jól tájékozódni a boltban. Körbenézve már látják a polcrendszerek segítségével, hogy mit is keresnek, vagy egy kirakati ababaruhájába, nadrágjába szerethetnek bele. Az üzletberendezés lényege, hogy jól pakolható, mégis jól átlátható legyen, hogy a kíváncsi tekintetek egyből mindent megtaláljanak, amit keresnek.

Látogasson el a cégünk bemutató termébe, és válassza ki a boltjának megfelelő állványrendszerét, polcrendszerét, display állványait! Válasszon Ön is olcsó üzletberendezés kínáltunkból, és tegye átláthatóvá üzletét, ameddig csak a szem ellát!
Az eladás a kirakatnál kezdődik!                   

Egy üzlet kirakata fontos szerepet tölt be a bolt forgalmának tekintetében. Lássuk, mi jellemzi a jó kirakatot!

A kirakatnak egyrészt az a funkciója, hogy az elhaladó járókelőknek ízelítőt nyújtson abból, hogy mit találnak a polcokon, ha úgy döntenek, hogy belépnek az ajtón és körbe néznek. Másrészt a kirakat bemutatja, milyen stílusú ruhákat, kiegészítőket vásárolhat meg a betérő, érdemes-e egyáltalán körülnéznie vagy keressen máshol olyan darabokat, melyek illenek a személyes ízléséhez.

Egy szépen és stílusosan berendezett kirakat nem csak tájékoztatásként szolgálhat a járókelőknek, de úgy is felveheti versenytársaival a harcot, hogy kedvet csinál a vásárláshoz. Egy ötletes, kreatív, dekoratív kirakat arra készteti az embereket, hogy megálljanak, megszemléljék, és be is menjenek. Ehhez kínálunk különböző üzletberendezést és kiegészítőket, úgy, mint próbababák, displayek, állványok,ruhasztenderdekmegállítótáblák.

Hasonló kategóriában még sok egyéb termék várja az igényes kirakatok híveit üzletünkben. Termékeinkkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

 


Csináljon még nagyobb forgalmat!                            

Érdekli, hogyan tudná üzletét még nyereségesebbé tenni? Mi tudjuk! Nem elég a szórólapozás, a megfelelő helyen kirakott hirdetések, az online kampány. Szerethetővé is kell tennie üzlete megjelenését. Ha a vendégek szívesen járnak be az üzletébe, biztosan szájról-szájra fog terjedni a híre. Mit kell ehhez tennie?

Cégünk számos lehetőséget kínál az üzletberendezés terén, melyekből kedvére válogathat. Vannak előre elkészített berendezések, de mi mindent az ügyfél igénye szerint alakítunk, így az egyedi igényeket is maximálisan kielégítjük, nem ismerve akadályokat. Nálunk megtalálja a legmodernebb megoldásokat, legyen szó bármilyen anyagról, színről, formáról. Ráadásul mindent beszerezhet egy helyen, ami üzletében csak fontos lehet: kirakati babákatbizsuállványokatáruakasztókat, komplett beépíthető üzletberendezéseketpolcrendszereket és még ennél is több korszerű funkcionális design elemet.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére! Haüzletberendezés, válassza a Tiszaferr
 


Vendégcsalogató

A ruhaüzletek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a hölgyek körében. Új ruhákra időről-időre szükségünk van, azonban sokak még akkor is beszereznek egy-egy csinos darabot, ha csupán hirtelen megtetszett nekik.

Azonban mégis van különbség ruhaüzlet és ruhaüzlet között, hiszen mégis van olyan, hogy az egyik sikeresebb, mint a másik. Ennek számtalan oka lehet, úgy, mint az árak, termékkínálat, de akár a kedves, vevőorientált kiszolgálás vagy a hívogató boltbelső is.

Megvan annak a külön tudománya, hogyan kell úgy elhelyezni az árut, hogy a legelőnyösebben 
érvényesüljenek a ruhák, segítve ezzel az eladást és az átláthatóságot is. Ezután jöhet a design, hiszen a stílusos, ötletes boltbelső is hozzá tesz ahhoz, hogy a vásárlók betérjenek, jól érezzék magukat és végül ne távozzanak üres kézzel.

Úgy érzi, hogy az Ön üzlete nem ilyen, és nem tett meg mindent a teljes siker érdekében? Forduljon hozzánk bizalommal, és a mi segítségünkkel virágoztassa fel üzletét! Displayek, próbababák, állványok, ruhasztenderek, de turkálókosarak és bizsuállványok is lehetővé teszik, hogy a segítségükkel vonzóvá varázsolhassa a boltja belső tereit és kirakatát egyaránt! Keressen minket, hogy üzlete ne csak egy legyen a sok közül!
Tiszaferr.....
Az Öné ne csak egy üzlet legyen a sok közül!

