Blog

 

 


Ruházati üzletberendezés a kifogástalan áruválasztékért
Szeretne kifogástalan ruházati termékeket az üzletében? Ismerkedjen meg berendezéseinkkel, amelyek fontos szerepet töltenek be az igényes összképben!
Várja igényes termékekkel a vevőit!
Amikor ruházati üzlet kialakításáról van szó, előfordulhat, hogy egyesek ezt nem bonyolítják túl. Úgy gondolják, hogy a különböző ruhadarabok esetében nem kell annyira alaposnak, körültekintőnek lenni, mivel nem törékeny portékákról van szó.
Az igazság az, hogy a ruházati termékek legalább annyira érzékenyek, mint a törékenyebb árucikkek. Nem lehet a véletlenre bízni a kihelyezésüket, hiszen rengeteg olyan felsőrész, nadrág, szoknya, blúz lehet a kínálatban, amelyek könnyen megsérülhetnek a helytelen tárolás során. 
A selyemből, muszlinból készült blúzok különösen igénylik a törődést. Nem csupán könnyen szakadhatnak, hanem össze is gyűrődnek, ilyen állapotban pedig nem lehet kitenni az üzlet kínálatába. Mindenképp ruházati üzletberendezésre van szükség, például állványokra, amelyekre lógatva, vállfán kihelyezhetők a kényesebb darabok is.
Az üzlettulajdonosok rengeteg kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat, ráadásul a vevőknek sem okozhatnak csalódást. Rengeteget elárulhat egy vállalkozóról az, hogy hogyan helyezi ki az árucikkeit az üzletében. Az igényes, körültekintő elrendezés vonzóvá teszi a helyet, bizalmat ébreszt a vásárlókban, akik közül sokan a visszatérő vevők táborát is erősíthetik. Ízléses, rendezett, tiszta ruhaüzletbe az emberek értelemszerűen sokkal szívesebben térnek be.
Ne keletkezzen felesleg az üzletben!
A gyűrött, szakadt ruha nem csupán a vevőknek kellemetlen, hanem a bolttulajdonosoknak is. Ezek a darabok ilyen állapotukban teljesen eladhatatlanok, természetes, hogy a vásárlók a kifogástalan darabokat keresik. Ha mégis úgy döntenének a vezetők, hogy kirakják ezeket a termékeket, csak leértékelt áron adhatják tovább.
Ha eladhatatlanok, vagy leértékeltek, mindkét út hátrányt okoz a vállalkozásnak, hiszen nem jön be annyi bevétel, amire szükség lenne a problémamentes működéshez. Az így keletkező felesleges ruhadarabok részben szennyezik is a környezetet, növelik azt a hulladékmennyiséget, amely az utóbbi években komoly gondokat okozott szerte a világban.
Az üzletberendezések ruhaállványaival minden egyes kényelmetlenséget megakadályozhat, amik hátrányt okoznának a vállalkozásnak, vagy rossz színben tüntetnék fel.
Legyen átlátható, ízléses az árukínálat
A ruházati üzletberendezés a termékek épsége mellett garantálja a bolt átláthatóságát is. A dolgozók és a vevők egyaránt könnyedén kiigazodhatnak a választékban, így mindenki hamar megtalálhatja a keresett portékákat.
A rendezett készlet segíti a dolgozók munkáját, akik így sokkal jobban teljesíthetnek. Mivel látják, hogy adott esetben melyik részlegen van hiány, könnyen tudják pótolni a szükséges méreteket, ruhákat, így a vevőknek van miből válogatniuk.
Ismerkedjen meg a választékunkkal, és szerezze be a ruházati üzletberendezéseket, amelyek csakis az Ön vállalkozását szolgálják! Segítségünkkel ízléses, vevőcsalogató bolthelyiséget alakíthat ki, ahol a ruhák épségben várhatják új gazdáikat.
Megbízható, strapabíró darabokat kínálunk a megrendelőknek. Az üzletberendezések hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják az ügyfeleinket. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.
Igyekszünk minél praktikusabb megoldásokat kínálni, mi tudjuk mire van szükségük az üzletvezetőknek. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Belső link: https://www.tiszaferr.hu/ruhasztenderek-82

 Variálható üzletberendezés: a rácsos állvány
Az üzletberendezés standard elemei önmagukban még kevésnek bizonyulhatnak.
Az olyan kiegészítők, mint a rácsos állvány, a sokoldalúságukkal hódítanak.
Az árukihelyezés alapvető kihívása a helykihasználás. Minden térben úgy kell árut
kihelyezni, hogy az a legtöbb szabad helyet kihasználja. Ez nem mindig könnyű,
mert nehézséget okozhat a rendelkezésre álló térnek a mérete, de az is, ha az
alapterület vagy az elrendezés kihívásokat állít a berendezők elé.
A rácsos állványokkal az ilyen problémákat könnyedén át lehet hidalni. Mi ezeknek
az állványoknak az erőssége? Egyértelműen kisebb helyet foglalnak el egy üzlet
területéből, mint a polcrendszerek, pultok. Az ilyen bútorok mellett az állványok jól
kihasználható, kiegészítő berendezésként tudnak működni.
Harisnya, cipő, de akár vetőmag, kiadvány és kisebb kiegészítők is elférnek egy
rácsos állványon. Az állvány felszerelhető különböző kiegészítőkkel. Kerülhet rá
kosár, akasztó és hírlaptartó is, attól függően, hogy milyen termék kihelyezéséhez
veszik igénybe a rácsos állványt.
Az állvány egy keretes, rácsos, álló helyzetben felállított és fémből készült, jól
variálható üzletberendezés. Az állvány, tulajdonságainak köszönhetően praktikus
kiegészítője többféle terméket kínáló üzletnek. Állítsa fel a fal mellé, az üzlet egy
üresen álló részébe, ahol a vásárlók könnyen hozzáférhetnek és szem előtt is
van.
A rácsos állvány további erőssége a kerekei, amiket egyszerűen lehet felszerelni a
keretre. A kerekes állványt nem kell hurcolni, megemelni, sem pedig tologatni.
Gördítse a tervezett helyére egyszerűen, anélkül, hogy a termékek lepotyognának
róla vagy az üzlet padlója összekarcolódna.
Az előre gyártott állványok mellett az egyedi tervezésű termékek is helyet kaphatnak
igény szerint a vásárlók üzleteiben. A saját gyártmányú üzletberendezések, amiket a
kereskedésünkből meg tud vásárolni, megbízható kiegészítők és bútorok.

Várjuk azügyfeleket, akik a vállalkozásuk berendezésének a hiányzó elemeit a mi
árukészletünkből szeretnék pótolni.

https://www.tiszaferr.hu/racsos-allvanyok-fali-halok-87/allo-racsos- allvanyok-95


Övkín áló állvány: nem csak övek számára

Övkínáló állvány kiváló minőségben, kedvező áron, egyenesen a gyártótól - rendezze be üzletét a mi segítségünkkel!

Egy üzlet berendezése - attól függően, hogy milyen termékeket kínál a vásárlóinak - számtalan különféle berendezési elemből tevődik össze, így például polcokból, kínáló kosarakból és állványokból, amelyek tökéletesen alkalmasak a legtöbb árucikk elhelyezésére. Vannak azonban kivételek, amelyek speciális tárolási megoldást kívánnak, de szerencsére erre is van megoldás, hiszen az üzletberendezéshez felhasználható eszközök választéka igen széles.

Egy ilyen eszköz az úgynevezett övkínáló állvány, amelyen a különféle övek úgy helyezhetőek el, hogy a lehető legrendezettebbek lehessenek, mindent láttassanak, és persze könnyen hozzáférhetőek is lehessenek. Az övkínáló állvány tulajdonképpen egy keret, amelynek tetején két sorban kampók kaptak helyet, amelyekre sorban felhelyezhetőek az övek csatjai. Maga a termék tehát függőlegesen lóg, így a vásárló ellenőrizheti annak minőségét, majd, ha megtalálta azt, amit keres, egyetlen mozdulattal leakaszthatja azt az övkínáló állványról, és már indulhat is a pénztár felé.

Az általunk kínált övkínáló állvány acélból készül, melyet feketére színeztünk, hogy könnyebben illeszthető legyen bármilyen egyéb üzletberendezéshez. A kialakítása minimalista, azaz nem vonja el a figyelmet a termékről, emellett strapabíró és erős annak ellenére, hogy nem szükséges túlságosan nagy súlyt elbírnia. Szintén fontos tulajdonsága a stabilitás, tehát még erősebb hatásra sem borul fel, ami a balesetek megelőzése szempontjából fontos. Ha szeretné a legkiválóbb minőségű üzletberendezési elemekkel felszerelni a boltját, érdemes tőlünk beszereznie mindent, így az övkínáló állványt is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk kínált övkínáló állvány iránt, rendelje meg mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 


      Üzletberendezés vásárlói igényekhez tervezve!

Az üzletberendezésből is az igényeihez illőt kínáljuk! Az üzletek, boltok berendezése soha nem véletlenszerűen történik, tudatos tervezés része, aminek a célja az eladás növelése. Az eladás növeléséhez arra van szüksége, hogy egy üzlet olyan vásárlókat invitáljon be, akik a célközönségéhez tartoznak. A cél érdekében pedig a vásárlóbarát üzletberendezésre is szükség van.

A berendezés kialakításánál figyelembe kell venni néhány szempontot annak érdekében, hogy az ideális hely szülessen meg. Fontos, hogy a vásárlók jól érezzék magukat, az üzletberendezés kedvet csináljon számukra a vásárláshoz, szívesen térjenek vissza újra. A kialakítás segítse a könnyű tájékozódást, a vásárló ne érezze úgy, hogy el van veszve és semmit nem talál meg. A praktikus üzletberendezés egyben stílusos is, a bolt arculatához, profiljához is illik. 

A webáruházunkban mindent egy helyen megtalál, amivel a már megtervezett üzlet belsőt meg tudja valósítani és harmonikusan kialakítani. Az állványok több típusa mellett sínes fali rendszerek, kosarak, kirakati babák, natúr fa termékek és ékszertartók is képviselik a színvonalas kínálatot. Termékeinket a magas minőség és a megfizethető ár egyaránt jellemzi, ami hozzájárul ahhoz, hogy a kiválasztott berendezést hosszú ideig tudja használni a tulajdonosa.

A webáruházunk kínálata rendelkezik olyan üzletberendezéssel és egyéb kiegészítőkkel, amik eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak is. Nálunk a minőség nem kérdés, ahogyan az sem, hogy az áruházban forgalmazott termékeket megfizethető, versenyképes árakon kínáljuk. Látogasson el hozzánk, ha meg szeretné újítani az üzletét belülről vagy egy teljesen új bolt nyitásához keres display-eket, kiegészítőket, állványokat és mindent, amitől egy üzlet teljesen felszereltté válik! A kollégáink örömmel segítenek Önnek abban, hogy az üzletberendezésből is az igényeihez igazodó modelleket tudja kiválasztani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk bármelyik elérhetőségünkön, amit a honlapon feltüntettünk!

 


Forgó állvány a kis méretű termékeknek!

Forgó állvány, környezetbarát kivitelezés, ízléses, minőségi termék, kedvező áron, biztosítson állványt a kis méretű termékeknek is!

A különböző üzlethelyiségekben a kisebb méretű termékek kihelyezése komoly gondot okozhat. A bolt tulajdonosok nem igazán találnak ezzel kapcsolatban praktikus, ízléses megoldást. Egyesek megpróbálkoznak saját készítésű eszközökkel, azonban ezek gyakran nem sikerülnek túl jól. Rengeteg időt, energiát felemészthet az egyedi kínáló legyártása, a munkálatokra ráadásul nem mindenkinek van ideje. Amennyiben Ön nem szeretne kísérletezni az időhiány miatt, és hasznos alternatívára lenne szüksége a termékek kihelyezéséhez, ajánljuk figyelmébe a forgó állványainkat!

A forgó, kosaras állványok igazán különleges és látványos megoldást kínálnak a termékek kihelyezéséhez. Felhasználásukkal ízléses, egyedi környezetet hozhat létre az üzlethelyiségben. Vevőit is lenyűgözheti, akik örömmel fogják felfedezni az eszközök tartalmát. A forgó állványok nem foglalnak sok helyet, a pulton is könnyedén el tudja helyezni a megvásárolt eszközt. Az állványok lebomló anyagból készülnek, így, ha termékeinket választja, még a környezetvédelemre is odafigyelhet. Az eszközök sokoldalúan felhasználhatók, bármilyen kisebb méretű árucikket elhelyezhet rajtuk, például cukorkákat, kézműves kiegészítőket vagy akár bizsukat, kisebb játékokat is. A kosaras állványok alkalmazásának kizárólag az igények szabhatnak határt. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a termékkel.

Tapasztalja meg Ön is a forgó állványok előnyeit, és rendelje meg mihamarabb a praktikus kiegészítőt! Webáruházunkban egyszerűen, kényelmesen hozzájuthat a minőségi termékhez. A vásárlást bármikor, bárhonnan lebonyolíthatja. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a hasznos bolti kiegészítőkért. Érdemes körbenézni a kínálatban, mert sokféle eszközt, berendezést megrendelhet tőlünk az üzlethelyiségbe. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 


Asztali display: adja el könnyebben termékeit!

Asztali displayek, azaz asztali termékkínálók széles választékban, kedvező áron, környezetbarát anyagokból!
 

