Termékek Menü
0
   

Vásárlási feltételek

 

Vásárlási feltételek

A termék kiválasztása és megrendelése!
A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén kiválasztjuk a darabszámot majd a kosár gomb megnyomásával elindítjuk a folyamatot természetesen van lehetőség tovább válogatni áruházunkban a rendszer összesíti a kiválasztott termékeket és a végösszeget az adatok feldolgozásra kerülnek és értesítést kapnak a szállítási költségről és a rendelésszámról l(egyes termékünket több dobozba tudjuk csak csomagolni, a mérete vagy a súlya miatt ezét az áruház sokszor téves költséget generál, így ezt mindig manuálisan a számlázás előtt korrigáljuk és értesítjük a vásárlót az összegről).A másik lehetőség a kosár gomb kihagyása , a megvásárolni kívánt termék nevét és cikk számát és a kívánt darabszámot elküldeni emailban, vagy kérésre visszahívjuk és telefonon adunk bővebb felvilágosítást a kiválasztott termékről és annak csomagolásáról .Azért nem a hagyományos módon működik a rendszerünk mert egyes  termékek mérete , variálhatósága és egyedileg személyre szabható moduláris felépítése miatt nem tud automatikusan szállítási költséget generálni! A kiválasztott termékről küldünk emailban egy árajánlatot feltüntetve benne a szállítási költséget ,majd kérünk róla visszaigazolást. Szállítási és számlázási címmel és telefonos elérhetőséget,ezek után a kiválasztott termék szállításra kerül!

 

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak NEM tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24-48 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás

Minden rendelésről emailban visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus emailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási költségről ahol még kiválaszthatja a fizetés módját. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az emailban található telefonszámok bármelyikét.


Fizetési feltételek

-Utánvéttel történő fizetés . Ebben az esetben a teljes vételárat  a szállítási költséggel együtt, a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben  a küldemény kézbesítőjének.

 -Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, 20.000.- Ft + áfa  feletti rendelés esetén.

 -Személyes  átvétel esetén kizárólag készpénzfizetést tudunk bemutatótermünkben  biztosítani . 

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal,(GLS) stb. történik. A termék szállítási ideje a szállítási költséget  tartalmazó email visszaigazolása után számított 2-10 munkanap. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló emailban található telefonszámon.
Szállítási módok: Futárral,vagy személyes átvétellel elérhetőségeinken.
Kiszállítási idő:A futárcég (GLS) által garantált 8 nap (általában másnap megérkezik a csomag) Az expressz szállítás minden esetben feláras !!!
Szállítási díjak : Minden esetben emailban tájékoztatást kap 24-48 órán belül a várható szállítási költségről!
Külföldre szállítás, illetve annak részletei, ha van:Egyedi elbírálást igényel minden esetben.!

 

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést magánszemélyekkel és kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül/ nem minősül annak. A megkötött szerződést iktatják/nem iktatják, utólag hozzáférhető lesz/nem lesz hozzáférhető.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító (TISZAFERR 2001 Bt.) tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.A vásárló 24-48 órán belül megkapja a szállításra vonatkozó költségeket,ha 5 nap elteltével nem igazolja vissza a webáruház által kalkulált szállítási költséget ,akkor rendszerünk automatikusan törli a megrendelését!

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló emailban és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában ,új a webáruházon keresztül leadott megrendelésben (e-mailben), kerülhet sor.
 

Kiemelt termékek
9.500 Ft 6.900 Ft + ÁFA (8.763 Ft)
9.500 Ft 6.900 Ft + ÁFA (8.763 Ft)
10.650 Ft + ÁFA (13.526 Ft)
15.700 Ft + ÁFA (19.939 Ft)
2.000 Ft + ÁFA (2.540 Ft)
22.500 Ft + ÁFA (28.575 Ft)
8.500 Ft + ÁFA (10.795 Ft)
9.800 Ft + ÁFA (12.446 Ft)
17.900 Ft 14.500 Ft + ÁFA (18.415 Ft)
9.800 Ft + ÁFA (12.446 Ft)
9.500 Ft + ÁFA (12.065 Ft)
7.400 Ft + ÁFA (9.398 Ft)
Tiszaferr
Partnerünk a

 

ÖNNEK IS CSINÁLUNK ILYEN ÜZLETET