Szeretné, ha ruhaüzlete olyan berendezéssel lenne felszerelve, melynek segítségével Ön könnyen és egyszerűen rendszerezheti áruit, ugyanakkor vásárlói is kényelmesen válogathatnak? A megfelelőüzletberendezésnek óriási jelentősége van, hiszen több szempontból is segítheti a sikeres vállalkozást.

Először is a legkisebb vagy előnytelenebb elrendezésű üzletből is ki tudjuk hozni a legjobbat, mindez elrendezés és berendezés kérdése. Másodszor a fogasok, bizsutartók, állványok és polcok segítségével nem csak rendszerezhetőek, de ízlésesen elhelyezhetőek az áruk. Végül, a berendezés segít minket abban, hogy a boltban egyedi stílust, hangulatot alakítsunk ki, mely egyrészt vendégcsalogató tud lenni, másrészt pedig semmi mással össze nem téveszthetővé teszi a ruhaüzletünket.

Nézze végig referenciáinkat és győződjön meg arról, hogy számos üzlet a mi segítségünkkel képes kihozni adottságaiból a maximumot! Forduljon hozzánk bizalommal üzletberendezésekkel kapcsolatos kérdéseivel, igényeivel!

 
 A használtruha kereskedések fénykora                  

használtruha kereskedéseknek egyre nagyobb divatja van hazánkban. Az érdeklődők gyakran keresik a másodkézből származó ruhákat árusító üzleteket, hiszen több előnnyel is rendelkeznek a márkás ruhaüzletekkel szemben.

A termékek olcsóbbak, így a szerényebb anyagi kerettel rendelkező vásárlók is hozzájuthatnak akár márkás darabokhoz is, de az is tény, hogy csak ezek a helyek kínálnak egyedi darabokat, melyek garantáltan nem jönnek szembe az utcán.

használtruha kereskedések egyetlen hátránya, hogy a ruhák sokszor egy kupacba szórva, átláthatatlanul összekeveredve vannak kitéve, kiválogatásuk pedig fárasztó és időigényes. Ön ne hagyja, hogy így legyen, csatlakozzon az igényes használtruha kereskedések sorához és szerezzen be megfelelő termékeket annak érdekében, hogy termékei igényesen, átláthatóan és esztétikusan sorakozhassanak a polcokon.

Rendeljen tőlünk állványokat, ruhasztendereket, vállfákat, és meglátja, egyre többen fogják látogatni üzletét! Termékeinkkel kapcsolatos további tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!                                                                                                  

Kedvezményes turkálókosarak a kifutó termékeknek   

ruhaüzletek általában egy év során több fajta termékcsoportot állítanak ki üzletükben, legyen szó a szezononkénti változtatásról és az újabb termékek megjelenéséről. Egy szezon végén általában nagyobb kiárusítások vannak, de már megjelennek mellette az új szezonális ruhadarabok. Ilyenkor a szezonvégi akciós darabokat érdemes külön kezelni, hogy a vásárló pontosan lássa, hol keresse a leértékelt ruhákat.

kifutó, vagy szezonvégi ruháknak jelent remek elkülönítési lehetőséget a turkálókosár, amibe egy-egy termékcsoportot, például pólókat, pulóvereket is beletehetünk, így a vásárlók könnyen válogathatnak az akciós termékek közül. Olyan esetek is előfordulnak, hogy a szállítás vagy a gyártás során sérült ruhadarabok érkeznek a szállítmánnyal, melyeket kedvezményes áron kell értékesíteni, ezeknek is jó helyet jelent a turkálókosarak kihelyezése.

Ha Ön is szeretne állítható turkálókosaraink közül választani üzlethelyiségébe, tekintse meg weblapunk kínálatát! Egyedi igényeivel keressen fel minket!
A ruházati üzletek elengedhetetlen kellékei             

A különböző árukészletet kínáló üzletek a helyiség méretétől és a vásárlási igényektől függően különféleberendezési eszközöket és árurendezést kívánnak, melyek közül a ruházati üzletek jellemző és speciális igényekkel rendelkeznek, hiszen a látvány, a funkció és a reklám egyaránt meghatározó tényező az üzletbelső tekintetében.