A pult az üzlet központi eleme, hiszen a vásárlók itt fizetnek a megvásárolni kívánt termékekért, és amíg a sorukra várnak, tovább nézelődnek, lehetőleg a közvetlen közelükben, azaz magán a pulton. Éppen ezért érdemes kihasználni a helyet, és a kisebb méretű termékeket, valamint a prospektusokat és egyéb, tájékoztatásra szolgáló kellékeket itt elhelyezni. Egy, vagy több asztali termékkínáló tökéletes helyet biztosít ezek számára, és ízlésesen oldhatjuk meg a termékeink elhelyezését is, amennyiben ezt a megoldást választjuk.

Akár tényleges üzletről van szó, akár szolgáltatások értékesítéséről, a marketingeszközök alkalmazása gyakorlatilag elengedhetetlen; ilyen az asztali display is. Természetesen számtalan megoldás létezik az asztali termékkínálókon túl is, amelyekkel felhívhatjuk a figyelmet termékeinkre és szolgáltatásainkra. Az asztali display tökéletesen alkalmas a kisebb méretű termékek elhelyezésére, illetve a nyomtatványok láthatóságának növelésére is. Érdemes többféle asztali displayt is beszerezni, és ezeket az üzlet több pontján elhelyezni, mivel ezáltal biztosan észreveszik a vásárlók és ügyfelek, ráadásul a helyiség stílusos kialakítását is erősítik.

Cégünk számos típusban kínálja ügyfeleinek az asztali termékkínálókat, de természetesen egyéb displayek és üzletberendezések is beszerezhetőek tőlünk. Akár többcélú asztali displayt is vásárolhat vállalkozásunktól, így minden termékét stílusosan helyezheti el boltjában. Termékeink között a fa termékkínálók is megtalálhatóak, amelyek környezetbarát anyaga révén Ön is hangsúlyozhatja üzlete filozófiáját, és hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az asztali displayek iránt, tekintse meg széles választékunkat, majd rendeljen egyszerűen és kényelmesen, csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


 

Ruha sztenderekkel a boltban rend uralkodik!

A ruha sztender egyike azoknak az üzletberendezéseknek, amiket nem lehet kihagyni a ruha kereskedelemben érdekelt boltokban. Egy üzletet berendezni mindig két szempont alapján szokás. Az esztétikum ugyanolyan lényeges, mint a megfelelő helykihasználás. Egy üzletben minden olyan terméknek el kell férnie, amit a bolt forgalmaz. Ez sok esetben jelentős mennyiségű ruhát, illetve kiegészítőt jelent, még akkor is, ha raktárban is tárolnak további termékeket. A ruha sztender vagy ruhaállvány olyan üzletberendezés, ami sokoldalú és többféle lehetőséget kínál a ruhák kihelyezésére.

A klasszikus ruha sztendert úgy tervezik, hogy vállfák segítségével, akasztva lehessen a ruhákat kihelyezni. Ez több szempontból is előnyös megoldás. A vásárlók azért térnek be az üzletbe, hogy a terméket szemrevételezzék és eldöntsék, hogy szeretnék e megvásárolni. Ehhez gyakran leveszik az állványról, megtapogatják, illetve fel is próbálják. Ha a ruhák összehajtogatott állapotban vannak kitéve, egy idő után rendetlenség alakul vagy pedig az eladók minden ideje arra megy el, hogy visszahajtogassák és szépen elrendezzék a ruhákat. Tehát egyértelműen látszik, hogy a ruha sztender használata szinte minden ruha esetében a legjobb választást jelenti.

A ruha sztendert éppen ezért több változatban is kapni lehet. A gyártók gondoskodtak arról, hogy minden igényre és minden típusú ruha darabhoz, illetve kiegészítőhöz tervezzenek ilyen üzletberendezést. Ennek köszönhetően a ruha sztender lehet görgős vagy lábakon álló, méretben különböző, karos vagy körállvány, de szimpla vagy dupla kihelyezést is lehetővé tesz.

A ruhaállványokon könnyen elesznek az egyes modellek, de egy ruhakiemelő segítségével egyszerűen fel lehet hívni a vásárlók figyelmét a termékekre. A kiemelt terméket árleszállítás, promóció idején ízlésesen ki lehet helyezni például egy rácsokból készült kockára.

ruha sztenderjeinkből hatalmas választékot talál minden érdeklődő, aki az üzletét szeretné berendezni. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken további információkért! 

 


 

 

A kosaras állvány a praktikus üzletberendezések egyike!

kosaras állványok az üzletberendezés fontos elemei. Az üzletberendezések világában sokféle tároló, elem és állvány, valamint polc is képviselteti magát. Attól függően kell választani belőlük, hogy milyen árut fogunk kitenni, mekkora helyen kell megoldani a bemutatásukat és akarunk e majd változtatni rajta.

A forgó állványok olyan üzletberendezések, amiket szinte mindenhol meg lehet találni, ahol valamilyen terméket értékesítenek, egyszerűen azért, mert nagyon praktikus a használatuk. A forgó állványok vagy kosaras állványok helyet kaphatnak a zöldségesekben, a drogériákban, a fonal és méteráru boltokban, de a játék boltokban is nagyszerűen lehet hasznosítani őket. A kosarakban kisebb méretű és súlyú termékeket lehet úgy kipakolni, hogy a vásárlók szabadon válogathatnak belőlük. A kosaras állványokat éppen ezért gyakran alkalmazzák például akciós termékek bemutatására is.

kosaras állványok másik nagy előnye a praktikusság mellett, a kisebb méret. Mivel forgathatóak, nem a fal mellé tervezték őket. A polcok mellett bárhol elférnek, a szabad helyeken vagy a sarokban is helyet kaphatnak. Az állványokból készül görgős, kerekes változat is, ami ennek köszönhetően mobil, tehát könnyen mozgatható, anélkül, hogy fel kellene emelni. A kosaras állványok elemeit ráadásul tetszőlegesen lehet variálni. Egy szó, mint száz, ilyen üzletberendezés szinte mindenhol jól kihasználható, érdemes belőle beszerezni párat!

Amennyiben érdeklődik a minőségi, sokoldalúan használható és megbízható üzletberendezések iránt, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Válogasson a webáruházunkban felsorakoztatott polcok, állványok és tárolók között, rendeljen belőlük jó ár-érték arányban kapható termékeket! Az üzletberendezések többsége a cégünk saját gyártmánya, ennek köszönhetően garantálni tudjuk azok időtállóságát és megbízhatóságát. Kérjen bővebb felvilágosítást az általunk forgalmazott kosaras állványokról és egyéb termékekről, keresse kollégáinkat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

 


 

A könyv tartó dislpayek segítségével kiemelheti az újdonságokat!

A könyvesboltokban alapvető üzletberendezést jelentenek a könyvespolcok és azok az állványok, amikre a könyveket, albumokat kihelyezik. A könyveket attól függően teszik polcra vagy állványra, hogy fel szeretnék e hívni a figyelmet rájuk. Természetesen mindegyik könyvet el kell adni, de vannak olyan könyvek, amik toplistásak, újdonságok vagy egyszerűen csak nagyon keresettek. Nekik egyértelműen kiemelt hely jár.

A könyv tartó display a kiváló eszköz arra, hogy egy könyvekkel teli üzletben a figyelem középpontjába állítsanak egy vagy több kiadványt. A könyv tartó display nem rendelkezik olyan méretekkel, mint egy könyvespolc, de erre nincs is szükség. Magasságban és szélességben is kisebb, tehát a vásárlók és érdeklődők látóterébe kerül. Nem a fal mentén kell elhelyezni, hanem inkább a bolt közepére pozicionálni vagy akár a bejárathoz állítani. 

A webshopunkban saját készítésű könyv tartó displayeket árusítunk, amik minden szempontból eleget tesznek a könyvkereskedelem támasztotta elvárásoknak. A könyv tartó displayünk fémből készül, magassága meghaladja a két métert. Fekete és fehér színben is elérhető, választási lehetőséget nyújtva az érdeklődőknek. Az állvány több, szám szerint négy darab polcból áll, ami alkalmassá teszi arra, hogy több példányt is kihelyezzenek egyszerre ugyanabból a kiadásból vagy pedig több könyvből is. 

Mivel állványról van szó és nem pedig könyvespolcról, fontos, hogy mobil legyen. Ennek érdekében a könyv tartó display görgőkkel is ki van egészítve, tehát könnyen és  biztonságosan lehet elmozdítani, akár anélkül is, hogy lepakolnák róla a rajta lévő könyveket. A magassága állítható, megjelenése egyszerű és minimalista, tehát tökéletesen illik minden belső térbe és egyszerűen is kezelhető.

Tekintse meg a többi, cégünk által forgalmazott állványt is, mert van köztük több olyan modell, ami szintén alkalmas könyvek bemutatására! A könyv tartó displayekről minden információt megosztunk az érdeklődőkkel a weboldalunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén! 

 


 

Kézfertőtlenítő állomásokkal a vírusvédelem hatékonyabb!

A higiénia és a fertőzésvédelem fontosabb, mint valaha. Napjainkban egyik legnagyobb ellenségünket jelentik a szemmel nem látható baktériumok, vírusok.  A változó igényekhez a mi áruházunk is igazodik és olyan termékekkel bővíti a kínálatát, amik ezekhez a szükségletekhez illeszkednek. A kézfertőtlenítés általános dologgá vált, amire mindenhol ügyelni kell. A boltokban, a tömegközlekedési eszközökön, rendezvényeken, munkahelyeken elképzelhetetlen a kézfertőtlenítő hiánya.

A webshopunkban kézfertőtlenítő állomások is kaphatóak, amiknek a használatával Ön is hatékonyan védekezhet a vírusok, betegségek terjedése ellen. Nem kell mást tennie, csak kiválasztani a kézfertőtlenítő állomást az Önnek tetsző típusban, hozzátenni azokat a kiegészítőket, amik nélkül a kézfertőtlenítő állomás nem tud működni és megrendelni a csomagot. A megrendelt termék hamarosan megérkezik és Ön fel tudja állítani a bejáratnál, illetve a kijelölt pontokon, ahol minden arra haladó ember használhatja.

A kézfertőtlenítő állomásból létezik érzékelő szenzorral készült és pumpás változat is. Az előbbi maximálisan eleget tesz az érintésmentes kézfertőtlenítés követelményeinek, de a pumpás modell is tökéletesen használható bárhol. A különbség az állomások árában is megmutatkozik, hiszen teljesen eltérő a működésük és a szerkezetük is.

A kézfertőtlenítő állomás egyike azoknak a kiegészítőknek, amik manapság nélkülözhetetlenek. Ha Ön is hiányt szenved belőle, csak forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen belőle tetszőleges mennyiségben! A szállítást rövid határidővel teljesítjük és Ön hamarosan már ki is állíthatja az új fertőtlenítő eszközöket! A kézfertőtlenítő tartók, kézfertőtlenítő állomások egyes modelljei és bizonyos kiegészítők, most az eredetinél kedvezőbb áron kaphatóak. Ragadja meg az alkalmat és szerelkezzen fel olcsóbban higiéniai eszközökből! Sosem lehet tudni, meddig van rájuk szükség!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és van kérdése hozzánk, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal valamelyik megadott elérhetőségünkön!

 


 

A natúr termékkínáló állványok a környezetbarát vállalkozások kiegészítői!

Az értékesítéssel foglalkozó üzleteknek, boltoknak a berendezése egy célt szolgál, mégpedig azt, hogy a vásárlókat vásárlásra ösztönözze. A stílusosan berendezett, kényelmesen kialakított, rendezetten sorakozó termékekkel feltöltött helyiségekben az eladásért dolgozik mindenki.

Arra is van lehetősége az üzlet tulajdonosoknak, hogy az értékesítés mellett egy kicsit a környezetükért is tegyenek. Hogyan? Ezt a célt sokféle módon meg lehet valósítani, az egyiket mi kínáljuk Önnek!

Az általunk eladásra kínált és saját dizájnnal készülő natúr termékkínáló állványok környezetbarát alapanyagból készülnek. Gondoljon csak bele, hogy az eddig elterjedt és széles körben használatban lévő állványok és tartók mennyire nagy terhet jelentenek a természet számára. Nehéz őket feldolgozni vagy újrahasznosítani, ezért csak szemét válhat belőlük azután, hogy már nincsen rájuk szükség, de rengeteg ideig tart, amíg lebomlanak.

Ezzel szemben az általunk eladásra kínált natúr termékkínáló állványok olyan alapanyagból készülnek, ami képes önmagától lebomlani, mintha csak valamilyen szerves anyag lenne. Miután a natúr termékkínáló állványokat kivonták a forgalomból, már nem jelentenek a környezetnek újabb, lassan lebomló hulladékot.

natúr termékkínáló állványok megvásárlásával és használatával az Ön vállalkozásának is kisebb ökolábnyomot biztosíthat, a cégnek pedig jó hírnevet a vásárlók körében. Akár reklámozhatja is, hogy a bolygóért milyen felelősséget vállal és mit tesz a környezetvédelemért. Ez manapság nagyon sikeres marketing, ami egyszerre két fronton is pozitív eredményeket hoz magával.

natúr termékkínáló állványokból több fajta is elérhető az áruházunkban, ezért Ön is meg fogja találni azt az állványt vagy állványokat, amiket a legjobban tud hasznosítani a termékek kihelyezéséhez. A natúr termékkínáló állványok között szemüvegek, ékszerek számára ideális, forgatható, asztalra állítható fajta is van.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén és rendeljen kedvező áron termékkínáló állványokat!

 


 

Prospektus tartó display, egy praktikus üzletberendezés!

Amire fel akarjuk hívni a figyelmet, azt nem dugjuk a polcokra és az üzlet mélyére, hanem kiemeljük a többi termék közül. Hogyan lehet kiemelni egy terméket és ráirányítani a vásárlók, látogatók vagy az ügyfelek figyelmét? Nagyon egyszerűen, mert nem kell hozzá más, csak egyedileg gyártott vagy tömeggyártásban készülő display.

A display használata elterjedt és megszokott dolog, amit előszeretettel alkalmaznak reklámozási célokra. Üzletben, irodában is nagyon jól ki lehet aknázni egy displayben rejlő előnyöket. A könnyű, különböző méretekben, kivitelezésben készülő fém állványok szórólapot, képeslapot, prospektust, könyveket vagy újságokat és katalógusokat is tudnak kínálni. 

A display egyik típusa a prospektus tartó display, ami a nevéből következően marketing és reklám célokra készült. Jól láthatóan ki lehet helyezni oda, ahol biztosan útba esik és felkínálni a rajta elhelyezett reklámanyagokat. A prospektus tartó display információátadásra, reklámra egyaránt nagyon ideális. Megfizethető, mobil, praktikus kivitelezésű eszköz, amit vásárokon, kitelepüléseken, szakmai rendezvényeken is be lehet vetni. Létezik görgős, több fakkos kivitelben is prospektus tartó display.

A display másik típusa a könyv display. A könyvek bemutatására olyan terméket javasolunk, ami a prospektus tartó displayhez képest nagyobb méretű és ezzel párhuzamosan több hely jut rajta a könyveknek. Általában az újdonságokat vagy éppen az akciós termékeket helyezik el rajta. A displayek használata elősegíti a profit növelését, a vevőkör szélesítését is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha prospektus tartó displayt vagy egyéb üzletberendezést szeretne vásárolni, akár egyedi kivitelezésben! Az üzletünkben széles kínálatot talál hasonló termékekből és kedvező áron rendelheti meg őket.

Szívesen nyújtunk részletes felvilágosítást az általunk forgalmazott prospektus tartó displayekről és adunk tájékoztatást azokról a szolgáltatásokról is, amiket ügyfeleink igénybe vehetnek. A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a rendeléssel kapcsolatban!

 


 

Stílusos fali rendszerek - Felejtse el az üresen tátongó felületeket!

Arra törekszik, hogy ruhaüzletéből kihozza a maximumot? Egy nagy alapterületen elhelyezkedő boltot is be lehet úgy rendezni, hogy az előnytelen legyen, de egy kicsi boltocska is lehet sikeres és vendégcsalogató.

Mi a titok? Először is nem árt okosan megválogatni az üzletberendezést. Ahol nem férnek el a hatalmas polcok vagy széles állványok, ott más, praktikusabb megoldásokra van szükség. Gondolt már arra, hogy a különféle fali rendszerekkel mennyi helyet spórolhat? Próbálja ki ezeket a praktikus polcrendszereket és meg fogja látni, hogy nem létezhet nélkülük üzletberendezés.

Miért előnyös ilyen fali rendszereket választani? Ezek a rendszerek a legkézenfekvőbb felületeket, a falakat használják ki. Akár egészen a padlótól a mennyezetig a teljes falat lefedheti egy sínes panellal vagy fali oszlopos rendszerrel, és máris megvan hová pakolhatja az eladásra szánt áruit.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza azt a fali rendszert, ami a legjobban illik üzletéhez és elképzeléseihez! Különféle oszlopos vagy sínes panelek és fali rendszerek közül válogathat, amikkel helyet spórolhat és kihozhatja a maximumot üzletéből!

 


 

 

Műhelyasztalok ipari minőségben!

Egy szerelőnek rengeteg eszközre és berendezésre van szüksége ahhoz, hogy a munkáját el tudja végezni sikerrel. A műhelyek és garázsok tele vannak szerszámokkal, speciális termékekkel, amiket napi szinten használnak a szakemberek. A vágás, ragasztás, olajcsere, fényezés, korrózióvédelem vagy az alkatrészcsere csak néhány azok közül a tevékenységek közül, amikhez megfelelő eszközkészlet kell.

A profi szakemberek tudják, hogy nem elég ezeket a szerszámokat megvásárolni, gondjukat is kell viselni. A műhely, ahol rend és tisztaság van, nem csupán a minőségi munka terepe, hanem a sikeres vállalkozás alapja is. A műhelyasztalok éppen ezért szintén a műhelyek és garázsok alapdarabjainak számítanak.

Egy műhelyasztal akkor tudja igazán jól betölteni a funkcióját és maradéktalanul megfelelni az irányában támasztott elvárásoknak, ha valóban olyan modell, amilyennek lennie kell. Milyennek kell lennie a minőségi műhelyasztalnak?

Egy sokoldalú ipari műhelyasztal egyik alapvető tulajdonsága az erős, stabil és strapabíró váz. A legjobb az, ha a váz egybe van hegesztve, mert így jobban meg tudja tartani a stabilitását és az ellenállását, ugyanakkor biztonságosabb a használata is.

műhelyasztal másik fontos tulajdonsága az, hogy minél több helyet tudjon biztosítani a rajta tárolt szerszámoknak és egyéb eszközöknek. A garázsasztalhoz tartozhat rácsos hátfal, illetve különböző kampók, akasztók, kosarak is, de ki lehet egészíteni fiókkal is a maximális helykihasználás érdekében. Az erős vár biztosítja a nagy teherbírást, a kerekek pedig a mozgathatóságot megpakolt állapotban is. Átlátható, praktikus, biztonságos tárolást tesz lehetővé egy ilyen termék a műhelyekben, garázsokban.

Amennyiben a fenti leírásnak megfelelő műhelyasztalokra van szüksége, rendeljen tőlünk saját gyártmányú terméket! A megrendelt műhelyasztal ipari minőségben készül, igény szerint teljesen felszerelve kiegészítőkkel. A részletekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal és érdeklődjön kollégáinknál a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

 


 

A kézfertőtlenítő állomások nálunk már elérhetők!

A kialakult helyzet miatt a kereskedőknek, szolgáltatóknak még fokozottabb figyelmet kell fordítaniuk a higiéniára. Ez esetben a bolt vagy az irodahelyiség tisztasága mellett a személyi higiéniával is foglalkozni kell, amihez nélkülözhetetlenek a kézfertőtlenítők. Több helyen már a bejáratnál ki vannak helyezve, azért, hogy az ügyfelek vagy a vásárlók még a belépés előtt gondoskodjanak kezük tisztaságáról. Sok cég egyszerű asztalokra rakja a kézfertőtlenítőket, vagy székekre, azonban ezek gyakran jelentős területet elfoglalnak, és nem igazán kínálnak esztétikus megoldást. Amennyiben Ön szeretne helytakarékos, ízléses alternatívát találni ehhez, vásároljon tőlünk kézfertőtlenítő állomást!


A kézfertőtlenítő állomások ideális megoldást kínálnak a kialakult helyzetben a kereskedők, szolgáltatók számára. Az eszközök nagyon kevés helyet foglalnak el, és nem rontják az iroda vagy az üzlethelyiség összképét. A kézfertőtlenítő tartókból többféle típus is elérhető kínálatunkban, így ki tudja választani azt az eszközt, ami megfelel az igényeinek. Termékeinken megtalálhatók információs laptartók is, amikkel fel tudja kelteni az emberek figyelmét a fertőtlenítők használatára. A kézfertőtlenítő állomások tartós, minőségi alapanyagból készülnek, amik hosszú éveken át ki tudják szolgálni. Sok vállalkozó azért oldja meg helyben a fertőtlenítők kihelyezését, mert nincs a környezetükben olyan hely, ahol kaphatók lennének kézfertőtlenítő állomások. Mivel webshopunkból bármikor, bárhonnan meg tudja rendelni termékeinket, nincs szükség kellemetlen, nem túl esztétikus kompromisszumokra. A kézfertőtlenítő tartókat kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak.


 


 

Egyedi display gyártással új üzletdekorációt készíttethet!

Azt tervezi, hogy bővíti a vállalkozását és új üzleteket nyit? Most vágott bele a megvalósításba és élete első boltja hamarosan várja a látogatókat? A régi bolton szeretne egy kis ráncfelvarrást végezni, hogy megújulva fogadja a régi és új vásárlókat? Az üzletdekoráció fontos eleme minden üzletberendezésnek, mert felkelti a vásárlók, járókelők figyelmét és az üzletet is egyedivé teszi, tartalmazza a márkára jellemző arculati jellemzőket.

Az egyedi display gyártás tehát minden vállalkozás életében megkerülhetetlen dolog. Az egyedi display gyártás feladatát ne bízza másra, csakis ránk! Az általunk elkészített, egyedi megrendelésre készült üzletdekorációkból ízelítőt is adunk a Referenciáink menüpont alatt. Ezekből az elkészült üzletdekorációkból egyértelműen látszik, hogy releváns tapasztalattal rendelkezünk a témában és sikeresen eleget teszünk a megrendelőink elvárásainak.

Az üzletdekoráció megtervezése és legyártása előtt természetesen el kell döntenie a megrendelőnek, hogy pontosan milyen display-eket szeretne kitenni az üzletben. Display kerülhet a kirakat üvegére fólia formájában, padlómatrica vagy lépcső matrica képében vagy az üzleten belül még plakátok, feliratok, belógatható táblák is formát ölthetnek. Az egyedi display gyártás elsődleges célja a megnyerő, figyelemfelkeltő és informatív üzlet belső és külső megteremtése. A jól megtervezett és okosan elhelyezett display-eknek egyértelműen vásárlás ösztönző hatása van. Az egyedi display gyártás során figyelembe vesszük az adott üzlet jellemzőit, az ügyfél célkitűzéseit és igényeit, ezek alapján pedig formailag és tartalmilag is egységes, minőségi display-eket készítünk el. Divatos, hatékony, sikeres üzletdekorációt szeretne? Keressen minket!

Az egyedi display gyártással kapcsolatban minden lényeges információt megosztunk Önnel is, amennyiben felveszi kollégáinkkal a kapcsolatot. A részletek tisztázása után meg is kezdődhet az Ön által rendelt egyedi display gyártás! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!

 


 

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás: ragaszkodjon az újhoz a használt berendezés helyett!

Az üzlet tulajdonosok körében állandó dilemmát jelent az üzlet berendezésére, kialakítására vonatkozó kérdés: milyen üzletberendezés kerüljön az eladótérbe? Természetesen több oldalról is érvényes a felvetés, hiszen nem mindegy, hogy milyen a berendezés minősége, a design, ahogyan az sem, hogy teljesen új vagy éppen használt termékek mellett dönt egy üzlet tulajdonos.

Az üzletberendezés gyártás mellett üzletberendezés forgalmazással is foglalkozunk és fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalat nyújtsuk, ha üzletberendezésről van szó. Az üzlet tulajdonosok többsége magától értetődő módon hosszú távban gondolkodik és az a célja, hogy a berendezést minél kevesebb alkalommal kelljen lecserélni azért, mert nem felel meg az általa felállított mércének. 

Az üzletberendezés gyártás során olyan termékeink kerülnek forgalmazásba, amik ennek az igénynek maximálisan eleget tesznek. Igaz ugyan, hogy egy használt pult, ruha állvány vagy keretes fali rács alacsonyabb áron megvásárolható, de az alacsonyabb árral valószínűleg alacsonyabb minőség, illetve rövidebb élettartam is jár. Miért kötne kompromisszumokat és elégedne meg egy olyan üzletberendezéssel, aminek a külseje vagy az állapota nem egyezik meg egy új modellével?

Az üzletberendezés gyártás során egy olyan, általunk magasra tett mércéhez tartjuk magunkat, ami garantálja, hogy minden forgalomba kerülő termék kiváló ár-érték arányban készüljön el. Ennek fényében abszolút okos befektetés új üzletberendezést vásárolni  a használt termékek helyett. Az üzletberendezés gyártáshoz hosszú évek tapasztalatát, kiváló alapanyagokat és korszerű technológiát használunk fel. Az eredmények magukért beszélnek, így méltán vagyunk büszkék az üzletberendezés gyártásban elért színvonalra.

Az üzletberendezés gyártással és forgalmazással kapcsolatban minden információt megadunk az érdeklődőknek, illetve ügyfeleinknek. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és mi örömmel megadunk minden szükséges információt annak érdekében, hogy Ön a legjobb döntést hozza!

 


 

 

Üzletberendezés-tervezés? Bízza ránk!    

Egy induló, kereskedelmi vállalkozás számára a kezdeti teendők sokszor okoznak gondokat, hiszen számtalan tényezőt kell figyelembe venni. Az üzletberendezés tervezése például rengeteg időt elvehet a szintén fontos teendőktől, és sokszor ki is marad, aminek az eredménye egy átláthatatlan, a vásárlók számára használhatatlan bolt.

Az üzletberendezés tervezésekor figyelembe kell venni az üzlet profilját, hiszen nem mindegy, hogy élelmiszerre, ruhára, vagy egyéb fogyasztási cikkekre kell felkészíteni az üzlethelyiséget. A következő szempont az átláthatóság, vagyis a polcoknak és tárolóknak elég szellősnek kell lennie ahhoz, hogy a vásárlók megtalálják azt a terméket, amire szükségük van. Lényeges figyelmet fordítani arra is, hogy a vásárlók kényelmesen tudjanak közlekedni a boltban, hiszen egyrészt nem szerencsés, ha egymás mellett nem tudnak elhaladni, vagy leverik a polcokról a termékeket, másrészt egy szűkös boltba nem szívesen térnek vissza, vagyis a vevőkör nem fogja tudni egy idő után eltartani a vállalkozást. Ezen túl természetesen az üzletberendezés minősége, tartóssága, strapabírósága és nem utolsó sorban az ára is meghatározó, hiszen induláskor a költségeket is figyelembe kell venni.