A ruházati üzletberendezések esetében a designos megjelenés kimagaslóan fontos szerepet tölt be, hiszen a divat szorosan együtt jár a mai modern megjelenéssel, melynek a funkcionális elemeken is tükröződni kell.

Ruházati üzletekben szükséges minőségi és designos berendezések:

 • Polcrendszerek a kényelmes árukihelyezésért.
 • Vállfás akasztók a látványos árukínálás érdekében.
 • A kiegészítők számára ideális forgóállványok és polcok.
 • Az üzletberendezés kényelmi kellékei, például ülőalkalmatosságok
 • Pultok
 • Kirakati babák és reklámeszközök
 • Egyéb üzletberendezési kellékek

Minőségi és designos ruházati üzlethez szükséges berendezési eszközökért és egyéb kellékekért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére! 


  2014.10.15.  Minden, amire egy üzletben szüksége lehet!             

Saját üzletet vezet? Akkor Ön is tudja, hogy csak akkor maradhat sikeres, ha egyrészt folyamatosan figyeli a trendeket és lépést tart azokkal, másrészt rendszeresen korszerűsíti boltját és annak berendezését.

Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, ahhoz, hogy áruit ízlésesen, egyszersmind átláthatóan rendezhesse el. Polcrendszereink, állványaink és az ezekhez kapható kiegészítők nálunk nagy választékban megvásárolhatók. Csalogassa be vendégeit jól látható és minőségi reklámmal, ehhez azonban olyan displayre van szüksége, ami szakavatott munka eredménye. Nálunk ezt is megtalálja!

Termékeink ruházati boltokba, élelmiszerüzletekbe, de egyéb kisebb árucikkeket kínáló boltokban is megállják a helyüket. Állványaink, próbababáink és egyéb termékeink az egész országban megtalálhatóak.

Lapozza végig referenciáinkat és győződjön meg arról a saját szemével, hogy mi vagyunk a legjobbak! Szerelje fel üzletét a mi kínálatunkból, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalál!

                                                                                          
 
Egyedi design az üzletberendezésben                           A(z) uzletberendezes-tiszaferr.hu.jpg megjelenítése

A nyüzsgő városi élet egyik jellegzetes tényezője a különféle üzletek színes forgataga, mely szinte magával ragadja a járókelőket. A kirakatok vonzzák tekintetünket és gyakran betérünk egy-egy üzletbe. De miért döntünk úgy, hogy engedünk a csábításnak?

Alapvető emberi tulajdonság a kíváncsiság, aminek nehéz ellenállni. Az üzletek sajátos jellegét egyedi kisugárzásuk adja, mely olyan hangulatot tükröz a járókelők felé, ami kíváncsivá teszi őket és végeredményben vásárlásra ösztönöz. Ennek értelmében a versenyben az az üzlet lesz győztes, amelyik újat tud nyújtani érdeklődői számára, mely nem csupán a termékkínálatra vagy szolgáltatási körre terjed ki, hanem az üzletberendezésre is.

Cégünk tevékenységei között egyedi termékbemutató állványok gyártása is helyet kapott, hiszen mi pontosan tudjuk, hogyan csalogathatja vásárlóit üzletébe. Egyéni elképzelések alapján valósítjuk meg azokat atermékbemutató állványokat, melyek híven tükrözik üzlete arculatát, ugyanakkor egyedi szín- és formaviláguknak köszönhetően garantáltan felkeltik a járókelők érdeklődését.

Egyedi termékbemutató állványok gyártásával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!
Bizsuállvány az ékszerek bemutatására          A(z) uzletberendezes-tiszaferr.hu.jpg megjelenítése

Az ékszerboltok, ruhaboltok apróbb termékeinek fontos, hogy legyen egy állvány, amely jól látható helyen van kiállítva és ahol a vásárlók nyugodtan hozzáférhetnek az ékszerek széles választékához. Aforgó bizsuállvány jó lehetőséget biztosít arra, hogy ékszereket, karkötőket, fülbevalókat, nyakláncokat állítsunk ki nagyobb mennyiségben az üzlethelyiségben.

bizsutartó forgóállvány elhelyezése fontos tényező az üzletrendezés szempontjából, hiszen minden nő kedveli az ékszereket és a szépen elrendezett, csillogó, színes dolgok azonnal odavonzzák a tekintetet. Fontos, hogy az ékszerek elrendezése esztétikus legyen a bizsuállványon, érdemes színek és stílusok szerint szétválogatni a nyakláncokat, fülbevalókat, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedves darabokat. A forgó bizsuállvány praktikus, hiszen több ékszer fér el rajta és minden oldalról figyelemfelkeltő lehet egy üzlethelyiségben.