Az üzletberendezés tervezése épp ezért tapasztalatot igényel, tehát érdemes olyanra bízni, aki már túl van néhány sikeres üzlet berendezésének megtervezésén. Cégünk nem csak az üzletberendezést tudja biztosítani az Ön számára, hanem a tervezéssel is megbízhat bennünket! Bármilyen típusú üzletet nyit, a polcokat, állványokat és egyéb kellékeket megrendelheti tőlünk, és a helytakarékos, ám mégis szellős és átlátható elhelyezésüket is ránk bízhatja. Keressen fel bennünket bizalommal, ha új üzlethelyiséget készül nyitni, és bízza ránk az üzletberendezés tervezését!

Tekintse meg széles kínálatunkat, és válassza ki azokat a termékeket, amelyekre szüksége lesz a sikeres üzletmenethez, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje kollégáink segítségét az üzletberendezés megtervezéséhez! Várjuk megkeresését!

 


 

Egyedi üzletberendezés gyártás lépésről lépésre!

Vállalkozást indít? Új üzlet nyitását tervezi a már meglévő boltok mellé, és szüksége van egy cégre, amire rá tudja bízni az üzlet berendezését? Az üzletberendezés gyártás a profilunkba tartozik, mert nemcsak forgalmazunk kiváló minőségben széles körben használt üzletberendezést, de az egyedi berendezés megvalósításában is segítségére vagyunk ügyfeleinknek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem talál olyan pultokat, displayeket vagy termékelhelyezésre készült állványokat, amik megfelelnek az elképzeléseinek, és vegye igénybe az üzletberendezés gyártást! Ezen a területen már van tapasztalatunk, aminek az eredményét meg is tudja tekinteni referenciáink között, ahol színes fotók dokumentálják korábbi munkáink legjobbjait. Az egyedi üzletberendezés gyártás értelemszerűen több időt vesz igénybe, mintha csak kiszállítanánk a megrendelt termékeket, de mindenképpen megéri az időt és fáradtságot, hiszen a végére olyan üzletbe térhetnek majd be a vásárlók, ami csak a márkára jellemző. Ez természetesen arra is kitűnő eszköz, hogy az arculatot építse, a vásárlókban pedig erősítse az üzletről és a márkáról élő képet. Erre szükség van egy franchise esetében, de egy kisebb vállalkozás is jól jár vele, hiszen nem vész el a hatalmas kínálatban.

Az egyedi üzletberendezés gyártás első lépései közé tartozik a személyes konzultáció, aminek során megtudjuk, hogy milyen ötletei, elvárásai vannak az ügyfélnek, ezt egy helyszíni felméréssel egybekötve tudjuk továbbvinni a tervek elkészítése felé. Amikor a folyamatos egyeztetést követően elkészülnek a tervek, kezdődik az üzletberendezés gyártás, minden berendezés elkészül a megbeszélt határidőre. Cégünk nemcsak az üzletberendezés gyártást vállalja, hanem a szállítást, összeszerelést, kihelyezést is vállaljuk.

A végső kialakítás és a kész üzletberendezés nekünk is ugyanolyan fontos, mint a megrendelőnek! Ismerje meg közelebbről termékeinket és szolgáltatásainkat, keressen minket bátran!

 


 

Milyen feladatokra jók a várakoztató táblák?

Egy üzletben a hiánytalan üzletberendezés része a várakoztató tábla is. A sikeres értékesítés kulcsa ugyanis nem csupán a széles kínálat, a minőségi termékek vagy a felkészült és kedves eladók, de ugyanúgy az akadálytalan információ szolgáltatás is. A termékekhez vagy a bolt működéséhez kapcsolódó információkat egy ilyen várakoztató táblán szokás közzé tenni. A nagyobb méretű termékek mellett ilyen várakoztató táblákkal jól láthatóan fel lehet hívni a figyelmet a termék főbb jellemzőire, illetve az árára is, de jó szolgálatot tesz akkor is, ha például aktuálisan futó akcióról szeretnék tájékoztatni a vásárlókat.

Az ilyen táblák nemcsak az eladótérben hasznosíthatóak, de például az üzlet bejáratánál, illetve a kasszáknál is praktikus a kiállításuk. A kasszáknál egy várakoztató tábla felhívhatja például a figyelmet az üzletben érvényben lévő szabályokra, a kasszáknál elvárt magatartási normákra. A bejáratoknál is nélkülözhetetlen a várakoztató tábla jelenléte, hiszen a betérő vásárlók már közvetlenül a bejáratnál értesülhetnek a nagyobb akciókról, a szezonális árleszállításokról, az aktuális promóciókról, illetve a kiemelt kedvezményekről is.

Ezzel párhuzamosan az ilyen táblákat olyan helyekre is ajánljuk, mint az ügyfélszolgálatok, irodák, rendelők, vendéglátóegységek, recepciók vagy egyéb, szolgáltatást nyújtó helyek, ahol egy hasonlóan praktikus üzletberendezést jól ki tudnak használni az információ továbbítására.

A várakoztató táblák kialakítása megfelel az aktuális igényeknek, tehát a keretük könnyen kezelhető, hogy a papírra nyomtatott információt egyszerűen lehessen cserélni. Ezen kívül pedig akár a tábla helyzetét is lehet változtatni függőleges vagy vízszintes irányba.

A várakoztató táblák elegáns, letisztult megjelenéssel bírnak, illenek minden környezetbe, csak annyira láthatóak, amennyire kell. Üzletberendezéseink között ilyen táblákat is talál, ha megtekinti széles termék kínálatunkat. Kérdéseivel keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!

 Tájékozódjon a megállító táblák szabályairól, elhelyezéséről!

 

Manapság több figyelemfelkeltő népszerűsítő eszköz is a cégek rendelkezésére áll, így minden vállalkozás ki tudja választani azt az opciót, ami teljes mértékben megfelel az igényeknek. A megállító táblák a legközkedveltebb megoldások közé sorolhatók e téren, ugyanis valóban hatásosan vonzzák a vásárlókat, ügyfeleket. A különböző formájú és méretű megállító tábláknak a legfőbb céljuk, hogy tájékoztassák, irányítsák és vásárlásra vagy a szolgáltatás igénybevételére ösztönözzék az embereket. A megállító táblákra azonban felhasználásukkal, elhelyezésükkel kapcsolatban bizonyos szabályok vonatkoznak, amikkel fontos tisztában lenni, ugyanis így rengeteg kellemetlenségtől és büntetésről is megkímélheti magát.

 

Mivel a megállító táblák főként közterületen foglalnak el helyet, mindenképp szükséges úgynevezett közterület-használati engedélyt benyújtani az önkormányzathoz. Bizonyos városokban az egységes és rendezett városkép megőrzése miatt rendkívül szigorúan veszik ezt a szabályt, így, ha nem nyújtja be a használati engedélyt, még meg is bírságolhatják. Az igényléskor pontosan, négyzetméterben kell megadni, hogy a megállító tábla felállítása mekkora közterületet igényel és azt milyen időintervallumban szeretné használni. A havidíjat több minden is befolyásolhatja, például, hogy a megállító tábla a város központjában vagy pedig más, külvárosi részen lesz-e felállítva.

A megállító tábla elhelyezése akkor sikeres, ha nem balesetveszélyes a pozíciója, mindenki elfér mellette és nincs negatív hatással a település rendezett összképére. Rengeteg ízléses, igényes megoldás létezik a megállító táblákkal kapcsolatban, érdemes ezeket szem előtt tartani.

 

Kínálatunkban többféle megállító táblát is talál. Termékeink színvonalas, megbízható termékek, amiket bátran kirakhat a szabadba, hiszen kiválóan tűrik a szélsőséges időjárást. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 


 

Design információs táblákat keres?

Az információ napjainkban a legfontosabb dolog, és a legjobb, ha azonnali; nem véletlen az okostelefonok elterjedése sem. Persze információt nem csak az internetről szerzünk, hiszen nap, mint nap számos impulzus ér minket út közben, egy boltban, vagy akár egy kiállításon, rendezvényen is. Ezek nagy része valamilyen táblára írt szöveg képében jelenik meg, ám egyáltalán nem mindegy, milyen tábla az, amire az információ kerül.

A design információs táblák az információ közlésén túl dekorációs célokat is szolgálnak. Manapság, amikor mindennek van formaterve, egy tábla sem lehet egyszerűen csak egy papírlap, rajta szöveggel. A profizmus látszatához szükség van valamilyen körítésre még abban az esetben is, ha a táblán ugyanaz a szöveg szerepel. Az emberek sajnos hajlamosak elsőre ítélni, és egy kirakatra ragasztott felirat rossz benyomást tesz rájuk még abban az esetben is, ha az egyébként hasznos információkat közöl. A design információs táblák viszont adnak egy keretet a szövegnek – fizikailag és képletesen szólva is. A hatás a külső szemlélő számára lenyűgöző: lényegesen többen olvassák el a szöveget, ha az valamilyen professzionális eszköz segítségével kerül a szemük elé.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a szövegnek ne kellene figyelemfelkeltőnek lennie; a design információs tábláknak csupán a körítés szerepe jut. A sikeres tájékoztatás természetesen azon múlik, hogy hogyan tálaljuk az információt. A legegyszerűbb közlendő is szélesebb körbe jut el, ha a szöveg figyelemfelkeltő, esetleg humoros, de minimum esztétikusan van tálalva. A design információs tábla ez utóbbiban nyújt segítséget.

Kínálatunkban számos design információs tábla található a legkisebb, asztali verziótól a nagyméretű, megállító típusig, sőt, ezeken belül is többféle kialakítású táblát forgalmazunk, így, ha Ön ilyesmit keres, érdemes nálunk körülnéznie. Tábláink kiváló minőségűek, tartósak, az áruk pedig kedvező, tehát mindenképpen érdemes beszerezni őket üzletébe, telephelyére, vagy szakmai kiállításokra. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


 

Design prospektustartók a színvonalas tájékoztatásért

A prospektusok a tájékoztatás eszközei; termékeket és szolgáltatásokat lehet bemutatni velük az ügyfeleknek, ezért számos vállalkozás készítteti el őket, majd helyezi el az irodájában, vagy adja az érdeklődőknek kiállításokon. Nem mindegy azonban, hogy milyen formában tálalják őket, hiszen az asztalra helyezett prospektushalom nem kelti fel az érdeklődést, sőt, rendezetlen hatást kelt. Érdemesebb beszerezni egy design prospektustartót, amin csoportokba rendszerezve helyezhetőek el a különféle tájékoztató füzetek, így az ügyfelek is könnyebben találják meg azt, ami érdekli őket.

Egy design prospektustartó nem csak a vállalkozás telephelyén, irodájában, vagy előterében tehet jó szolgálatot, hanem a különféle rendezvényeken is. Szinte nincs is olyan vállalkozás, amelyik ne venne részt szakmai kiállításokon, hiszen igencsak megéri. Itt személyesen találkozhatnak olyan érdeklődőkkel, akik egyébként talán sosem vennék fel velük a kapcsolatot. A cél ezen rendezvények esetében a tájékoztatás, méghozzá minél szélesebb körben, hiszen így lesznek az érdeklődőkből előbb-utóbb ügyfelek. A legkönnyebben úgy lehet egy vállalkozást reklámozni egy ilyen kiállításon, ha prospektusokat adunk mindenkinek, akit csak elérünk, és ennek csupán egyik módja a hostok és hostessek alkalmazása; a design prospektustartók nem hiányozhatnak egyetlen kiállítási standról sem!

Amennyiben design prospektustartókra lenne szüksége a soron következő rendezvényre, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk álló és asztali prospektustartók közül is választhat, az alapanyagot tekintve pedig a plexi és az acél szerepel a választékunkban. Méretek szerint is vásárolhat, sőt, érdemes akár több design prospektustartót is beszereznie, hogy ne csak a kiállításokon, de az irodában is tudja tájékoztatni az ügyfeleit szolgáltatásairól, termékeiről!

Ha kérdése lenne design prospektustartóinkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon kollégáinkhoz bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


   

A kültéri megállító táblák szerepéről röviden

Kültéri megállító táblával már mindenki találkozhatott, hiszen rendkívül népszerű a különféle kereskedelmi, illetve vendéglátóipari vállalkozások körében. Ez alatt gyakorlatilag azt kell érteni, hogy szinte nincs is ma Magyarországon olyan büfé, presszó, ruhaüzlet és élelmiszerbolt, ami előtt, a bejárat közelében ne lenne legalább egy ilyen figyelemfelkeltő eszköz.

A kültéri megállító táblák szerepe gyakorlatilag az információk közlése az arra járókkal, ami által esetleg be is csábíthatóak az üzletbe. Az aktuális akciók, a napi menü, a legnépszerűbb termékek így jutnak el a legegyszerűbben a vásárlóközönséghez, és persze bővítik is az adott üzlethelyiség látogatóinak számát. Számos esetben visszatérő vásárlókat, illetve vendégeket lehet ezáltal szerezni, ami minden vállalkozásnak előnyére válik.

Nem mindegy azonban, hogy milyen kültéri megállító táblát választunk, hiszen számos változatban elérhető ez a termék, és mind kialakításban, mind minőségben akadnak eltérések. Fontos, hogy a kültéri megállító tábla jól viselje az időjárás viszontagságait, vagyis lehetőleg legyen korrózióálló, és ha lehet, ne boruljon fel egy kisebb széllökéstől sem. Az sem mellékes, hogy a tábla stílusa illik-e az adott üzlet arculatához, és a feliratok, illetve plakátok védelme is legyen megoldott. Ez utóbbi kitétel azért érdemes a figyelemre, mert a kialakítást tekintve létezik táblafestékkel bevont változat, amelyre krétával írhatóak fel az információk, míg a másik, széles körben elterjedt típus kisebb-nagyobb, nyomtatott oldalak kültéri elhelyezésére alkalmas.

Kínálatunkból többféle kültéri megállító tábla beszerezhető, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amelyik minden tekintetben megfelel az elvárásainak, illetve cége profiljának. Tekintse meg Ön is választékunkat, válasszon, majd rendelje meg egyszerűen! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, árainkról, vagy a rendelésről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 


 

Amit a ruha üzletek berendezéséről tudni érdemes

Ha egy üzletben nagy forgalmat szeretnénk lebonyolítani, akkor nagyon sok mindenre kell odafigyelni. Nem elég az árukészlet változatosságát szem előtt tartani, fontos az üzlet berendezése is, vagyis az, hogy hogyan kínáljuk az árut. Ez nincsen másként a ruhaboltokkal kapcsolatban sem, az alábbiakban az ehhez szükséges termékeket tekintjük át.

Egy ruházati üzlet berendezésének elengedhetetlen részét képezik a ruha állványok. Nem érdemes azonban csak ezekre helyezni az árut, mert így áttekinthetetlen lesz az eladók és a vevők részéről is. Tanácsos beszerezni olyan kínáló asztalokat is, amiken összehajtogatva helyezhetőek el a ruhák, és természetesen nem szabad megfeledkezni a kirakati babák jelentőségéről sem. Az üzlet berendezésekor célszerű az akciós termékeket különválasztani egy-egy turkáló kosárban. Vegyük figyelembe, hogy a kasszapult mindig szem előtt van, és válasszunk olyat, ami illik a bolt stílusához.

Ruházati üzlet berendezéséhez keresi az ideális termékeket? Nálunk jó helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

                                                                       


 

Plexi árjelzőkkel élen járhat a vevőtájékoztatásban!                     

A vevők megfelelő tájékoztatása a kínált termékekről mindig fontos. Ennek egyik alapvető része az egységár feltüntetése, amelynél kiemelt figyelmet kell fordítani az egyértelműségre, a jól láthatóságra és az olvashatóságra. Ez az ömlesztett áruféleségek, például zöldségek, gyümölcsök esetén nem is olyan egyszerű, azonban cégünk kiváló megoldással áll rendelkezésére a probléma orvoslásához, mégpedig a plexi árjelzőkkel.

A plexi árjelzőket elhelyezheti a zöldséges, gyümölcsös ládák előtt, de mivel ezek az eszközök nagyon csekély súllyal rendelkeznek, akár az árura is rátehetőek. Az árjelzők egyszerűen használhatóak, így a gyakori árváltozások sem okoznak hosszas pluszmunkát. Mindössze egy mozdulat, hogy kicserélje bennük az árcímkét. Szükség esetén ráadásul könnyen tisztíthatóak, így hosszú távon is használhatóak a vevők tájékoztatásához.

Keressen fel minket bizalommal, ha plexi árjelzőket szeretne vásárolni, széles termékválasztékkal állunk rendelékezésére!

                                 


                                                                                                                     

Könnyen kezelhető árazógépekkel gyerekjáték az árazás!

Az érvényben lévő szabályok szerint minden eladásra szánt terméken fel kell tüntetni annak pontos és valós árát. Amennyiben egy üzletben nincsenek kihelyezve árak, vagy nincsenek beárazva a termékek, az bírságot von maga után. Az árazás történhet az erre a célra készített plexi sávok segítségével, vagy pedig árcímkék elhelyezésével. Az árcímkék legegyszerűbben árazógépek használatával rögzíthetőek.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, amennyiben még nem rendelkezik árazógéppel, és szeretne egyet, vagy többet a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni! Ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat, illetve termékeinket.

A kínálatunkban kétféle árazógép is megtalálható, a használatuk egyszerű és gyors árazást tesz lehetővé. Mindegyik eltérő karakterszámban képes nyomtatni egy, illetve két sorban, attól függően, hogy melyik modellt választja. Az árazógépekhez többféle kiegészítőt is vásárolhat webáruházunkból.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, ha árazógépeink felkeltették az érdeklődését!

 


 

A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés!

Ahhoz, hogy egy üzlethelyiség népszerűvé váljon, nemcsak a minőségi, gyakran frissülő árukészletre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem a bolt körülményeire is. Tény, hogy a vevők szívesebben térnek be olyan üzletbe, ahol igényes környezet várja őket. Ezt nagyban befolyásolja az ott található üzletberendezés is.

A nagy forgalom egyik legfontosabb elősegítője a minőségi üzletberendezés. Színvonalas, ízléses berendezésekkel garantáltan kellemes és igényes légkört lehet teremteni az üzlethelyiségben, így a vevők szívesebben is térnek be a boltba, hiszen a körülmények szinte bevonzzák őket, és másokat is arra buzdítanak, hogy kövessék a példájukat, így széles vevőkör ismerkedhet meg a boltban található termékekkel. Mindezek alapján nem lehet kérdés, hogy érdemes időt és energiát fordítani arra, hogy a tulajdonosok megleljék a tökéletes üzletberendezést, hiszen ez hosszútávon szolgálja a cég népszerűségét.

Ha Ön még nem tudja, hogy honnan szerezze be igényes üzletberendezését, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 

 


 

                                                                                                                

Miért fontos a minőségi üzletberendezés?                                   

A kereskedelemben nagyon sok múlik a külsőségeken is. Ha valamit szeretnénk eladni, akkor arra is ügyelni kell, hogyan kínáljuk a vásárlóknak. Ezért is fontos a minőségi üzletberendezés.

Amikor egy vásárló betér az üzletbe, azonnal a szeme elé tárul az egész bolt stílusa, arculata és a hangulata. Egy elhanyagolt, rendezetlen bolt cseppet sem jövedelmező, mert nem vonzza a vevőket, negatív képet ad. Másrészről a minőségi üzletberendezés hosszú távra is jó befektetés, mivel megbízható és strapabíró, sokáig nincs szükség javításra vagy cserére.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen kiváló ár-érték arányban minőségi üzletberendezést! Fali hálók, ruha állványok, ékszertartók, kirakati babák vagy sínes fali rendszerek, bútorok, ülőkék is kedvező áron megrendelhetőek.

Nézzen körül, és varázsolja újjá üzletét termékeinkkel! Amennyiben nem találja, amire szüksége van, esetleg kérdése merült fel, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 


                                                                                                                                              

 

Mire figyeljen az üzletberendezés kiválasztásakor?

Egy üzlethelyiség felújításakor vagy bővítésekor elkerülhetetlen, hogy a boltba új üzletberendezés kerüljön. Amikor beszerzésre kerülnek a bútorok, nem árt bizonyos tényezőket figyelembe venni, így a tulajdonos biztos lehet abban, hogy hosszú távú megoldásként tekinthet a megvásárolt termékekre.

Az első és legfontosabb az üzletberendezés megvásárlásakor, hogy a bolttulajdonos valóban a kínálatának megfelelően szerezze be a polcokat, bútorokat. Ha nem veszi figyelembe az áruk fizikai tulajdonságát, úgy nem fogja tudni ízléses és látványos formában bemutatni a vevők számára a portékákat, emiatt pedig a vásárlási kedv alábbhagyhat részükről.

A kialakításon kívül az esztétikum is fontos az üzletberendezés kapcsán. Érdemes a helyiség színvilágához vagy akár a márkajelzés stílusához igazítani a vásárlást, ugyanis így az adott brand tovább erősödhet, ez pedig abszolút pozitív hatással bír a vevőkre.

Kínálatunkban minden olyan üzletberendezést megtalálhat, amely illik felújított vagy bővített bolthelyiségébe. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 

 


 

                                                                                              

Bizsuállvány a gyűrűknek is!

Az ékszereknek szükségük van arra, hogy ízlésesen közszemlére tegyék őket. Talán még jobban, mint a ruháknak, hiszen sok esetben értékes, csillogó, dekoratív darabokról van szó, amiket vétek egy sötét vitrinbe rejteni. Éppen ezért az üzletberendezés egyik alapdarabja a bizsuállvány! Azonban a gyűrűk esetében lehetünk kicsit kreatívabbak, bátran válasszunk például gyűrű tárolására szolgáló festett öntött műanyag kezet!

Egy ilyen kézen jobban érvényesülnek az ékszerek, sokkal inkább észreveszik őket a vásárlók, mint egy üveg vitrinben. Egy ilyen bizsuállványról bátrabban leveszik és felpróbálják az ékszereket, de a kirakatba is kerülhet, hogy a drágább, vagy szebb darabokat reklámozza.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon hagyományos, vagy rendhagyó bizsuállványokat gyűrűkhöz is! A segítségünkkel megteremtheti ékszerei számára a dekoratív kihelyezés lehetőségét, és népszerűbbé teheti termékeit a vásárlók körében! Elérhetőségeinken minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

 


 

                                                                                                                                                     

Hívja fel a figyelmet árukészletére bizsuállványokkal!          

A bizsuk kihelyezésének több módja is van, attól függően, hogy milyen üzletberendezést választunk hozzá. Többféle eszközt is bevethetünk egyszerre annak érdekében, hogy a vásárlók minden ékszert, amit az üzlet kínál, észrevegyenek és meg tudjanak nézni.

Itt van mindjárt a forgatható bizsuállvány, amit a pultra, szemmagasságban lehet kihelyezni. Erre egyszerre több nyaklánc is elfér, és forgatható, tehát semmi nem marad rejtve az érdeklődők elől, ráadásul az eladók számára is karnyújtásnyi távolságra van. Előfordul, hogy a forgatható bizsuállvány nem elég, mert olyan óriási a kínálat; ebben az esetben a fali állványokat tanácsos felhasználni, mert ezekkel akár egy teljes falfelületet is kihasználhatunk a nyakláncok kihelyezésére. Végül ott vannak az ékszertartó nyakak, amiket egy, esetleg pár darab ékszer kiemelésére vehetünk igénybe.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és válogasson bizsuállványaink közül! Bővítse üzletberendezései sorát a vásárlói igényeknek megfelelően!

 


 

Segítse a vásárlók döntését torzók használatával!                                    

Divatáru kereskedéssel foglalkozik, és fontosak Önnek az ügyfelek? Szeretne nekik segíteni a vásárlásban, vagy a végső döntésben egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban? Számít Önnek a rendezett és ízléses üzlethelyiség? Ha a kérdésekre igennel felelt, biztosan torzókra lesz szüksége!

A torzók mind a tulajdonosok, mind a vásárlók szemszögéből előnyös berendezési eszközöknek számítanak, ugyanis a vevőknek a felsőrészek esetében nem a fantáziájukra kell hagyatkozniuk a kialakítással, fazonnal kapcsolatban, hanem vizuálisan összképet kaphatnak a termékekről, így könnyedén el tudják dönteni, hogy valóban szükségük van-e a termékre, vagy sem. Mivel a torzók bemutató eszközöknek számítanak, főként kirakatrendezéshez és az aktualitások megjelenítéséhez alkalmazzák őket. A torzók felkeltik a vásárlók érdeklődését, így sokkal könnyebben lehet becsalogatni és vásárlásra buzdítani őket.

Segítse Ön is vásárlóit, szerezze be üzlethelyiségébe a torzókat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot! 

 


     

A torzók funkciójáról bővebben

Akik a ruhaiparban tevékenykednek, vagy ruházati boltot vezetnek, azok számára a torzó kifejezés nem ismeretlen, ugyanis szinte minden ruházati termékkel foglalkozó kisebb-nagyobb vállalkozás telephelyén fellelhetőek ezek a praktikus kiegészítők.

A torzók olyan próbababa-szerűségek, amelyeknek csak a törzs része áll rendelkezésre, ebből kifolyólag a torzókat főleg felsőruházati termékek, vagy rövid ruhák esetében használják. Erre azért van szükség, mert nem egy póló vagy tunika esetében a vállfák csalhatnak, míg a torzók a ruhák kialakítását, fazonját emelik ki, így a vásárlóknak első látásra nem kell a fantáziájukra hagyatkozni egy-egy felsőrész esetében. Torzókkal nemcsak az üzlethelyiségen belül találkozhatnak a vásárlók, hanem a kirakatokban is, hiszen alkalmazásukkal kiválóan bemutathatóak az aktuális trendek is, így igazi vevőcsalogató eszközként is funkcionálnak.

Ha torzókra lenne szüksége, szerezze be választékunkból! Ha kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! 

                                                       

 


Miért döntsön az áruakasztós üzletberendezések mellett?

Aki kereskedelemmel foglalkozik, tisztában van azzal, hogy mennyire befolyásoló tényezőként hat az üzlethelyiség rendezett látványa, hiszen a legtöbb vevőt már a helyiség külleme is meggyőzi arról, hogy az adott üzletet válassza a vásárláshoz. Ahhoz, hogy ily módon előnyre tehessen szert, mindenképp gondot kell fordítani az üzlet berendezésére, aminek beszerzésekor ne feledkezzen meg az áruakasztó üzletberendezésekről sem!

Az áruakasztó üzletberendezések igen keresett termékeknek számítanak, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulnak az üzlethelyiség rendezettségéhez, ráadásul alkalmazásukkal a kínálat tökéletesen átlátható, így a vevők könnyedén tudnak válogatni! Az áruakasztó üzletberendezések nem csak az emberek kényelmét szolgálják, hanem az árukészlet kiváló állapotban maradását is, ugyanis az árucikkek többsége ily módon elhelyezve kevésbé sérül!

Teremtse meg a rendet az áruakasztó üzletberendezésekkel! A minőségi termékeket garantáljuk! 