Ha Ön is szeretné forgalmát növelni, válasszon forgó bizsuállványt akár ruhaüzletébe is, hiszen minden nő szívesen egészíti ki öltözékékét ékszerekkel! Tekintse meg üzletberendezés kínálatunkat!

 Kárpitozott puffok üzlete kényelméért         A(z) uzletberendezes-tiszaferr.hu.jpg megjelenítése

A vásárlás gyakran elég idegőrlő tud lenni, főleg akkor, ha valamilyen akció keretében a szokottnál is több ember tömörül össze az áruházakban. A sok járkálás felér egy nagyobb kirándulással, és az ember hamar elfáradhat a sok próbálás és sétálás közben.

Sokan a párjukkal mennek vásárolni, és ilyenkor általában a pár férfi tagja unja el előbb a próbálgatást, nézelődést. Ilyenkor szívesen leülne egy-egy üzletben, és miután kényelmesen elhelyezkedett, és nem állva kell végignéznie a sokadik ruhakollekciót kedvesén, sokkal türelmesebben kivárhatja a válogatás végét. Érdemes tehát ülőalkalmatosságnak kényelmes puffokat elhelyezni üzletében, amivel növelheti a vásárlási kedvet. A kényelmes ülések sokszor életmentőek lehetnek egy hosszabb vásárlói körút során, így az Ön üzletében hosszabb ideig is tartózkodhatnak a vásárlók.

Ha Ön is szeretné növelni forgalmát, válasszon egyedi tervezésű, modern kárpitozott puffjaink közül kereskedelmi egységébe! Ötleteivel forduljon bátran hozzánk!
                                                                                                                                    A(z) uzletberendezes-tiszaferr.hu.jpg megjelenítése

Otthonos üzletberendezés

A tökéletes üzletberendezés dekoratív és stílusos. Az az üzlet, ami a célközönsége számára igazán megnyerő, egyrészt igazodik a cég arculatához, másrészt pedig egyedi megjelenést kölcsönöz minden berendezésnek és kellemes légkört teremt.

Azt a hangulatot, mely maradásra bírja az üzletbe betérő érdeklődőket, úgy lehet elérni, hogy otthonos körülményeket biztosítunk. Az otthonos légkör kialakításához számos dekorációs elemre van szükség, melyek közül mindenekelőtt az ülőkéketpuffokat kell megemlítenünk. A kárpitozott ülőkék barátságos hangulatot teremtenek, hiszen puha tapintású, melegséget sugalló berendezésekről van szó, melyek saját otthonunkban is helyet kapnak.

puffok és ülőkék minden üzletben megállják a helyüket, ahol az emberek általában hosszabb időt töltenek el a vásárlással, esetleg felpróbálnak, kipróbálnak bizonyos termékeket. Mindemellett a kárpitozott ülőkék különféle szolgáltatásokat nyújtó üzletekbe is kiválóak, ahol előfordulhat, hogy várakoznia kell az ügyfeleknek.

Tekintse meg az általunk kínált kárpitozott puffokat és ülőkéket, és válasszon üzlete stílusának megfelelő darabokat!                                                                                 
                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                               

A termék ára mindig legyen jól látható!

Sok vásárló panaszkodik arra, hogy egyes termékeknek nem találja az árát, esetleg nincs feltüntetve, eltört, leesett a tábla. Ezzel akár vásárlót is veszíthet, hiszen ha a vevő nem talál árleolvasó készüléket, gyakran inkább otthagyja a választott terméket.

Az ár feltüntetése fontos, de nem mindig van arra lehetőség, hogy az összes terméket egyenként felmatricázzuk. Ebben segítenek az ártáblák.

Cégünk jó minőségű ártáblákat készít az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Nálunk megtalálhatja a csíptetős ártáblákat, többféle színben és méretben. Ezek méretükből adódóan figyelemfelkeltőek, így különféle akciókat és árleszállításokat egyaránt jelezhetünk általuk vásárlóink felé. Ezek mellett forgalmazunk teleszkópos zárral ellátott ártáblákat. Ezek a kiegészítők szintén rendelhetőek egyedi méretben és színben.

Nagyobb táblákat is megtalálhat termékeink között, melyekre krétával írhatja fel az aktuális akciókat. Előnyük, hogy szezonális, bármilyen kreatív és aktuális megoldást felírhat, felrajzolhat rá.

Ha ártáblákra van szüksége, válogasson termékeink közül!