Milyen üzlethelyiségek esetében érdemes az áruakasztó üzletberendezésekkel számolni?     

Az áruakasztó üzletberendezések rendkívül keresett és népszerű termékek, ugyanis számos előnnyel bírnak: többek között praktikus kialakításúak és rendezett összképet biztosítanak az üzlethelyiség számára. Ugyan bárhol hasznukat veszik, de vannak olyan kereskedelmi területek, ahol egyszerűen elengedhetetlenek az áruakasztó üzletberendezések!

Az áruakasztó üzletberendezések alkalmazási területeit főleg az árukészlet és annak csomagolása befolyásolják, ugyanis nem egy termék esetében a gyártók már a csomagolás küllemével irányt mutatnak arra, hogy a kereskedők milyen módon helyezzék ki az adott árut. Az áruakasztó üzletberendezésekkel főleg különböző barkácsáruházakban, ékszerüzletekben, vagy egy egyszerűbb élelmiszerboltban is találkozhatunk.

 

 


                      

Kirakati babák nélkül üres a kirakat!

Egy üzlet vonzerejét nagymértékben meghatározza az, hogy mi fogadja a vásárlókat a kirakatban. A kirakat tulajdonképpen egyfajta ízelítő, ami a belső tartalomhoz csinál kedvet. A kirakati babák azon üzletberendezések közé tartoznak, amikkel berendezni egy kirakatot szinte kötelező!

A kirakati babákon be lehet mutatni az aktuális kollekciót, a legérdekesebb darabokat rivaldafénybe lehet állítani már az előtt is, hogy a vásárlók belépnének a ruhaboltba! A felhasználásukkal jól illusztrálható, hogyan mutat egy ruha, vagy egy komplett outfit felvéve! Ez sokkal ideálisabb megoldás, mintha vállfán, vagy fektetve tálalnánk a kínálatot! Egy kreatívan berendezett, jól eltalált kirakat felkelti a figyelmet, kedvet csinál a vásárláshoz, beindítja a fantáziát, felszítja a kíváncsiságot annyira, hogy nem lehet nem betérni a ruhaüzletbe!

Keressen minket bizalommal, és rendeljen üzletébe különféle, tartós, minőségi kirakati babákat! Egy kirakat szinte üres nélkülük! 

 


                                                                                        

Önnek teljes az üzletberendezése?

A használt ruha üzletek nagyon népszerűek mostanában.  Egy ideje megfigyelhető az a tendencia, hogy egyre többen a second hand boltokat választják, ha ruhavásárlásról van szó. Aki használt ruha üzletet üzemeltet, annak is ügyelnie kell a külcsínre! A vásárlóbarát elrendezés, az ideális helykihasználás és a jól megválasztott üzletberendezés segítségével alakítható ki a hosszú távon is népszerű üzlet!

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk azokat az üzletberendezéseket használt ruha kereskedésébe, amikből esetleg még hiányt szenved! A korábbi szokásokkal ellentétben a használt ruhák egy nagy, és átláthatatlan kupacba dobálása már nem szokás, sokkal vonzóbb az igényesen elrendezett ruhakínálat! Egy barátságos bolt, egy vásárlókat vonzó kollekció kialakításához szüksége lesz ruhasztenderekre, vállfákra, polcrendszerekre, vagy éppen bizsuállványra! A turkálókosarakról se feledkezzen meg!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen minőségi üzletberendezést webshopunkból!

 

 

 


 

                                                               

Stílusos fali rendszerek - Felejtse el az üresen tátongó felületeket!

Arra törekszik, hogy ruhaüzletéből kihozza a maximumot? Egy nagy alapterületen elhelyezkedő boltot is be lehet úgy rendezni, hogy az előnytelen legyen, de egy kicsi boltocska is lehet sikeres és vendégcsalogató.

Mi a titok? Először is nem árt okosan megválogatni az üzletberendezést. Ahol nem férnek el a hatalmas polcok vagy széles állványok, ott más, praktikusabb megoldásokra van szükség. Gondolt már arra, hogy a különféle fali rendszerekkel mennyi helyet spórolhat? Próbálja ki ezeket a praktikus polcrendszereket és meg fogja látni, hogy nem létezhet nélkülük üzletberendezés.

Miért előnyös ilyen fali rendszereket választani? Ezek a rendszerek a legkézenfekvőbb felületeket, a falakat használják ki. Akár egészen a padlótól a mennyezetig a teljes falat lefedheti egy sínes panellal vagy fali oszlopos rendszerrel, és máris megvan hová pakolhatja az eladásra szánt áruit.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza azt a fali rendszert, ami a legjobban illik üzletéhez és elképzeléseihez! Különféle oszlopos vagy sínes panelek és fali rendszerek közül válogathat, amikkel helyet spórolhat és kihozhatja a maximumot üzletéből!

 


                         

Rendeljen turkáló kosarakat az üzletébe!

Ruhákat árul, de nincs már hely, hogy még több terméket ízlésesen elhelyezzen, pedig lenne rá igény? Esetleg gyakran tart akciókat és ehhez kellene egy speciális hely, amiről a vevő a boltba lépve azonnal tudja, hogy ott vannak az olcsóbb áruk? Akkor a turkáló kosár a legjobb megoldás!

Aki ruházati termékekkel foglalkozik, már biztosan tudja, hogy sokszor kellemetlenségbe ütközhet bizonyos áruk elhelyezése – például az utolsó darabok, ha a kínálat többi része között maradnak, akkor állandó kérdezősködésre adnak lehetőséget, hogy van-e belőle más méret is. Ezeket jó külön kezelni, és erre a turkáló kosár remek lehetőséget ad! Ráadásul az értékcsökkent áruk, a szezonális kiárusítás, vagy bármilyen más egyéb ötlet esetében is nagy hasznát veheti!

A turkáló kosár sok vevő számára igazi élményt ad, hiszen bátran kutathatnak kincsek után a ruhák között. Adja meg Ön is a lehetőséget az üzletébe betérőknek, és szerezzen be nálunk minőségi turkáló kosarakat!

 


                                  

Rácsos állványok kis üzletbe

Léteznek, hatalmas, tágas üzletek, amelyekben szinte el lehet veszni, ugyanakkor vannak egészen apró, otthonos méretű boltocskák is. Utóbbiakban is ki lehet alakítani ideális körülményeket ahhoz, hogy az értékesíteni kívánt áru is ízlésesen elférjen és a vevők is kényelmesen érezzék magukat, anélkül, hogy levernék az árut a polcokról vagy szoronganiuk kellene.

Ilyen praktikus megoldás például a nagy teret elfoglaló polcrendszerek helyett, a rácsos állványok használata. A rácsos állványok többféle méretben, görgős változatban is kaphatóak. Előnyük, hogy keskenyek, mégis egy egész falfelületnyi teret lefedhetnek. Kiválóak különféle apróbb kiegészítők kínálatára, de akár vállfák segítségével akaszthatunk rájuk ruhákat is.

Egy kis alapterületű boltban ugyanígy hasznosak lehetnek a karos ruha sztenderek, körállványok vagy éppen olyan falra szerelhető gondolák, amelyekre áruakasztók, karok erősíthetőek.

Nézzen szét webáruházunkban, és szerelje fel üzletét minőségi, praktikus üzletberendezéssel!

 


Esküvői ruhaszalonokba is ajánljuk kirakati babáinkat!                

 

Aki esküvői ruhákkal foglalkozik, tudja, hogy az óriási ruhaválasztékban könnyen elvesznek a menyasszonyok, hiszen nehéz dönteni a szebbnél szebb ruhák között. Legszívesebben felpróbálnák szinte az összeset, ez viszont már egy egész napot kíván, ráadásul mire a végére érnek, elfelejtik milyenek voltak az elsők.

Ezen problémák kiküszöbölésére ajánljuk a kirakati babákat! Érdemes őket a legújabb kollekcióba felöltöztetni, így sokkal jobban láthatóvá válik az esküvői ruha szépsége, a szoknya esése. Sokszor előfordul, hogy egy-egy ruha különlegessége a fogason lógva teljesen észrevehetetlen, míg egy próbababán már igen látványossá válik. Sok időt is spórolhatunk a menyasszonynak, ha már a próbababán látja, hogy az adott ruha nem az ő alkatára való, neki nem állna jól, és ezért fel sem próbálja.

Ha szeretne esküvői ruhaszalonjába élethű próbababákat vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Minőségi termékekkel, kedvező árakkal és gyors ügyintézéssel várjuk!

 


                   

Tippek kirakatok berendezéséhez

Rengeteg üzletet látunk nap, mint nap, ám míg egyes kirakatok mellett egyszerűen elsétálunk, mások előtt szinte ott ragadunk. Természetesen ezt befolyásolja az is, hogy az adott árura mennyire van szükségünk, de a dizájn elemek is sokat lendítenek figyelmünk felkeltésén.

Amelyik kirakat nem ragadja meg a tekintetünk, ott valószínűleg nincs átgondolt koncepció az áruk bemutatására. A koncepció kidolgozásra elegendő időt kell szánni, hiszen ez adja az első benyomást az üzletről. Vannak bizonyos szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a kirakat berendezése során:

  • Tanácsos igényes kivitelezésű kirakati babákat választani.
  • A fényt érdemes a próbababák mellkasára irányítani.
  • A kirakat folyamatos tisztántartása alapkövetelmény.
  • Ajánlott kéthetente átrendezni a kirakatot.

A kulcsszó a minőség és a kreativitás! Ha Ön is igazán figyelemfelkeltő kirakattal szeretné fellendíteni üzlete forgalmát, bátran válogasson kirakati babáink és más üzletberendezési elemeink között!


Pár mondat  2015-ről !     

Az év eleje egy 2014 év végén hozott döntés és személyi változások sorozatával lezárult egy akadozóan működő folyamat,amit egy addig is erősen és kreatívan zajló gyártási tevékenységet erősen visszafogó eladói háttér akadályozta amit egy személyi változással sikeresen megoldottunk!
Azóta több mint 50 %-al nőtt a cégünk forgalma 100%-kal tudtuk bővíteni a gyártási kapacitásunkat egy festő üzem egységgel, és egy újabb lakatosüzemmel,és egy megbízható pontosan precízen dolgozó asztalos csapattal!
Az új terület ami a weben történő áruforgalmazás eddig nálunk falakba ütközött még a fel említése is a témának, de mivel aki miatt ez nem valósult meg évek óta, ő már nem a mi csapatunkba tartozik,így ezen a téren is meglepő gyorsasággal tudtunk nőni és még nagyon sok van előre!
És nem csak az egyedi megrendeléseink nőttek hanem a bemutató termünk látogatottsága is a duplájára nőtt így csekély mértékű (280nm) eddigi terünket hamarosan a duplájára kell növelnünk!
Mi nem a konkurencia fenyegetésével és üzleti titkok kiszagolásával szeretnénk előrébb jutni hanem minél inkább érthetően átláthatóan bemutatni és a nem hozzáértőknek segítséget adni a termékeink bemutatásával, illetve az egyszerűség nyelvére lefordítani az üzletberendezési lehetőségeket és a  display állványok fontosságát ! Azért ,hogy mindenki tudja növelni a forgalmát oly módon hogy nem kell feltétlenül irreálisan drága üzletberendezést és pozicionáló állványokat rásózni vagy valami távol keleti"bóvlit" ami még a kiszállítást is alig éli túl!Természetesen mi is forgalmazunk külföldről beszerzett terméket (NEM CHINAI) de elsősorban a Magyarországon a saját üzemünkben gyártott termékeket részesítjük előnybe és egyre inkább azt látjuk hogy a megrendelőinknek is fontos az ár mellett a származás és a rugalmasan személyre szabható forma és a megfelelő minőségű felületkezelés!
Ami nagyon fontos hogy nem csak mondjuk hogy értünk hozzá hanem vezetői és más szinten is szakmai végzettségünk is ezt igazolja! Sajnálattal látom hogy más cégeknél
se iskolai végzettség se több éves szakmai tapasztalat nincs a háttérben és mégis úgy hirdetik magukat hogy szakértők!
Végezetül mi nem fenyegetéssel zárjuk a mondatot,hanem továbbra is kitartóan és alázatosan állunk a megrendelőink rendelkezésére!
     
     


Ésszerű spórolás olcsó üzletberendezéssel!
Új vállalkozásba fogott és még nem engedheti meg magának, hogy mindenfélére meggondolatlanul
költsön? Nem kell a legmagasabb árkategóriában gondolkodnia, olcsóbban is találhat megbízható
termékekeket, szolgáltatásokat, amikkel kapcsolatban nem szükséges kompromisszumokat kötnie!
Keresse fel webáruházunkat, ha olcsó üzletberendezéssel szeretné boltját kiegészíteni! Nálunk olyan
termékek közül válogathat, amik segítségével teljeskörűen berendezheti az üzletét, de nem kell értük
vagyonokat fizetnie! Állványok, pultok, bútorok mellett sínes fali rendszerek, kosarak, görgők és
egyéb kiegészítők is egyszerűen megrendelhetőek. Vásároljon online, és fizessen ésszerű árat az új
üzletberendezésért!
Az olcsó üzletberendezéssel jól jár, mert másra is költhet a forrásaiból, és nem szükséges a
berendezésbe ölnie a megtakarításait. Praktikus, megbízható, modern és nem utolsó sorban olcsó
üzletberendezésért keressen minket bizalommal a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink
egyikén!


Átlátható árukínálat modern polcrendszerekkel
A vásárlói kedvet jelentősen befolyásolja, hogy az üzlethelyiségbe belépve a vevő mit tapasztal. Ahol
rend, tisztaság uralkodik és átlátható az árukínálat, ott szívsebben nézelődik, és nagyobb eséllyel
vásárol akár olyan termékeket is, amelyeket alapvetően nem állt szándékában megvenni. Hogy ezt
hogyan érhetjük el? Többek között úgy, ha a megfelelő polcrendszert alkalmazzuk!
A polcrendszereknek köszönhetően könnyen a vásárlótérbe, szem elé tehetünk minden árutípust.
Természetesen érdemes egyfajta rendszert kialakítani és a hasonló termékeket egy helyre tenni.
Rendszerezhetünk annak alapján is, hogy mit szeretnénk a leginkább eladni vagy mi az, ami kevésbé
népszerű és ritkábban van rá szükség. A polcrendszereket érdemes úgy kialakítani és elhelyezni, hogy
a vevő egyből lássa, hogy merre találhatóak azok a termékek, amelyek érdeklik. Az átláthatóságnak
köszönhetően természetesen az eladó dolga is könnyebb lesz és a leltározás sem okozhat ezentúl
gondot.
Ha megbízható polcrendszerre van szüksége, a legjobb, ha hozzánk fordul! Keressen minket bátran,
és segítünk, hogy a legjobbat választhassa!


 

 

A megfelelő polcrendszerekkel ideálisan rendezheti be az üzletét!

 

Üzletberendezésnek nem kell sok mindent beszerezni, elég, ha pont annyi van, amennyi kell. Ha a boltok túlzsúfoltak, a vásárlók nem biztos, hogy szívesen térnek be, hiszen nem túl kellemes olyan helyen vásárolni, ahol ők sem férnek el. Mit javasolunk, ha ruhaboltot kell berendezni? A polcrendszerek azon üzletberendezések közé tartoznak, amikre minden üzletben szükség van, és biztos, hogy találnak számukra helyet és feladatot.

 

Akár kicsi az üzlet, akár tágas, és rengeteg hellyel rendelkezik, a polcrendszerek segítségével praktikusan be lehet rendezni. Amennyiben olyan polcrendszerekre, illetve üzletberendezésre van szüksége, amikkel tökéletesen kihasználhatja a bolt adottságait, és a vásárlók érdekeit is szolgálhatja velük hosszú távon, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kínálatunkban nívós, kedvező árú, változatos méretű polcrendszereket talál. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeken, és kérjen részletesebb információkat polcrendszereinkről!

 


Ízléses formában kínálná portékáit? A keretes fali rácsok ideálisak ehhez!

 

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy csábító árukínálattal várják a vásárlókat, hiszen ez az egyik legfontosabb kulcs a sikerhez.  Ahhoz, hogy a vevők ne tudjanak ellenállni a portékáknak, nemcsak azok minőségére kell odafigyelni, hanem az elrendezésükre is, hogy minél ízlésesebben, rendezettebben legyenek kihelyezve. Ha Ön megfelelő berendezést keres ehhez, válassza a keretes fali rácsokat!

A keretes fali rácsok alkalmazásával lehetősége van arra, hogy termékeivel becsábítsa vevőit az üzlethelyiségébe, ugyanis a berendezés olyan tárolási körülményeket biztosít a portékáknak, amik bármelyik vásárló figyelmét felkelthetik. A keretes fali rácsok tetszés szerint variálhatóak és számos termék elhelyezhető rajtuk, ebben a formában pedig a kínálatot nemcsak a vevők tudják szemmel tartani, hanem Ön is, így mindig tudni fogja, hogy melyik terméket kell pótolni.

Szerezze be mihamarabb saját keretes fali rácsát üzlethelyiségébe, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Milyen előnyökkel bírnak a keretes fali rácsok?

 

Manapság azok a vállalkozásvezetők, akik kis-, vagy nagykereskedést tartanak fent, számos olyan berendezésből válogathatnak, amelyek felhasználásával igényes kialakítású üzlethelyiséggel várhatják a vásárlókat, azonban a kínálatból azok az eszközök kerülhetnek ki győztesként, amelyek könnyedén és egyedi igények szerint variálhatóak. Ha Ön is ilyen berendezést keres, ne kutasson tovább, hanem válassza a keretes fali rácsokat!

 

A keretes fali rács egyik legnagyobb előnye, hogy az ügyfél tetszőlegesen, az üzlethelyiség kialakításához és a termékekhez igazíthatja az elhelyezésüket és felhasználásukat. Kedvező árakon lehet beszerezni hozzájuk kiegészítő elemeket, amelyek még kényelmesebbé teszik a keretes fali rácsok alkalmazását. A keretes fali rácsok masszívak és ellenállóak, könnyen tisztántarthatóak és nem utolsó sorban hozzájárulnak a rendezett összkép kialakításához.

Tapasztalja meg Ön is a keretes fali rácsok előnyeit, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 


A rácsos állvány lehetőségei

Egy ruhaüzletet sokféleképpen be lehet rendezni, hiszen sokféle üzletberendezés közül válogathatunk. Minden adott ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álló eszközök, kiegészítők és bútorok segítségével egy olyan ruhaboltot alakítsunk ki, amilyet megálmodtunk. A bolt adottságaiból a legtöbbet úgy hozhatjuk ki, ha a különféle üzletberendezéseket okosan és kreatívan használjuk fel!

Mit lehet kezdeni például egy rácsos állvánnyal? Sokféle bútordarabot is tudunk velük helyettesíteni, kiválthatjuk vele a polcokat, a ruhasztendereket, de akár térelválasztásra is használhatóak. Ez különösen akkor hasznos, ha a ruhabolt alapterülete nagyon pici. Akkor is jól jöhet egy jól kihasznált rácsos állvány, ha nem szeretnénk túlzsúfolni az üzletet és a fal mentén végigfuttatott rácsos állványokra szeretnénk ízléses módon kihelyezni az árukat!

Csak kiegészítőket árul? Sapkák, sálak, ékszerek, táskák, vagy fehérneműk, esetleg papíráru kihelyezéséhez is felhasználhatóak a rácsos állványok!


 

Rácsos állványok kis üzletbe

Léteznek, hatalmas, tágas üzletek, amelyekben szinte el lehet veszni, ugyanakkor vannak egészen apró, otthonos méretű boltocskák is. Utóbbiakban is ki lehet alakítani ideális körülményeket ahhoz, hogy az értékesíteni kívánt áru is ízlésesen elférjen és a vevők is kényelmesen érezzék magukat, anélkül, hogy levernék az árut a polcokról vagy szoronganiuk kellene.

Ilyen praktikus megoldás például a nagy teret elfoglaló polcrendszerek helyett, a rácsos állványok használata. A rácsos állványok többféle méretben, görgős változatban is kaphatóak. Előnyük, hogy keskenyek, mégis egy egész falfelületnyi teret lefedhetnek. Kiválóak különféle apróbb kiegészítők kínálatára, de akár vállfák segítségével akaszthatunk rájuk ruhákat is.

Egy kis alapterületű boltban ugyanígy hasznosak lehetnek a karos ruha sztenderek, körállványok vagy éppen olyan falra szerelhető gondolák, amelyekre áruakasztók, karok erősíthetőek.

Nézzen szét webáruházunkban, és szerelje fel üzletét minőségi, praktikus üzletberendezéssel!

 

 

 


Köszöntse a vásárlókat vadonatúj, egyedi cassapultból!

 

Ruha, cipő, bizsu, kalap vagy lakberendezési tárgyak? Bármilyen termékeket árusító üzletbe is tér be egy vásárló, cassapulttal mindig találkozik. Alapvető felszerelésnek számít, ennélfogva meghatározza az üzlet képét is.

 

A cassapultokban zajlik a tényleges értékesítés, amikor az árut pénzre cserélik, az eladó pedig elégedetten távozhat az új szerzeményével. Egy cassapultnak sokoldalúnak kell lennie, mutatósnak, kényelmesnek és időtállónak is. Van úgy, hogy a kínálatban szereplő modellek egyike sem illik a boltba vagy nem felel meg minden szempontból. Ilyen esetekre is tudunk megoldást kínálni, hiszen egyedileg is gyártunk cassapultokat megrendelőinknek!

 

Ha szeretne egyedi cassapultot rendelni, keressen minket bizalommal, és rendelje meg a webáruházunkban kapható modellek alapján a saját pultját! Minden esetben méretre gyártott pultokkal is tudunk szolgálni, amit a megrendelők igényei és ötletei alapján még olyan kiegészítőkkel is felszerelünk, mint amilyen a LED világítás.

 

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink valamelyikén, és rendelje meg webáruházunk kínálatából az új cassapultot, vagy készíttessen egyedi modellt!

 

 


Útban van? Éppen ez a cél!

 

Mire jó egy forgó állvány? Természetesen arra, hogy a vásárlók útjában legyen! Szó szerint! Ezek az állványok ragyogó eszközei a vásárlók megállításának és vásárlásra ösztönzésnek. Kis helyen is elférnek, mégsem lehet őket nem észrevenni!

 

Ha egy forgó állványt jól helyezünk el az eladótérben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a betérő vásárlók megnézik azokat a termékeket, amiket az állványokra kihelyeztünk. Lehet az képeslap, napszemüveg, nyaklánc, vagy pedig szalmakalap, az biztos, hogy a legtöbben megnézik, vagy átforgatják.

 

Keressen meg minket bizalommal, és rendeljen forgó állványainkból! A kínálatunk igazán meggyőző, így biztosan nem kell attól tartania, hogy nem talál az elképzeléseinek megfelelőt, de ha mégis ez lenne a helyzet, akkor sincs oka kétségbe esni, mert akár egyedileg gyártott forgó állványokat is vásárolhat tőlünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és ismerje meg forgó állványainkat! Várjuk megkeresését üzletberendezésekkel kapcsolatban!

 

 


Mire jó a kirakati baba?

 

Az idők során számos megoldás született már arra, hogy miként is lehet kívánatosabbá tenni az emberek számára egy-egy üzlet kínálatát. Ezek közé tartoznak a különféle megállító táblák, bannerek, képek, és persze a kirakati babák is!

 

A kirakati baba több célú megoldás, amely bármely ruházati bolt esetében hasznos lehetőségeket rejt magában:

 

·       A kirakati baba elsődlegesen azért fontos, mert segítségével látványosan lehet bemutatni egy-egy ruhadarabot, amelyet különösen szeretnénk kiemelni a kínálatunkból. A vevő könnyebben tudja így elképzelni, hogy saját magán hogyan mutatna az adott darab.

·       Dekorációs funkciót is betölt, hiszen egy ízléses szettet viselő kirakati baba kiegészítőnek is tekinthető, amely beletartozik a kirakatunk képébe, szerves része annak.

·       Ötleteket adhatunk vele vásárlóinknak! Ha egy-egy merészebb összeállítást adunk a kirakati babára, azzal ösztökéljük a betérőket, hogy próbáljanak ki ők is valami újat, érdekeset.

A minőségi kirakati babák hosszú időn keresztül használhatóak maradnak, ezért megéri a legjobb megoldásokra beruházni. Keressen minket bátran ajánlatainkért!

 


 

 

Takarítson meg helyet forgó állványokkal!

 

Egy üzlet lehet kicsi és lehet nagy is, de az alapterület jellemzői nem állhatják útját annak, hogy vásárlóbarát módon rendezzék be. Hiába kicsi egy hely, ma már számos olyan praktikus üzletberendezés létezik, amivel minden rendelkezésre álló felületet alaposan ki lehet használni.

 

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson webáruházunk üzletberendezéseiből! Tudjuk ajánlani a helytakarékos megoldások híveinek például a forgó állványokat, amikkel megspórolhatjuk a falszélességben futó polcokat. Egy forgó állvány bárhol elfér, kialakításának köszönhetően pedig gyakorlatilag bárminek találhatunk rajta helyet, ami kiegészítő, vagy kisebb méretű termék. Kosarak, fogasok, tartók kínálnak jól megtervezett helyet az olyan divatcikkek számára, mint amilyenek a kalapok, sálak, fehérneműk, ékszerek, vagy cipők, de jut hely az újságoknak, képeslapoknak is.

 

Egy-két ügyesen elhelyezett forgó állvány, és máris jobban ki van használva a tér, máris többféle áruból válogathatnak a vásárlók anélkül, hogy egy zsúfolt boltba kellene belépniük.

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást kérhet!

 


A görgők megkönnyítik a hétköznapokat!

Legyen szó bármilyen munkaterületről, az ott dolgozóknak rendkívül fontos, hogy feladataikat egyszerűen és pontosan végezhessék el, ehhez viszont arra van szükség, hogy az energiájukat százszázalékosan a munkára fordíthassák. Sajnos a teljesítmény valamikor alábbhagy, mert olyan teendőkkel kell lefoglalniuk magukat, amik teljesen elszívják az energiájukat. Ilyen lehet például egy berendezés áthelyezése, ezért fontos, hogy ezeket könnyedén lehessen mozgatni. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a munkavégzést, döntsön a görgők beszerzése mellett!

 

A görgők használatával semmilyen nagyobb fizikai erőre nem lesz szükség, így a területen dolgozó szakemberek százszázalékosan a munkájukra fognak tudni koncentrálni. A görgők szinte bármire felszerelhetőek, amiről úgy gondolja, hogy áthelyezése napi, vagy heti rendszerességgel történik, de választékunkban a görgők cseréjéhez is megtalálhatja az ideális terméket.

A görgők megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 


Üzletberendezés: praktikus plexi termékeket a boltokba!

Egy üzlet nemcsak a polcokból, pultokból és fogasokból áll. Az alapfelszerelés mellett, amire a ruhákat, bizsukat, különféle kiegészítőket ki lehet pakolni, még egyéb kellékek is szükségesek ahhoz, hogy a válogatás és az eladás gördülékenyen működhessen.

A plexi termékek közül nem hiányozhatnak például azok a táblák, amiken a termékek nevét, kódját és az árát is fel lehet tüntetni. Az árjelzők kihelyezése kötelező és hasznos is egyben, hiszen a vásárlók informálását szolgálja, de megkönnyíti az eladók dolgát is.

Ám nem csak a sikeres vásárlásról gondoskodhatnak a plexi termékek, vevőcsalogató és tájékoztató funkciót is elláthatnak egyes darabok. Lehetőség van például megállító táblák alkalmazására, amiket az üzlet előtt vagy a bolton belül is kihelyezhetünk. Az aktuális újdonságok, akciók és egyéb szezonális vagy állandó, fontos információk továbbítására, figyelemfelkeltésre is alkalmasak.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen plexi termékeket, melyekkel teljes körűen felszerelheti üzletét!

 

 


  Vállfa, vagy nem vállfa?

Egy használtruha üzletet sokféleképpen be lehet rendezni mind stílusában, mind az üzletberendezések kialakításában. Vannak, akik a régi módszert követik, és a ruhaboltot a régi nevéhez híven turkálónak alakítják ki, ahol élvezettel hódolhatnak a vásárlók a ruhavadászat örömének. Vannak olyan üzletek is, ahol inkább a modernebb megjelenésre esküsznek és ruhasztenderdekkel, vállfákkal pakolják ki az eladásra szánt használt ruhát.

Nos, mindkét megoldásnak megvan a maga előnye. A vállfákra akasztott ruhákkal egy olyan használtruha bolt képét közvetítjük, ahol a hangsúly a minőségen van, ahol minden darab válogatott és gondosan átnézett ruha.  Egy ilyen üzletberendezés azokat a vásárlókat is képes becsalogatni, akik egyébként nem hívei a turkálóknak.

A vállfákat nélkülöző, a ruhasztenderdek és állványok nélküli ruhaüzletnek is megvannak a maga kitartó rajongói. Azok számára, akik a vadászat izgalmát szeretik, akik imádnak kincseket keresni, egy ilyen turkáló a vonzóbb. Ezekből mégis egyre kevesebb van, mert sokan döntenek úgy, hogy haladnak a divattal.

Ön melyik csoportba tartozik? Szerezze be üzletberendezéseit egy helyről, bármi is az, amire szüksége van!

 


A legjobb vállfák egy helyen!

 

A ruhaüzletekben, legyen szó új-, vagy használtruha üzletekről, ruha-nagykereskedésekről, butikokról egy dologból sosem elég (a ruhákon kívül természetesen), mégpedig a vállfákból.

A turkálókban, használtruha nagykereskedésekben gyakori megoldás a turkáló kosarak használata, ám az esztétikusabb megjelenést preferálók és a ruhák jó állapotának megőrzését szem előtt tartók inkább teszik le voksukat a ruhaállványok és a vállfára lógatott ruhadarabok mellett.

Ehhez a megoldáshoz nyilván nagyobb üzlethelyiségre van szükség, hiszen egy turkáló kosárban sokkal több ruha fér el, mint a ruhaállványokon, ahol minden ruha külön-külön vállfára van akasztva. A vállfák nagy előnye, hogy rajtuk a korábban kisimított, kitisztított ruhák nagyobb mértékben őrzik meg tisztaságukat és formájukat, mint a kosárban egymás hegyén-hátán fekvő ruhadarabok.

Webáruházunkban különböző méretű és dizájnú vállfák széles választéka várja, böngéssze át kínálatunkat, és rendeljen!

 

 


Ahol ruhák vannak, onnan nem hiányozhatnak a ruhaállványok!

 

Legyen szó akár egy ruházati boltról, varrodáról vagy jelmeztárról, biztos lehet benne, hogy egyik helyiségből sem hiányozhatnak a ruhaállványok, amik a legpraktikusabb eszközök a ruhák tárolására. Többféle ruhasztender is beszerezhető, a felhasználási módtól függően lehet bemutató jellegű, vagy egyszerű tároló állvány, statikus, vagy mozgatható, esetleg forgó kialakítású.

 

A ruhaállványokkal gyűrődésmentesen, átláthatóan elhelyezheti a ruhákat, ennek köszönhetően könnyedén tájékozódhatnak közöttük a vevők, gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a keresett ruhadarabokat.

A ruhaállványok különböző méretben, kialakításban kaphatóak, például egy jelmeztárba vagy ruharaktárba a gurulós típusú ruhaállványok ideálisak, amelyek nem csak az átlátható tárolást biztosítják, hanem a mobilitást is, így könnyedén mozgatható egyszerre több ruha is. A ruhaállványok ráadásul rendkívül masszív, stabil szerkezetek, így nagyobb ruhatömeget is elbírnak.

Kínálatunkban számos ruhaállvány közül válogathat, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon praktikus ruhasztendereket üzletébe!

 

 

 


Ékszertartók az üzletben: Megéri beruházni!

 

Az ékszerekért minden nő rajong, sőt férfiak is szívesen hordják ezeket a stílusos kiegészítőket. Ahhoz, hogy ezek a nyakláncok, gyűrűk, karkötők vagy fülbevalók még jobban érvényesüljenek az üzletben, sokat tehet egy üzlettulajdonos. Egy ékszertartó segítségével az ékszereket a vásárlók jobban észreveszik, és a válogatás is egyszerűbb, így ezek jobban ki tudnak tűnni a többi áru közül.

Az ékszertartó arra is kiváló eszköz, hogy egy-egy darabot kiemeljünk. Ez az üzletberendezés lehetővé teszi, hogy az ékszereket jobban meg lehessen csodálni, akár több vásárló számára is egy időben, esetleg felpróbálni. Egymás mellé, szépen kihelyezve a nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, a potenciális vevőknek lehetőségük nyílik azokat egymással összehasonlítani, részleteiben megszemlélni.

Keressen minket bizalommal és válogasson ékszertartóink közül annak megfelelően, hogy milyen ékszert szeretne kihelyezni, mekkora hely áll a rendelkezésére ehhez, és milyen típusú ékszertartót szeretne!

 

 


Turkáló kosarak használtruha üzletekbe

Az igazi klasszikus használtruha üzlet, köznapi nevén turkáló – igazán népszerű, főleg, ha valóban nem vállfás áruval rendelkezik, hanem különböző kosarakból kell válogatni. Egy ilyen üzlet berendezésekor is figyelembe kell venni az esztétikus megjelenést és praktikus elrendezést.

A turkáló kosarak elrendezését az üzlet profiljához kell igazítani. Többféle kosár közül is válogathat, attól függően, hogy milyen mennyiségű és típusú árut kínál. Vannak egészen nagy vagy mély drótkosarak, különböző alakzatban: négyszög, hatszög, kör alakzat.

Ezek a turkáló kosarak olyan használtruha üzletbe is megfelelőek, ahol vállfás rendszer működik, de az időnként leárazott ruhákat kosárba gyűjtik. Vagy az emeletes kosár kiválóan alkalmas az apróbb áruk kínálására: övek, sálak, sapkák.

A turkáló kosarak természetesen nem csak használtruha üzletbe felelnek meg, hanem minden olyan helyen ideálisak, ahol szezonális, leárazott, vagy különleges árut kell egy kosárba kihelyezni. Rendeljen cégünktől turkáló kosarat és rendezze be üzletét stílusosan!

 

 

 


A kirakati baba használatának előnyei

Ki ne járt volna már úgy ruhavásárláskor, hogy az adott ruhadarab egyáltalán nem keltette fel az érdeklődését a polcon, viszont amikor meglátta a kirakati babán, rögtön felpróbálta? Ez a ruhaboltokban gyakori eset, főleg akkor, ha nem egy egyszerű blúzról van szó.

Sok ruha, ami például pántokkal, övekkel van felszerelve, csak felvéve mutat jól, mert a polcon összehajtogatva nem látszik jól a fazonja, a sok pánt pontos helye és szerepe. Ha az ilyen darabokat megfelelően be tudjuk mutatni egy kirakatai babán, sokkal többen próbálják fel és veszik meg végül. Érdemes ezen kívül a kirakati babákra a bolt termékeiből összeválogatott szetteket is adni, melyek együtt mutatnak jól és így egyben nyerhetik el a vásárlók tetszését – természetesen mindig igazodva az aktuális szezonhoz.

Szeretné fellendíteni ruhaboltja forgalmát? Mutassa meg termékeit kirakati babán, és adjon el mindent könnyedén! Rendeljen bátran üzletberendezési termékeinkből, és élvezze a megnövekedett forgalmat!

 

 


Rendezze be használt ruha boltját minőségi eszközökkel!

 

A használt ruha üzletek virágkorukat élik napjainkban. Turkálóba járni már nem valami titkolni való, zavarba ejtő dolog, hanem egyenesen divat. A minőségi, import használt ruhák ma már minden nő és férfi gardróbjának és ruhatárának megbecsült és kedvelt darabjai.

A turkáló berendezése is azt kell, hogy sugallja, ez egy igényes, minőségi üzlet, ahol kellemes körülmények között válogathat a vásárló. Az Ön üzlete ilyen? Nézzen szét üzletberendezéseink között és rendezze be használt ruha üzletét igényes és praktikus kiegészítőkkel. Mire lesz szüksége? A turkáló kosár mindig hasznos, főleg az akciós, kiárusítani kívánt ruhadarabok számára. Aturkáló kosár mellett érdemes vállfás modelleket előnyben részesíteni, hiszen így átlátható rendszerben, könnyen végiglapozhatók a ruhák. Ehhez ajánlunk ruhaállványokat, sínes fali rendszereket vagy jolly krómcsöves rendszereket és természetesen vállfákat is.

A kirakatról se feledkezzen meg. Egy stílusosan felöltöztetett kirakati baba felkelti az érdeklődést a bolt kínálata iránt és bevonzza a vevőket.

Válogasson kínálatunkból és rendezze be üzletét igényesen!

 

 


Használja ki a forgó állványok előnyeit!

Szeretne olyan megoldást találni az üzletbe, ami egyszerre helytakarékos és látványos? Mi tudunk egy remek lehetőséget, amit érdemes kihasználni! Szerezzen be Ön is forgó állványokat!

 

A forgó állványok használata mellett számos érv szól – nézzünk meg ezek közül néhányat!

·       Nagyobb mennyiségű áru ízléses elhelyezését lehet a segítségükkel megoldani, mint a falra szerelt polcok esetében. Akár a pultra téve is lehetőség van arra, hogy növeljük a tároló felületeket.

·       A vásárlók általában élvezettel böngésznek az apróbb darabok között, ami egy forgó állvány segítségével még izgalmasabb tevékenység lehet.

·       A változatosság gyönyörködtet – igaz ez a boltokban is, hiszen minél érdekesebb a berendezés, annál szívesebben térnek majd be a vevők.

·       A forgó állványokból is több típus létezik, így könnyen megtalálhatjuk azt, ami a leginkább megfelel a céljainknak, és segít a legjobban kihasználni a rendelkezésünkre álló teret.

Tekintse meg Ön is bátran termékeinket, minőségi forgó állványokkal várjuk!

 

 


Esküvői ruhaszalonokba is ajánljuk kirakati babáinkat!

Aki esküvői ruhákkal foglalkozik, tudja, hogy az óriási ruhaválasztékban könnyen elvesznek a menyasszonyok, hiszen nehéz dönteni a szebbnél szebb ruhák között. Legszívesebben felpróbálnák szinte az összeset, ez viszont már egy egész napot kíván, ráadásul mire a végére érnek, elfelejtik milyenek voltak az elsők.

Ezen problémák kiküszöbölésére ajánljuk a kirakati babákat! Érdemes őket a legújabb kollekcióba felöltöztetni, így sokkal jobban láthatóvá válik az esküvői ruha szépsége, a szoknya esése. Sokszor előfordul, hogy egy-egy ruha különlegessége a fogason lógva teljesen észrevehetetlen, míg egy próbababán már igen látványossá válik. Sok időt is spórolhatunk a menyasszonynak, ha már a próbababán látja, hogy az adott ruha nem az ő alkatára való, neki nem állna jól, és ezért fel sem próbálja.

Ha szeretne esküvői ruhaszalonjába élethű próbababákat vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Minőségi termékekkel, kedvező árakkal és gyors ügyintézéssel várjuk!

 

 


Rendezze be ékszerüzletét exkluzív ékszertartókkal!

 

Az ékszerüzletek vitrinjeiben és kirakatában tapasztalható csillogás és pompa mindenki érdeklődését felkelti, aki csak egy másodpercre is rápillant azokra. Ez persze majdhogynem genetikailag van belénk kódolva, szóval ebben semmi meglepő nincs. Ellenben a kihelyezett ékszereknek szükséges egy esztétikus formát adni, mivel csak így lehetnek igazán megnyerőek a vásárlók számára.

Különböző, bemutató célokat szolgáló ékszertartókkal vendégcsalogatóbbá tehetjük üzletünket és kirakatunkat egyaránt. Ezek segítenek a bemutatott ékszereket átlátható és esztétikus formában a vásárlók elé tárni. Például egy női nyakat formázó nyaklánc tartóval elősegíthetjük, hogy az arrafelé nézelődő potenciális vevő könnyebben képzelje el magán az adott darabot, ezzel vásárlásra ösztönözhetjük az illetőt. A gyűrű és karkötő tartók esetében az egyszerű tábla vagy henger alakzatok is megjelennek, itt inkább a kínálat széleskörű bemutatása a cél.

Ha minőségi ékszertartókat szeretne vásárolni ékszerüzlete fellendítése érdekében, akkor válasszon minket! Termékeinkben garantáltan nem fog csalódni!